Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áhh,esélytelen meccsekre nem rakokHouse írta:Esetleg még megtehetnéd a Bayern - Barcát H-ra, úgy, hogy a Bayern jut tovább, és akkor 200.000 Ft is lehetne.Barcaman14 írta:Nah a mai szelvény(Igazából magam sem hiszek benne hogy ez bejöhet de meglátjuk):
Chelsea-Liverpool --> Pool jut tovább V
Arsenal-Villareal --> Félidőben:Vendég vezetés Végén: Hazai győzelem
Portu-MU--> H
300ft161.874ft esélyes
Esetleg még megtehetnéd a Bayern - Barcát H-ra, úgy, hogy a Bayern jut tovább, és akkor 200.000 Ft is lehetne.Barcaman14 írta:Nah a mai szelvény(Igazából magam sem hiszek benne hogy ez bejöhet de meglátjuk):
Chelsea-Liverpool --> Pool jut tovább V
Arsenal-Villareal --> Félidőben:Vendég vezetés Végén: Hazai győzelem
Portu-MU--> H
300ft161.874ft esélyes
15 perc azthiszem..socio66 írta:A meccsek előtt mennyivel lehet még fogadni?
Igazából nem akartam megtenni, de faterom nézegette és azt mondta, hogy tegyük meg, mert ő szereti a magas oddsokatvlxe írta:Ebbe te mennyire hiszel Sharky???amúgy nem rossz summa ha bejön
Én megraknám a helyedben!Fecooo írta:sztetek nyer este a csapatunk? nem tudom, h megmerjem-e tenni...félve tenném
Az elég gyanús ha a kártyatulajdonos nincs még tizennyolc. Nekem is juniorom volt, de inkább szüleim bankkártyáját adtam meg. Persze előtte nem árt őket is megkérdezni meg ő nevükre is csináltam. Ha a bankkártya amire utalod más néven van mint a regisztráció akk asszem van még előtte valami procedúra.socio66 írta:Az internetes fogadással kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Először is van valakinek junior kártyája,ami elvileg ingyenes,meg kedvezményes,meg minden?
Mivel még nem vok 18,valamelyik szülőm adatait adnám meg a reginél. Így lehet valamilyen gáz a kifizetéskor? Mert ugye a kártya meg az én nevemen lesz..
Ez a 3X forgatós dolog minden oldalon érvényes?