Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoppá,milyen igazad van,Boixos!!!!Boixos írta:nehogy már szó nélkül hagyjuk, h a
MOST 110 ÉVES FERENCVÁROS
VISSZAJUTOTT AZ ÉLVONALBA!
Eddig minden fradi meccset megnéztem amit adott a tv(elég sokat ugyebár)miihii írta:Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!Jocek írta:HELLO Everybody!![]()
Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)
Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra...
A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...
Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...
Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...
Várom a kritikát...
VIVA BARCA
Az egyetlen dolog,ami még érdekel engem a nemzeti bajnokságokból,az az FTC.(Természetesen a lányaim után)Követem,amikor csak tudom a meccseket.Tényleg úgy néz,ki h van koncepció,elképzelés egy magyar csapatban.Úgy érzem,h jó irányba indult el a csapat,remélem nem lesz elk.rva úgy jó magyarosan
![]()
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
Ne haragudj, de ez nagyon nagy butaság, amit leírtál.Caesarka írta: ....
szerk.: bocsi, ha túl durva voltam, de már az embernek néhol elszakad a cérna...
Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!Jocek írta:HELLO Everybody!![]()
Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)
Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra...
A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...
Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...
Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...
Várom a kritikát...
VIVA BARCA
PontosanEtooka írta:Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.
Ez megint tipikusan magyar... A nap pont rossz szögben sütött a pályára és megzavarta a kapusunkat...
És most nem akartam megbántani a DVSC-t, és a szurkolóit, csak a magyar felfogást kritizáltam
A szurkolókra sose lehetett panasz.Jocek írta: A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...![]()
A Sport1en minden hétfön van összefoglaló.Stelios írta:Már összefoglalókat se adnak a meccsekről, pedig régen legalább az volt az RTL Klubon. Fel kéne oszlatni az egész magyar focit, és amatőr labdarúgássá nyilvánítani.
Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.