Amúgy LG tavaly is madridhoz hasonlította már a M.U.-t akkor is gondolom sok alapja volt rá. én teljesen megértem, hogy nem bírja, de nem egyszer írt akkora elfogult hsz-t,h még az is írt rá, aki szintén LG kedvenceINEK drukkol, mert ugye neki az is belefér, ha Arsenal,az is ha Chelsea. kár,h a Poolt nem bírja annyira,mert akkor 75% esélye lenne idény elején, hogy nem a M.U győz,és örülni is fog a győztesnek, így csak 50 Laughing
Bár ezzel most egy kicsit fölbasztál, megpróbálok értelmesen válaszolni.
Nincsenek kedvenceIM, mindig is mondtam, h angliában az Arsenalnak szurkolok.
A 75%-ban viszont igazad van, sőt elméletileg még több is, mint 75, mert bárkinek jobban örülök, mint a múnak, mert rühellem őket, de ez nem titok.
A Chelseavel annyi volt, h mondtam, h szimpatikusABBAK lettek, mivel oda ment Deco-aki a kedvenc játékosom, és ugye ott van még Cech, aki a kedvenc kapusom, meg Béla, aki a BL döntőn győztes gólt lőtt, + Scolari jött edzőnek, akit szintén csipek. De attól, h szimpatikusabbak lettek, még nem lesznek a kedvenceim, érted? Talán a mu is szimpatikusabb lenne, h elmenne a vén alkoholista végre már nyugdijba, és nem olyan gusztustalan játékosaik lennének, mint cé ronaldo, rúni, vagy ferdinand, vagy a vörhenyes angolok vmelyike.