Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off: csak azért, mert azt se tudod mit jelent, és szerintem miihii se tudja mit jelent.Elmagyaráznád, hogy miért ne tirpákozzon, haver
on: ez 11es?Na mivan ez nem volt 11es?
Iniesta szvsz 2x vagy 3x ért labdába eddig...Mosquito írta:Puyol és Alves botrányosan védekezik. Támadásban Eto'o nyújt hasonlóan [auto_cenzúra] produkciót. Pique, Messi, Abidal, Yaya teljesítménye jónak mondható. Van még valaki a pályán?
labdát haha..fcbarca0827 írta:Általában, ha elrúgják a labdát az nem 11-es.....:Poldi:.. írta:Na mivan ez nem volt 11es?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Általában, ha elrúgják a labdát az nem 11-es.....:Poldi:.. írta:Na mivan ez nem volt 11es?![]()
![]()
![]()
Kva nagyabreu írta:Pool nak 2:0 (Aurelio, Xabi Alonso)maister6000cm3 írta:hogy áll a pool chelsea meccs?
Elmagyaráznád, hogy miért ne tirpákozzon, haver? Ha egyszer egy tirpák... A Barcás korszakában bírtam..., de amit mostanában csinál... Olyan... tirpák!Caesarka írta:Én a helyedben nem tirpákoznék haver...miihii írta:Tirpák van bommel megint odanyomott egyet LIOnak![]()
Ez mekkora egy .................
Amúgy Bommel sztem is egy tulok, az előző meccsen is jól lekönyölte szegény Messit, nem ártana megfogni már egy pirossal...
Pool nak 2:0 (Aurelio, Xabi Alonso)maister6000cm3 írta:hogy áll a pool chelsea meccs?
Én meg a helyedben nem flegmáznék,"haver"!Caesarka írta:Én a helyedben nem tirpákoznék haver...miihii írta:Tirpák van bommel megint odanyomott egyet LIOnak![]()
Ez mekkora egy .................
Mondjuk akkor egy Hriszto Sztoicskov vagy egy Kubala László is jó lenne, nem?Braixinho írta:Ilyenkor hiányzik egy R10, vagy egy Ronald Koeman.
Ha az egyikük itt lenne, már túl is lennénk a középkezdésen.