Fantasztikus,hogy megint nem látjuk a meccs elejét egy másik meccs miatt..(nem az első ilyen..).
Fenébe az angolokkal..
szerk: legalább Drogba papa elintézte,hogy ne legyen hosszabbítás.. thanks
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.04.18. 20:00:27-kor.
Jó szurkolást, meccs közben nem törlünk, meccs után viszont átnézzük és mindenkit aki 3nál több bármiféle szabályzatba ütköző hozzászólást elküld, banolunk, közös elbírálás szerint egyénenként tekintve és diferenciálva.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Hát ez kész nagyon jó meccs 4:4
Hát mindegyik megérdemelne minket
Szenzációsak azért az utóbbi évekhez viszonyítva elég jó kis meccset hoztak össze a fiuk .....
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw