Leo Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Messi a Recre ellen semmit nem vett komolyan, a büntetőt sem.. Ez van. Bármikor képes azt nyújtani amit a Bayern ellen mondjuk, szerintem az ilyen meccsek jó részén tudatos a spórolás részéről..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nem kell meg azert temetni mert kihagyott egy buntetot.barkivel megeshet. messi mindig igy rugta a 11est es legtobb esetbe be is lotte.bisztos vagyok benne, h a kovetkezot nem fogja el hibaznimindorokke_barca írta:Kihagyás és kihagyás között van különbség. A kapusok helyében én nem mozdulnék el semerre amikor Messi akar lőni.MErt akkor egyszerűen semmi esélye. Korábban volt egy vitám valakivel erről, én azt állítottam, hogy ha a kapus nem indul el egyik irányba sem, akkor Messi bajban van, mert nincs annyi ideje leraagalni a dolgot, hogy helyezni tudja, erőt vigyen a lövésbe.... Ékes példája volt ez a mostani 11-ese. látta, hogy a kapus nem mozdul, de már nem tudta erővel megrúgni. Ezért lett belőle ilyen szánalmas lövés. Eddig működött, de a kapusok kiismerik és amikor ő fog a labda elé állni, nem fognak elmozdulni lövés előtt.Őszintén szólva nekem is hiányzik egy Ronaldinho féle pontrúgó. Tudta hova kell tenni a labdát, és izomból be is tette oda. Más kérdés, hogy kb. ennyi büntetőt ő is kihagyott, mint Messi... de nekem személy szerint jobban tetszenek azok a magabiztos büntetők. Tudja, hogy sarokra tudja tenni anélkül, hogy kapufa lenne, és meg is tudja csinálni.
Számotokra nem volt idegesítő, hogy egy 11 méterről leadott lövés egy több mint 7 méter széles kapuba lazán a kapus kezében landol? Elveszi saját magától az esélyt... Messi 11-esei lényegében nem is rajta múlnak, hanem a kapuson, hogy elmozdul e v sem.... Csodálom, hogy eddig nem figyeltek erre a kapusok, ezentúl biztos fognak. Amúgy arra nem emlékszem, Messi mindig is így rúgta őket vagy acsak az utóbbi 1 évben?
-
- Entrenador del Barça
Kihagyás és kihagyás között van különbség. A kapusok helyében én nem mozdulnék el semerre amikor Messi akar lőni.MErt akkor egyszerűen semmi esélye. Korábban volt egy vitám valakivel erről, én azt állítottam, hogy ha a kapus nem indul el egyik irányba sem, akkor Messi bajban van, mert nincs annyi ideje leraagalni a dolgot, hogy helyezni tudja, erőt vigyen a lövésbe.... Ékes példája volt ez a mostani 11-ese. látta, hogy a kapus nem mozdul, de már nem tudta erővel megrúgni. Ezért lett belőle ilyen szánalmas lövés. Eddig működött, de a kapusok kiismerik és amikor ő fog a labda elé állni, nem fognak elmozdulni lövés előtt.Őszintén szólva nekem is hiányzik egy Ronaldinho féle pontrúgó. Tudta hova kell tenni a labdát, és izomból be is tette oda. Más kérdés, hogy kb. ennyi büntetőt ő is kihagyott, mint Messi... de nekem személy szerint jobban tetszenek azok a magabiztos büntetők. Tudja, hogy sarokra tudja tenni anélkül, hogy kapufa lenne, és meg is tudja csinálni.
Számotokra nem volt idegesítő, hogy egy 11 méterről leadott lövés egy több mint 7 méter széles kapuba lazán a kapus kezében landol? Elveszi saját magától az esélyt... Messi 11-esei lényegében nem is rajta múlnak, hanem a kapuson, hogy elmozdul e v sem.... Csodálom, hogy eddig nem figyeltek erre a kapusok, ezentúl biztos fognak. Amúgy arra nem emlékszem, Messi mindig is így rúgta őket vagy acsak az utóbbi 1 évben?
messi sokkal nagyobb játékos lehet, mint ronaldinho, egyszerűen azért, mert messi nem egy hangulatember. ronaldinho RÉGEN IS olyan volt, hogy ha nem volt éppen kedve, akkor nem csinált semmit.OvaMind írta:Szerintem Messi eleve nem akkora játékos, mint Ronaldinho volt annak idején. Bizony sokszor eltűnik a mezőnyben, és jobbal nem nagyon megy neki még. A lövőtechnikája sem a világ legjobbja, akárcsak a fejjátéka (pici szegény). Szerintem fejlődni fog, és nem fog hamar kiégni, mint a brazil, de nem olyan jó szerintem még.
A viszont megállapítható, hogy az idei Barca jobb, mint az akkori, mert csapatként jobban funkcionál. És ez a lényeg! A támadójátékban rendszerint 6 világklasszis vesz részt, akik szenzációsan szolgálják ki egymást.
Messi szent tehén a drukkerek körében, de én sokkal inkább beszélnék Xavi és Iniestafüggőségről, mint Messifüggőségről.
Azt azért hozzátenném, ha már Ronaldinhoval hasonlítjuk össze, hogy a brazil nem kapott taktikai utasításokat, Messi ennél kötöttebben, képességeit sokkal inkább a CSAPAT szolgálatába állítva játszik.
"Bizony sokszor eltűnik a mezőnyben, és jobbal nem nagyon megy neki még."
benne van vagy 40 meccs már a lábában, ilyen hosszú szezonja még SOHA nem volt. egyébként évek óta a legaktívabb csapattag iniesta mellett. tény, hogy mostanában nem hajtja annyira szét magát minden meccsen, de ez talán érthető figyelembevéve a körülményeket.
jobbal nem megy neki, lol. ritka a jó kétlábas játékos. messi mostanában több gólt is jobb lábbal lőtt, cselezgetni meg senki sem a gyengébbik lábára szokott.
"A lövőtechnikája sem a világ legjobbja, akárcsak a fejjátéka (pici szegény)."
semmi gond a lövőtechnikájával, tavaly még én is kritizáltam a befejezéseit, de mostanában világklasszis már ebben, messze messze hatékonyabb. mi az, hogy lövőtechnika? sok gólt kell lőni támadóként, ennyi a lényeg. ha egy gurítással, akkor azzal.
az viszont tény, hogy szerintem is xavi és iniesta a legfontosabb pillérei a barca játékának. elsősorban xavi, ő a motor. messi viszont a fegyver, amit el kell sütni. és annak elképesztő. mezőnyben mostanában annyira nem, dehát istenem.
Sztem sincs még a csúcsformában lévő R10 szintjén, de én is ugy gondolom, h elérheti. Ronie is 25 évesen volt a csúcson, és Messi még nincs annyi.palesz77 írta:hát ebbe a ki nem ért a focihoz vitába én nem kezdenék beleaynas írta:nem olyan jó, minr dinho volt? ugyan már. sztem sokkal jobb. aki nem így gondolja, az nem ért a focihoz![]()
kedden sztem a padon fog ülni, és az eredmény alakulásától fügően kap lehetőséget.![]()
csak nézd meg, Ronaldinhot csúcsformában, a 2005-2006-os szezonban pl. néha van ismétlés a Barca tv-n. a játék minden területén maximumot nyújtott, egyedül a védekezésben nem, de azt nem is kellett elvárni tőle. akkoriban a valaha élt legnagyobb volt, és Messi még nincs közel ehhez a szinthez, de remélem el fogja érni
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hát ebbe a ki nem ért a focihoz vitába én nem kezdenék beleaynas írta:nem olyan jó, minr dinho volt? ugyan már. sztem sokkal jobb. aki nem így gondolja, az nem ért a focihoz![]()
kedden sztem a padon fog ülni, és az eredmény alakulásától fügően kap lehetőséget.

csak nézd meg, Ronaldinhot csúcsformában, a 2005-2006-os szezonban pl. néha van ismétlés a Barca tv-n. a játék minden területén maximumot nyújtott, egyedül a védekezésben nem, de azt nem is kellett elvárni tőle. akkoriban a valaha élt legnagyobb volt, és Messi még nincs közel ehhez a szinthez, de remélem el fogja érni

nem olyan jó, minr dinho volt? ugyan már. sztem sokkal jobb. aki nem így gondolja, az nem ért a focihoz
kedden sztem a padon fog ülni, és az eredmény alakulásától fügően kap lehetőséget.

-
- Entrenador del Barça
Az baj, hogy az ilyen szövetségek nem nagyon szeretik elismerni, hogy az általuk kirendelt játékvezető hibázott. És egy lap eltörlése azt jelentené, hogy megkérdőjelezik a játékvezető hitelességét, ezért nekik is könnyebb, ha inkább helybenhagyják az ítéletet, bármennyire is jogtalan volt.ozsimiki írta:szntem azt már csak visszavonnák ha eltiltást érő lapot kapna,és egyértelműen nem érdemelné meg (bár ezt a mostani döntést se értem, jó lett volna megindokolni,h miben látták a jogosságát a lapjának, az is jobb lett volna ha azt mondják,h nem az esés miatt kapta,hanem mert legyintett utána pl, legalább az egy ok.)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- noname
- Llegenda del Barça
Így utólag úgynézki Roni emléke is megszépült. Neki is voltak bőven olyan meccsei, ahol egyáltalán nem remekelt. Pl kupában is játszott jónéhányszor, és szinte mindig az volt meccs után h gyenge volt. Messi is, illetve általában az egész csapat is így tesz. A tegnapi meccs már az 1. perc után megvolt, egyedül a védőink hiánya miatt ment valamire néha a Recre. Senki se erőltettte a játékot, nem volt minek.
Réadésul még fáradt, ez is ltászott a játékán. A kis válogatott kirándulását nemigazán volt ideje kipihenni. A Bayern ellen nem játszatnám egész meccsen.
Réadésul még fáradt, ez is ltászott a játékán. A kis válogatott kirándulását nemigazán volt ideje kipihenni. A Bayern ellen nem játszatnám egész meccsen.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador d'estrella
OvaMind írta:Szerintem Messi eleve nem akkora játékos, mint Ronaldinho volt annak idején. Bizony sokszor eltűnik a mezőnyben, és jobbal nem nagyon megy neki még. A lövőtechnikája sem a világ legjobbja, akárcsak a fejjátéka (pici szegény). Szerintem fejlődni fog, és nem fog hamar kiégni, mint a brazil, de nem olyan jó szerintem még.
A viszont megállapítható, hogy az idei Barca jobb, mint az akkori, mert csapatként jobban funkcionál. És ez a lényeg! A támadójátékban rendszerint 6 világklasszis vesz részt, akik szenzációsan szolgálják ki egymást.
Messi szent tehén a drukkerek körében, de én sokkal inkább beszélnék Xavi és Iniestafüggőségről, mint Messifüggőségről.
Azt azért hozzátenném, ha már Ronaldinhoval hasonlítjuk össze, hogy a brazil nem kapott taktikai utasításokat, Messi ennél kötöttebben, képességeit sokkal inkább a CSAPAT szolgálatába állítva játszik.
én már máskor is leírtam:messi van annyira érett játékos,hogy tudja melyik meccsen kell megszakadni és mikor nem...
a multkori bajnoki után is kóstolgatták itt néhányan és akkor is azt írtam nézzék meg a bayern ellen!oszt ott is vót...
az ilyen meccseken ha belefér el kell kerülni a sérülést,az izmoknak csak egy könnyed edzésnyi terhelést adni...
sok nagy meccs áll előttünk!!!
Szerintem Messi eleve nem akkora játékos, mint Ronaldinho volt annak idején. Bizony sokszor eltűnik a mezőnyben, és jobbal nem nagyon megy neki még. A lövőtechnikája sem a világ legjobbja, akárcsak a fejjátéka (pici szegény). Szerintem fejlődni fog, és nem fog hamar kiégni, mint a brazil, de nem olyan jó szerintem még.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem azt már csak visszavonnák ha eltiltást érő lapot kapna,és egyértelműen nem érdemelné meg (bár ezt a mostani döntést se értem, jó lett volna megindokolni,h miben látták a jogosságát a lapjának, az is jobb lett volna ha azt mondják,h nem az esés miatt kapta,hanem mert legyintett utána pl, legalább az egy ok.)dnske írta:Azért a mit nem tehet részhez hozzátenném:
Nem eshet el a 16-oson belül, akármekkorát rúgnak belé, ez azért nehéz
+szntem minden bíró látta az esetet,és tisztában van vele,h jogtalan volt az a szitu,így nem hiszem,h könnyen szórnák hasonló esetnél neki a sárgát.
azért egy egy hiba (játékvezetői),h ezután mindig így lesz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért a mit nem tehet részhez hozzátenném:

úgy legyenozsimiki írta:
Fecooo, én is elfogadom a te gondolatmenetedet,de szntem fiatalsága ellenére, le fogja kezelni a szitut,és támadásokban nem látjuk kárát.

azért sztem kedden pihennie kéne, biztos, ami biztos
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ráérünk ezen akkor agyalni, ha bejutottunk a döntőbe, de remélem így is lesz!House írta:22 éves, és meglehet a 2. BL címe.(bár persze puyolnak is, etoonak is, vv-nek is, stb.. csakhát, ez lio topicja.
) - ezzel együtt az 1. aranylabdája.
-
Fecooo, én is elfogadom a te gondolatmenetedet,de szntem fiatalsága ellenére, le fogja kezelni a szitut,és támadásokban nem látjuk kárát.

-
- Entrenador del Barça
22 éves, és meglehet a 2. BL címe.
(bár persze puyolnak is, etoonak is, vv-nek is, stb.. csakhát, ez lio topicja.
) - ezzel együtt az 1. aranylabdája.
-

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

oké elfogadom a gondolatmeneted, de egy szubjektív vélemény:ozsimiki írta:
de én meg pont erre írtam,h amiben a legjobb,abban szntem kicsit sem fogja gátolni, nem igen kaphat vki sárgát,mert elmegy 3-4 ember mellett,stb...vagy mert ad egy szép paszt, esetleg mert ki kényszerítőzik egy hatalmas helyzetet...
akkor meg nem baj,ha figyel,amikor esetleg némi védekezési feladata lesz az adott szituációban.
Messi ösztönből csinálja, amit csinál, ez a játékának lényege, nincs racionális válasz rá, egyszerűen tudja, mikor mit kezdjen.ha el kell kezdenie azon agyalni, hogy ebből-abból gondja lehet, akkor pont a lényeg "sérül", és azért még fiatal, tehát lehetséges, h ez meg fog látszódni a játékán. de mindannyiunk érdekében remélem, h tévedek!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
de én meg pont erre írtam,h amiben a legjobb,abban szntem kicsit sem fogja gátolni, nem igen kaphat vki sárgát,mert elmegy 3-4 ember mellett,stb...vagy mert ad egy szép paszt, esetleg mert ki kényszerítőzik egy hatalmas helyzetet...Fecooo írta:
pont ez a lényeg... semmi nagy dolog, csak épp annyi, h vigyáznia kell, ez pont elég ahhoz, h ne tudja a maximumot nyújtani,
akkor meg nem baj,ha figyel,amikor esetleg némi védekezési feladata lesz az adott szituációban.

-
- Entrenador del Barça
Mindenesetre, izgulni fogok emiatt kedd este.ozsimiki írta:annyi,h nem reklamálhat,amit amúgy sem szokott,és nem csinálhat butaságot, utána rúgás,stb. szntem nem lesz ebből semmi gond, így ha még igaz is lenne az elméleted,akkor sem jelent semmit.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

pont ez a lényeg... semmi nagy dolog, csak épp annyi, h vigyáznia kell, ez pont elég ahhoz, h ne tudja a maximumot nyújtani, ha bennelesz a "félsz"... ha pedig csak egy apró gátlás is megjelenik a fejében, akkor már nem biztos, h varázsolni tud majd az elődöntőben... nem bunda ez természetesen, csak pici hátráltatás, ami még pont nem feltűnő... lehet, h baromság, amit gondolok, de sajnos olyan világban élünk, ahol még ez is megeshet...ozsimiki írta:
szerk: fecooo, összeesküvés elméletedhez:
mivel Messi nem lesz eltiltva, illetve ez nem evidens, ezért nem sokat jelent az az egy sárga, figyelnie kell,de ez nem akadályozza meg abban amiben verhetetlen, a helyzetbe kerüléseket,és helyzet kialakításokatannyi,h nem reklamálhat,amit amúgy sem szokott,és nem csinálhat butaságot, utána rúgás,stb. szntem nem lesz ebből semmi gond, így ha még igaz is lenne az elméleted,akkor sem jelent semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.12. 10:50:31-kor.
Most nem értenék Veled egyet, tegnap láttam DP büntetőjét (aki ugye nem akármilyen pontrúgó), és pontosan így végezte el. Ilyen "flegmán". A kapus megette a testcselt, gól lett.mindorokke_barca írta:Nem értem miért lenne jogtalan a kritika? Élvezem,hogy vannak játékosok akik a szemetekben Szentek és sérthetetlenek és ha bárki kritikát fogalmaz meg vele kapcsolatban annak neki kell esni. Ami istenítés megy itt a jól sikerült meccsei után szerintem ugyanolyan joggal meg lehet említeni a hibáit is. Nem volt fontos pillanat? Pár másodperccel később 2-1 lett, csak szerencsére a bíró nem adta meg... Nem kicsit izgalmas 10 perc elé néztünk volna....
Őszintén szólva nekem is hiányzik egy Ronaldinho féle pontrúgó. Tudta hova kell tenni a labdát, és izomból be is tette oda. Más kérdés, hogy kb. ennyi büntetőt ő is kihagyott, mint Messi... de nekem személy szerint jobban tetszenek azok a magabiztos büntetők. Tudja, hogy sarokra tudja tenni anélkül, hogy kapufa lenne, és meg is tudja csinálni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem fejelésben, és jelenleg még lövőtechnikában, jobb. igaz Messi idén több gólt szerzett már,de távolról veszélyesebb cr, ez a kettő dolog amiben jobb. másban szerintem sem.Fecooo írta:
céé semmiben se jobb Messi-nél, max. fejelésben
szerk: fecooo, összeesküvés elméletedhez:
mivel Messi nem lesz eltiltva, illetve ez nem evidens, ezért nem sokat jelent az az egy sárga, figyelnie kell,de ez nem akadályozza meg abban amiben verhetetlen, a helyzetbe kerüléseket,és helyzet kialakításokat

-
- Entrenador del Barça
Hát igen, ebben van valami. Ezek után még inkább mondom, hogy s**r bíró volt a meccsen.Fecooo írta:
érdekes nem?
angol bíró+ következő ellenfél angol= Messi-t nem mentik fel...
nem szeretek összeesküvéselméleteket gyártani, de ez...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2009.04.12. 10:41:49-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

már leírtam korábban, még tegnap, h mi a véleményem erről, ha érdekel nézd visszaHouse írta:
![]()
![]()
a feldobja magát rész cr-nak megy.
Egyébként igen, Messinek nem brazilos, hanem, argentínos cselei vannak.
![]()
Jah meg messinek helybenhagyték a sárgát.. RÖHEJ.

inkább bemásolom, és vállalom a véleményem...
Fecooo írta:
érdekes nem?
angol bíró+ következő ellenfél angol= Messi-t nem mentik fel...
nem szeretek összeesküvéselméleteket gyártani, de ez...
-
- Entrenador del Barça
Ez a Bud Spenceres hasonlat ez nagy.Fecooo írta: vegyünk egy szabványos Bud Spencer filmet. jön a kis kínai, bemutat 5 cigánykereket, 6 szaltót, hadonászik előtte, erre a jó öreg Bud egy pofonnal lecsapja... nah melyik a hatékonyabb?
Messi nem a látványra megy, hanem a hatékonyságra, persze nagyon sokszor épp ezek miatt a finom mozdulatok miatt lesz látványos, amit csinál. már eléggé túlragoztam, de tömören: cr Messi-hez képest semmi...

A feldobja magát rész cr-nak megy.

Jah meg messinek helybenhagyték a sárgát.. RÖHEJ.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!