LG írta:
Csak Ronaldo meg a Ló mellett jöttek onnan olyan támadók is, akikről azóta hallani sem nagyon lehet. De akár a középályásaikat is megnézhetjük: Sneijder, Van der Vaart....

Itt páran hogy be voltak félve tőlük, h mekkorát nyerük a madrid, mert milyen világklasszisok stb...aztán kiderült, h csak egy jó közepes szintet képesek megütni, az meg egy RM-ban nagyon kevés

Elkanyarodtunk a támadóktól
Az első mondatod igaz.Nem tudok vele vitázni.De honnan nem?Ez nagyjából minden nemzetre igaz és minden bajnokságra.Viszont még mindig azt mondom,h a tendencia mást mutat.Azért nem véletlenül igazolnak szívesen Hollandiából...Azért a legtöbb esetben erősítést jelentenek általában.
A két úriemberről annyit,h igazad van.Viszont megpróbálom megvédeni őket.Én nagyon szeretem a holland focit és a holland válogatottat.Sneijder pedig az egyik kedvencem szóval biztos elfogult leszek.Van der Vaartot nem tudom megvédeni.Ő egy jó képességű focista aki egy kisebb csapatba akár húzóember is lehetne.
Sneijder viszont sztem más eset.Komplikáltabb ügy az övé.Először is rengeteget sérült.Másodszor nem túl acélos ez a Real.Nem tudok olyan embert mondani aki csillogna villogna.Harmadszor pedig egészen más poszton játszik mint az Ajaxban.
Szóval így azért nehéz kibontakozni.És amikor meg kell védenem mindig a nyári EB-t hozom fel.Ott is klasszis védők és klasszis csapatok ellen játszott mégis nagyon élt és szvsz nagyon jól ment neki.Egész egyszerűen rossz helyre igazolt....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure