Kihagyás és kihagyás között van különbség. A kapusok helyében én nem mozdulnék el semerre amikor Messi akar lőni.MErt akkor egyszerűen semmi esélye. Korábban volt egy vitám valakivel erről, én azt állítottam, hogy ha a kapus nem indul el egyik irányba sem, akkor Messi bajban van, mert nincs annyi ideje leraagalni a dolgot, hogy helyezni tudja, erőt vigyen a lövésbe.... Ékes példája volt ez a mostani 11-ese. látta, hogy a kapus nem mozdul, de már nem tudta erővel megrúgni. Ezért lett belőle ilyen szánalmas lövés. Eddig működött, de a kapusok kiismerik és amikor ő fog a labda elé állni, nem fognak elmozdulni lövés előtt.Őszintén szólva nekem is hiányzik egy Ronaldinho féle pontrúgó. Tudta hova kell tenni a labdát, és izomból be is tette oda. Más kérdés, hogy kb. ennyi büntetőt ő is kihagyott, mint Messi... de nekem személy szerint jobban tetszenek azok a magabiztos büntetők. Tudja, hogy sarokra tudja tenni anélkül, hogy kapufa lenne, és meg is tudja csinálni.
Számotokra nem volt idegesítő, hogy egy 11 méterről leadott lövés egy több mint 7 méter széles kapuba lazán a kapus kezében landol? Elveszi saját magától az esélyt... Messi 11-esei lényegében nem is rajta múlnak, hanem a kapuson, hogy elmozdul e v sem.... Csodálom, hogy eddig nem figyeltek erre a kapusok, ezentúl biztos fognak. Amúgy arra nem emlékszem, Messi mindig is így rúgta őket vagy acsak az utóbbi 1 évben?