Silva mitől szürke eminenciás? Csak mert tré a Valenkia ezért nem igazán van szem előtt? Szerintem nem sokkal van Ribéry 'alatt' elismertségben. Ribéry nagy előnye, hogy kétlábas, mindkét oldalon jó, így Messi is többet pihenhetne... Silvának nem tudom mennyire menne Messi helyén bal lábbal (aztán nehogy valaki felhozza, hogy Messi is bal lábas...

). Nem rossz alternatíva a bal szélre, de én még mindig a franciát látnám ott szívesebben. Főleg, hogy rémlik olyasmi, hogy nyáron sem akart elmenni a Valenciából, mert saját nevelés. Ha el kell adniuk, szerintem lesz kérő más országból is, akkor pedig nem lesz közvetlen ellenfele a Valenciának.
Robinho meg egy sírós brazil, képességei alapján lenne helye, de a személyisége nem illene a csapatba.
És hogy Henry topic?

Osztom Miki véleményét, Titi idén is többet pihen, mint egy átlag kezdő, ezt a terhelést hosszú távon nem bírja. Viszont ott lenne a padon, két posztra be lehet rakni, hatalmas rutinnal rendelkező klasszis, szvsz jobb lenne, mint Henke.

Persze lehetne sűrűbben forgatni a tridentét... lehet, hogy egyénileg nem lőnének ennyi gólt, viszont ha bejönne még egy ilyen sorsolás, rangadókkal a köbön, nem kellene aggódni, mert kevésbé lennének terhelve, így a szezon végén is lenne kondi.