Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...LG írta:Igy van. Messi is inkább most hibázzon 11-st, mint a BL döntőnReplay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött mindenki.
Most a legfontosabb a 3pont megszerzése.
Igy van. Messi is inkább most hibázzon 11-st, mint a BL döntőnReplay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött mindenki.
ÉS SZTEM MEGIS VAN!Replay írta:Teljesen természetes, hogy fáradtabb és dekoncentráltabb a csapat.
A Bl-meccsben iszonyat sok munka fekszik, 100%-on müködött a csapat.
nem jött az a válaszLG írta:De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj
Na szerencsére nem adták meg
nemnemLG írta:De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj
De...jött is válaszLionel Kicsi Messi írta:sebaj