nem tudom emléxetek-e rá, h cérinya az elődöntőben a 2. meccsen ,az elején mit csinált ellenünk?House írta:A világ jelenlegi legjobbja. Ehez úgy gondolom nem kell többet hozzátennem. De nézzétek már meg, robot ő vagy ember? EMBER, csupa nagy betűvel. (Ezenkívül persze csoda is.) De az ember hibázik. Mondjuk nem értem.. Egy kihagyott tizenegyes, nem a világ vége. CR is kihagyta a tavalyi BL döntőben, mégis bajnok lett az MU.
FORCA BARCA!

céé semmiben se jobb Messi-nél, max. fejelésben, lehet, h jobban jár, ha olyan reklámfilmeket forgat, ahol a majom-képe látszik és fejelést mutat be, mert lábbal nem ér fel Messi szintjére, az öncélú cselei 4-5 m-re a védőktől semmit se érnek...hirdesse magát fejjel

sokan odavannak a biciklicseleiért...hát az mit ér? ha egy bizonyos távolságon belülre kerül hozzá egy védő vagy feldobja magát, vagy elpasszolja, párharcokba nem szokott belemenni (vagy max. ritkán) Messi-nél meg az az átlag, ha 3 védőt hagy faképnél... nem csinál nagy cseleket, hanem pont annyit, ami kell, ezért zseni!
kis off a hasonlításért:
vegyünk egy szabványos Bud Spencer filmet. jön a kis kínai, bemutat 5 cigánykereket, 6 szaltót, hadonászik előtte, erre a jó öreg Bud egy pofonnal lecsapja... nah melyik a hatékonyabb?

Messi nem a látványra megy, hanem a hatékonyságra, persze nagyon sokszor épp ezek miatt a finom mozdulatok miatt lesz látványos, amit csinál. már eléggé túlragoztam, de tömören: cr Messi-hez képest semmi...