Sokan csak azt felejtitek el, hogy előtte milyen kapusaink voltak. Hozzájuk képest Valdes nagyon is megbízható. Az hogy saját nevelés sokat számít. Egyébként is, ha nagyon gáz lenne, akkor Pinto védene helyettesocio66 írta:Maradjunk annyiban,ha VV nem helyi srác lenne,már rég kitették volna a szűrét.Ezzel sztem mindenki egyet érthet,aki nem így gondolja az vagy buta,vagy pedig baromi naiv.
A tegnapi meccsen volt ugyan egy nagy bravúrja,de amellett megint csinált két olyan baromságot,hogy a hátamon felállt a szőr..mázli hogy nem kaptunk gólt ezekből.
Valaki írta,hogy addig jó,amíg nem a 'nagy' meccseken bénázik..
Gondolom,Te nem sűrűn néztél Barca meccset az elmúlt években.. Még most is előttem van a Pool elleni párharc,amikor egy gyönge fejest sikerült bevédenie,majd a második meccsen laposan középre 'szabadított fel'(hanyadszor már..),amiből Sissoko majdnem gólt is szerzett.
Aztán a Chelsea ellen sikerült benyelnie Lampard gólvonalról leadott 'lövését'.
Ezek nem voltak nagy meccsek? A Valencia ellen egyszer seggbe rúgta Villát,majd gólpasszt adott neki..A Celtic ellen ami behullott a feje felett..a Lyon elleni szabigól..az Espanyol elleni bénázása idén..
Kérdem én,ezek nem fontos meccsek??
A gól nélküli meccseit meg hagyjuk már..A csapatok többsége ellen kb. 70-30 a labdabirtoklásunk,sok esetben akkor sem kapnánk gólt,ha egy boroshordót állítanánk be kapuba..
Victor Valdés
Én nem akarok senkit sem megbántani, de:
Valdes ma is úgy teljesített, ahogy kellett. Az elején, 1-0-nál akkorát és olyan fontosat védett, hogy az valami fogalom. Ezek után ugyan voltak kisebb hibák, mint például a gyereket eltolta, és az szabit kapott, de ez a Barcelona. Szvsz az egész világon itt a legnehezebb védeni, mert itt azt várják el, hogy elől menjen minden, és a védelemmel nem is törődnek. Viszont ha ott hibázik, valaki, rögtön felkapják a fejüket, hogy milyen egy védelem ez. Most vagy érdekel minket a védelem, vagy nem.
Ezen felül pedig, mondjatok 3 olyan hibát, amin meccs ment el ebben az idényben? A többi hibát ne említsétek, mert az a kutyát sem érdekli. Egy szemléltető példa: Messinél mi sem arra emlékszünk, mit hagyott ki, hanem arra, milyen meccseket döntött el. És ez alapján lesz az első minden szavazáson.
Szóval, majd kérem a hibákat!
És senkit nem akartam megbántani, és ha úgy tűnt volna, hogy egy kicsit fellengzős hangnemet használtam, akkor elnézést, nem volt szándékomban
Valdes ma is úgy teljesített, ahogy kellett. Az elején, 1-0-nál akkorát és olyan fontosat védett, hogy az valami fogalom. Ezek után ugyan voltak kisebb hibák, mint például a gyereket eltolta, és az szabit kapott, de ez a Barcelona. Szvsz az egész világon itt a legnehezebb védeni, mert itt azt várják el, hogy elől menjen minden, és a védelemmel nem is törődnek. Viszont ha ott hibázik, valaki, rögtön felkapják a fejüket, hogy milyen egy védelem ez. Most vagy érdekel minket a védelem, vagy nem.
Ezen felül pedig, mondjatok 3 olyan hibát, amin meccs ment el ebben az idényben? A többi hibát ne említsétek, mert az a kutyát sem érdekli. Egy szemléltető példa: Messinél mi sem arra emlékszünk, mit hagyott ki, hanem arra, milyen meccseket döntött el. És ez alapján lesz az első minden szavazáson.
Szóval, majd kérem a hibákat!
És senkit nem akartam megbántani, és ha úgy tűnt volna, hogy egy kicsit fellengzős hangnemet használtam, akkor elnézést, nem volt szándékomban

.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Bár tény voltak szép bravúrjai, de én ezt az 5 meccses góltalansági szériát(ami reméljük tovább fog tartani) inkább a védelem "nyakába varrnám".Ezzel természetesen nem Valdes érdemeit akarom kisebbíteni,mert tényleg voltak védései amik góltól mentettek meg.kanty írta:Mai jateka dicseretet erdemelvolt par igazan nagy bravurja!! 5 mecs ota nem kapott a csapat golt!valdes igazi gondja sztem az, h nem megbizhato es ezt sajnos mar nem is fogja ki noni!!az en velemenyem az, h nem kell mas kapust venni max ki nevelni 1et!!valdes, ha ugy teljesit ahogy az elmult idoszakban akkor nagy gond nem lehet!!
Azzal viszont egyetértek hogy nem kéne eladni V.V-t, inkább neveljünk ki egy katalán tehetséget!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Nem.Jobban belegondolva tényleg életveszélyes volt a szög,ráadásul még közel is volt..igazad van,valóban,ezt nem lehetett védeni..Saviola írta:A Lyon ellenit te biztos kifejeled

bírom,hogy még ezt is meg lehet magyarázni..sztem még dicsérjük is meg,hogy nullszögből sikerült gólt kapnia.Saviola írta:a Chelsea elleni meg igazán sokat számított.
Csak akkor szólok,ha felb.ssza az agyam a bénaságával.Saviola írta:Ha nem lenne helyi srác,lehet,hogy nem lenne kezdő kapus,de az,hogy ti mindenért fossá oltjátok,az szánalmas.
Bocs hogy szólni merek,ha a világ egyik legjobb csapatának a kapusa huszadjára rúgja ki középre laposan a labdát vagy jön ki rosszul pontrúgásoknál.
Ja és ne általánosíts. Egyszer nem mondtam hogy hozzuk ide az fm aktuális sztárjait,vagy bárki mást.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A Lyon ellenit te biztos kifejeled,a Chelsea elleni meg igazán sokat számított.Ha nem lenne helyi srác,lehet,hogy nem lenne kezdő kapus,de az,hogy ti mindenért fossá oltjátok,az szánalmas.De bele se kezdek mert már kummára unom a sok fröcskölő,csőlátású szakértőt,akik ide hoznák a fél világot a kapuba,egyetlen érvvel,hogy Valdes "nem Barca szintű".Nevetséges. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Maradjunk annyiban,ha VV nem helyi srác lenne,már rég kitették volna a szűrét.Ezzel sztem mindenki egyet érthet,aki nem így gondolja az vagy buta,vagy pedig baromi naiv.
A tegnapi meccsen volt ugyan egy nagy bravúrja,de amellett megint csinált két olyan baromságot,hogy a hátamon felállt a szőr..mázli hogy nem kaptunk gólt ezekből.
Gondolom,Te nem sűrűn néztél Barca meccset az elmúlt években.. Még most is előttem van a Pool elleni párharc,amikor egy gyönge fejest sikerült bevédenie,majd a második meccsen laposan középre 'szabadított fel'(hanyadszor már..),amiből Sissoko majdnem gólt is szerzett.
Ezek nem voltak nagy meccsek? A Valencia ellen egyszer seggbe rúgta Villát,majd gólpasszt adott neki..A Celtic ellen ami behullott a feje felett..a Lyon elleni szabigól..az Espanyol elleni bénázása idén..
A gól nélküli meccseit meg hagyjuk már..A csapatok többsége ellen kb. 70-30 a labdabirtoklásunk,sok esetben akkor sem kapnánk gólt,ha egy boroshordót állítanánk be kapuba..
-
- Entrenador del Barça
Egyáltalán nem vagyok Valdes fan, csak kiállok mellette, mert szerintem sokan alulértékelitek. Múltkor olvastam egy cikket, miszerint Valdes a Barca történetének második legjobb kapusa, csak Zubizarreta áll előtte... Ez azért jelzésértékű.Igen, a Valdes fanok nagyon szeretik a döntőt emlegetni, azt viszont nem, h előtte a Chelsea ellen, majd utánna a Liverpool ellen is az ő hiábai miatt kellett búcsuznunk. Néha jobb meccsein képes klasszis teljesitményre, de a legtöbb meccsén van legalább egy kicsi hibája, és sajnos elég gyakran nem is csak kicsi. Cech télleg nem az igazi már, de azért szegényt ne Valdeshoz hasonlitsuk, mert még mindig messze nem egy szint.
A liverpool ellen az első gólnál benne volt, de tökéletes kapus nincs. A Valdes antifanok nagyon ki vannak hegyezve a hibáira és egyből le is csapnak rá, a bravúrjait meg figyelmen kivül hagyják, pedig nem kevés volt belőlük tegnap sem. Valdes reflexkapus, nagyon nagy százalékban megnyeri 1 vs. 1ben a párharcokat.
Igen, a Valdes fanok nagyon szeretik a döntőt emlegetni, azt viszont nem, h előtte a Chelsea ellen, majd utánna a Liverpool ellen is az ő hiábai miatt kellett búcsuznunk. Néha jobb meccsein képes klasszis teljesitményre, de a legtöbb meccsén van legalább egy kicsi hibája, és sajnos elég gyakran nem is csak kicsi. Cech télleg nem az igazi már, de azért szegényt ne Valdeshoz hasonlitsuk, mert még mindig messze nem egy szint.mindorokke_barca írta:MR. TROMORT, bizony, új vagy erre, még nem ismered egyeseknél a kettős mércét. Valamelyik nap néztem meg a BL döntőnket, hát érdemes megfigyelni, hogy miket védett 1-0nál... Ma is kiváló teljesítmény nyújtott, 6 meccs óta nem kapott gólt. Ha már Cech-nél járunk...nézzétek meg az első két gólt ma hogyan kapta a Chelsea. Fejsérülése óta semmivel sem jobb Valdesnél. Előtte nem volt vitás, de most abszolút nem képvisel magasabb szintet. Nézzetek meg pár Chelsea meccset, hogy milyen bizonytalanul ütközik, félti magát, ami mondjuk érthető, de már nem olyan jó kapus, egyáltalán nem áll biztos lábakon.
Kezdhetjük számolgatni, hogy Valdés hány perce nem kapott gólt a bajnokságba. Szerintem a mai meccsel megdöntötte a saját rekordját.
-
- Barça B
Szerintem nem szabad Cech-et mevenni !
Régebben mikor VV tényleg ratyi volt, és sokat hibázott, akkor maradt, és most mikor már egy egész jó kapus nem szabadna mást rakni a helyére. Ő is itt nevelkedett, régóta tagja a csapatnak, ennyit simán megérdemel !
Régebben mikor VV tényleg ratyi volt, és sokat hibázott, akkor maradt, és most mikor már egy egész jó kapus nem szabadna mást rakni a helyére. Ő is itt nevelkedett, régóta tagja a csapatnak, ennyit simán megérdemel !
-
- Entrenador del Barça
Itt valóban nagy hülyeséget csinált Valdes, ki kellett volna rúgnia bedobásra, úgy veszélytelenebb lett volna.socio66 írta:Az elején,amikor ellökte a csávót a vonalnál,ahelyett hogy kirúgta volna vagy simán lefedezte volna a labdát,na az ez után következő szabadból majdnem gólt kaptunk...
Itt viszont nekem ez nem így jött le, de mivel a kommentátor a meccs végéig még minimum 10x felhozta ezt a szitut, gondolom sokan elhitték, hogy ezt is Valdesre kell ráfogni.socio66 írta:Aztán a vége fele,az a barom kijövetele(megint..),hát azt nem minősíteném.. akár tizit vagy gólt is kaphattunk volna belőle...
1. A recrés srác lesről jött vissza.
2. A labdához köze nem volt, egyszerűen elugrott keresztbe Valdes előtt, majd ütköztek a levegőben. Idióta bírók be szoktak fújni ilyet, de ez nem tizi.
3. Hol volt a védelem? Ha Valdes nem jött volna ki, na akkor tényleg gólt kaptunk volna.
Összességében Valdes elég sokat hozzátett ehhez a győzelemhez. Iniesta után talán a legtöbbet.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Entrenador del Barça
MR. TROMORT, bizony, új vagy erre, még nem ismered egyeseknél a kettős mércét. Valamelyik nap néztem meg a BL döntőnket, hát érdemes megfigyelni, hogy miket védett 1-0nál... Ma is kiváló teljesítmény nyújtott, 6 meccs óta nem kapott gólt. Ha már Cech-nél járunk...nézzétek meg az első két gólt ma hogyan kapta a Chelsea. Fejsérülése óta semmivel sem jobb Valdesnél. Előtte nem volt vitás, de most abszolút nem képvisel magasabb szintet. Nézzetek meg pár Chelsea meccset, hogy milyen bizonytalanul ütközik, félti magát, ami mondjuk érthető, de már nem olyan jó kapus, egyáltalán nem áll biztos lábakon.
Azért baromságokat ne mondj már!LG írta:Jó, de nam kaptunk gólt a hibájából. Valdestől többet nem nagyon lehet várni.
én eggyáltalán nem vok valdes fan, de ő egy remek kapus, mint mindenkinek neki is vannak hibái, (lásd messi büntit hibázott), ok lehet több hibája van kelleténél, de amíg nem a "fontossab" meccseken hibázik, adig nem kellene őt szidni
meg ha van valami bakija, azt egyből írjátok is ide, és bezzeg amikor bravúros védései vannak, akkor azt mondjátok, hát nem hibázott most
és nem látom értelmét megvenni mondjuk egy Cseh-et, mert amennyit kiadnák érte, nem érné meg
itt van nekünk Valdes, és nekünk őt kell szeretnük, és nem folyamat szidni, hanem tisztelni, becsülni mindazért, amit a barcáért tett az elmúlt évekbe
Jó, de nam kaptunk gólt a hibájából. Valdestől többet nem nagyon lehet várni.
Dicséretet érdemel? nehogymár...
Az elején,amikor ellökte a csávót a vonalnál,ahelyett hogy kirúgta volna vagy simán lefedezte volna a labdát,na az ez után következő szabadból majdnem gólt kaptunk...
Aztán a vége fele,az a barom kijövetele(megint..),hát azt nem minősíteném.. akár tizit vagy gólt is kaphattunk volna belőle...
Úgyhogy nehogymár elájuljunk tőle a mai produktumért..
Az elején,amikor ellökte a csávót a vonalnál,ahelyett hogy kirúgta volna vagy simán lefedezte volna a labdát,na az ez után következő szabadból majdnem gólt kaptunk...
Aztán a vége fele,az a barom kijövetele(megint..),hát azt nem minősíteném.. akár tizit vagy gólt is kaphattunk volna belőle...
Úgyhogy nehogymár elájuljunk tőle a mai produktumért..
Mai jateka dicseretet erdemel
volt par igazan nagy bravurja!! 5 mecs ota nem kapott a csapat golt!valdes igazi gondja sztem az, h nem megbizhato es ezt sajnos mar nem is fogja ki noni!!az en velemenyem az, h nem kell mas kapust venni max ki nevelni 1et!!valdes, ha ugy teljesit ahogy az elmult idoszakban akkor nagy gond nem lehet!!

sztem Valdes tökéletes kapus ennek a csapatnak, vannak tőle jobb kapusok de nem olyan sok azért!most csak azért igazolni valakit mert jobban hangzik a neve és anno W-nek volt pár potyája ami miatt beskatujászták 1 [auto_cenzúra] hülyeség!ráadásul katalán és sztem ahol lehet saját katalán nevelést beépíteni a csapatba azt tegyék is oda!
Szerintem jó kapus VV de nem barca szintű.Ez a barca az elkövetkező évek nagy csapata lesz és oda egy megbízható kapus kell.Asenjo kiváló kapus de rutintalan még.(bár én őt látnám szívesen).Sok pénzt meg felesleges kiadni Buffonért,Cechért vagy Diego Lopezért.Akkor már inkább maradjon VV.
-
- Jugador del Barça
Csupa öröm és bódottág, hogy a vezetőknek azért vannak elképzeléseik.
Asenjo igen jó vétel lehetne, annyi pénzért, és neki több ideje lenne "öregedni" és jobbnak lenni.
Nekem már bizonyította Vitya, hogy alkalmatlan a posztra.
De ezen nem kívánok vitázni, már volt elég vélemény váltás ezzel kapcsolatban.
Asenjo igen jó vétel lehetne, annyi pénzért, és neki több ideje lenne "öregedni" és jobbnak lenni.
Nekem már bizonyította Vitya, hogy alkalmatlan a posztra.
De ezen nem kívánok vitázni, már volt elég vélemény váltás ezzel kapcsolatban.
A 20 minutos állítása szerint arra az esetre ha VV távozna az idény végén Txiki Begiristainnak 4 lehetséges jelöltje van a kapusposztra: az 1. számú jelöltek Sergio Asenjo a Valladolid 19 éves hálóőre, és Diego Lopez a Villareal kapusa (az ő ára egyébként kb 20 millió euró). Rajtuk kívül a listán szerepel még Gianluigi Buffon és a spanyol utánpótlás válogatott David de Gea (Atletico Madrid B), bár ez utóbbi két név nem tűnik valószínűnek.
A fejsérülése előtt sztem magasan a világ legjobbja volt, se Buffon, se Casillas nem ért a nyomába. Azóta valóban nem az igazi, de Valdesnél azt sztem igy is magasan jobb. Hihetetlen, h szögletegnél rettegni kell a kijövetelitőlAsys írta:Cech jobb kapus VOLT Valdesnél a fejsérülése előtt, mióta megtörtént vele az a szerencsétlen baleset, nem jobb Viktornál, hibázik és ő se elég kiegyensúlyozott.
Érthető, hogy nem mer már annyit kockáztatni mint régen, én se mernék!
A cseh hálóőr a zsákbamacska kategóriába tartozik...(Járt utat járatlanért el ne hagyd!)
Persze ez csak az én véleményem.

-
- Entrenador del Barça
Én azt mondom, tartsuk meg valdest. Hiszek benne, és abban is, hogy be fog érni mire "öregebb" lesz.marci6p írta:Tudjátok az eurobarca mindíg azzal viccel ápr. 1-sején, ami a legjobban fáj.
így volt dinhoval, most meg vv-vel, csak teljesen más okból van a kettő.
(akkoriban fájt volna dinho távozása, most meg örömteli lenne egy jobb kapusra elkaszinozni vityát.)
A hír egyébként megtalálható a goal.com-on is, szal még lehet benne valami kevéske igazság is.
Komolyan szólva, nem vagyok egy VV párti, (kimondottan nem) de nem vagyok biztos abban, hogy amennyiért hoznánk Chec-t meg is érné. Ne legyünk már madrid.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Jugador del Barça
Tudjátok az eurobarca mindíg azzal viccel ápr. 1-sején, ami a legjobban fáj.
(akkoriban fájt volna dinho távozása, most meg örömteli lenne egy jobb kapusra elkaszinozni vityát.)
A hír egyébként megtalálható a goal.com-on is, szal még lehet benne valami kevéske igazság is.
Komolyan szólva, nem vagyok egy VV párti, (kimondottan nem) de nem vagyok biztos abban, hogy amennyiért hoznánk Chec-t meg is érné. Ne legyünk már madrid.

Cech jobb kapus VOLT Valdesnél a fejsérülése előtt, mióta megtörtént vele az a szerencsétlen baleset, nem jobb Viktornál, hibázik és ő se elég kiegyensúlyozott.
A cseh hálóőr a zsákbamacska kategóriába tartozik...(Járt utat járatlanért el ne hagyd!)