Mosquito írta:Puyol és Alves botrányosan védekezik. Támadásban Eto'o nyújt hasonlóan [auto_cenzúra] produkciót. Pique, Messi, Abidal, Yaya teljesítménye jónak mondható. Van még valaki a pályán?

Egyetértek.

Puyol és Alves eddig elég karcsú teljesítményt nyújt, a védelemben szinte egyedül Piqué játszik nagyon jól, Abidal is monjduk, hogy elfogadható.
A kp-n Yaya hatalmas munkát végez Xavival együtt, Keita mint ha ott sem lenne, egy labdát nem szerzett vagy valami csak lezárja a területet és kész. Nagyon kevés.
A támadósorban pedig egyedül Messi nyújt jó teljesítményt, Eto'onak és Iniestának köze sincs a meccshez. Nagyon nem szeretem ezt, ha Iniesta támadót játszik a bal oldalon, úgy eltűnik 20 percekre, hogy csak na. Volt 1-2 szép csele a 16-osig, de ez szintén rettentően kevés tőle. Eto'o meg...valahogy többet mozoghatna, ugorhatna ki a védők közül, megkapja a labdát, megáll vele, beleül a védő ölébe. Egy kis mozgást Samu!
Összességében amúgy elégedett vagyok, voltak jó kis helyzeteink, de ahogy várható volt, a Bayern azért jobban támad és sokkal agresszívebbek, de meg tudjuk őket fogni azért. Jó lesz ez, én egy 1-1-es döntetlenre tippelnék (bár én előzőleg a félidőben vártam ennyit és a végére egy 2-2-t.) a végén. Mondjuk, hogy igazságos is lenne most a döntetlen.
CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK!
SOM-HI TOTS!