Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, ha visszaolvasol Hleb témában, én már akkor ezen a véleményen voltam, mikor először felmerült a neve. Következetesen állítom, hogy nem való ebbe a csapatba, nem éri el a Barca szintjét, nem tudja felvenni a Csapat ritmusát.TZS írta:Persze utólag mindenki nagyon okos tud lenni.....
Nyilván így nem is olyan nehéz, hogy ki és miért kellene ide-oda!
ennyi, itt a pont!TZS írta:Persze utólag mindenki nagyon okos tud lenni.....
De Arshavin ki helyett állta volna meg a helyét itt?
Ha visszakeresed a topicot nyárig, akkor láthatod, hogy az eleje óta nem értem mi a rákot keres itt / miért vettük meg / hova való és egyebek.TZS írta:Persze utólag mindenki nagyon okos tud lenni.....
megint csak azt tudom mondani, h hol állta volna meg a helyét? nem tudott volna a csapatba se kerülni, és ennyi játéklehetőséggel szerintem ő se tudta volna felvenni a ritmust. azt mondom, h Arshavin jó helyen van, Hleb kevésbe. nem az a tipikus becseréljük és lendületet visz játékba ember. jól cselez, de lassú és nem elég robbanékony hozzá.gekkodan írta: Arshavin helyett. A ruszki meg lazán felvette a PL tempoját és tegnap épp 4 gólt vágott. Bárki bármit mondd, klasszisokkal jobb játékos és itt is megállta volna a helyét.
Arshavin helyett. A ruszki meg lazán felvette a PL tempoját és tegnap épp 4 gólt vágott. Bárki bármit mondd, klasszisokkal jobb játékos és itt is megállta volna a helyét.miihii írta:Amennyiben valós a BM érdeklődése,akkor mindenképpen bele kell vonni a Ribérys transzferbe (amennyiben ez is komoly lehet...).Szívfájdalom nélkül elengedném,nincs vele előrébb a csapatunk.Így legalább lefaragna vmit Franck vételárából,szal kicsi hasznunk lenne belőle.Ha már kiszórtunk érte 17 métert (potyára)
Ugy hallottam hogy erdeklodik a Bayern iranta.albicelesteX írta:Tény, hogy keveset játszott!De az is tény, hogy akik miatt padozik lényegesen jobb játékosok és hogy kevés lehetőséget kap valószínű Pep jobban látja, hogy mit mutat az edzéseken csak jobban mint itt egy két Hleb szurkoló!Én is azon a véleményen vagyok, hogy mars van neki a nyáron!Mindegy hova!Csak itt ne maradjon!
Akkor biztos nem találja el a labdát sem edzésen, azért játszik ennyire keveset. + igaz Krkicre meg Caceresre is.albicelesteX írta:Tény, hogy keveset játszott!De az is tény, hogy akik miatt padozik lényegesen jobb játékosok és hogy kevés lehetőséget kap valószínű Pep jobban látja, hogy mit mutat az edzéseken csak jobban mint itt egy két Hleb szurkoló!Én is azon a véleményen vagyok, hogy mars van neki a nyáron!Mindegy hova!Csak itt ne maradjon!
Gondolom azért, mert idén nem az a jellemző, hogy játszana. Sajnos rossz vétel volt, remélem megy a Bayernbe nyáron, az legalább fekszik neki és vinnék is.soadroli írta:Miért nincs a keretben?
Háát..volt egy szép köténye...de nem mentünk sokra vele...meg volt egy jó passza Keitának...szntem nem volt olyan rossz...nem lógott ki....viszont akikkel eddig beszéltem a meccsről azok mind azt mondják, hogy kevés volt.ge3yra írta:ma h játszott hleb?sajna nem láttam meccset de ha jól tudom 15 percet játszott kb.
Hsz ed minden szavával egyet értek!!!! De még annyit hozzátennék, hogy a Barca szélsőinek általában gólerősnek kell lenni(Henry;R10;Messi;Giuly), viszont Hleb nm az, szoval sztem az ő helye a kp-n lenne, ahogy már említettem este megnézném Xavi mellett mire lenne képes. Jah és úgy elég nehéz beilleszkedni, ha nm játszol. Henry nak másfél év kellett úgy h szinte végig kezdő volt szr játékkal is, míg Hleb 5-10 percet kap havonta és ráadásul akk már a társak fáradtak, ha meg jáccik akk olyan társakkal mint Sergio,Pedro vagy Bojan akik azért nm Xavi,Messi,Eto'o...noname írta:...
Egyetértek Hleb nagyon jó játékos. Csak sajnos labdába sem rúghat Ini és Xavi mellett.Barcaádám írta:Szerintem nagy kár lenne Hlebet eldobni..azért mert láttam az arsenalba játszani és nagyon jó játékos!még sokoldalú is mondhatni széleken bevethető de középen az igazi!Nagyon jó passzokat tud adni..csak az a kár h a Barcelonában eddig össz vissz 2x volt olyan hogy alkotott vami szépet..(1 gólpassza van..)sztem meccsrutinra lenne szüksége!kapna 1 meccssorozatot ahol legalább 2 meccset végig játszana, és csereként sem 5-10 perceket kapna!
Ne vessük el ilyen hamar adjuk neki esélyt..Mondjuk ezt Pep dönti el..