Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ezt aláírom és egy szóval nem mondtam, hogy nem húzóembere ő is ennek a Barcának! Ez CSAK a tegnapi meccsre vonatkozik, nálam finoman szólva sem játszott jól. Tapsoltam is amikor a 76. percben bejött helyette Hleb, már sokkal hamarabb behoztam volna.vlxe írta:Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítetteúgy gondolom, hogy a tegnapi meccsen elegendőt nyújtott
A meccs embere cím viszont tényleg erős
Akkor már inkább messi. Volt egy óriási passza Etoonak be a 16oson belülre. Na ott megint fogtam a fejem
Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítetteTitinho írta:Tavaly Ronaldinho is játszott így mint tegnap Ini, csak akkor Ronnie egy ilyen meccs után már a sárga földig le volt hordva. Na mindegy...ebből nem akarok vitát, csak megjegyeztem.

Richardinho írta:fúújjjjj de utálom, ha ilyen alibi focit jáccunk. sempre fcb!
Iniesta mostanában sokszor a csapat legjobbja, meg is lepődtem, amikor lecserélték őt. ( Kitaláltam egy viccet Iniesta-val a főszerepben, megtekinthető a humor rovatban.cruyff írta: Iniesta a mezőny legjobbja volt!
na most már fent van a hivataloson.henry&eto írta:én csak kérdezem mert foggalmam sincs de hol lesz először meg mikor?????
Miért, nem akkor lesz? 29-én lesz? Vagy mikor?henry&eto írta:Honnan tudod ezt a aprilis 28-i időpontot?