Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A következőket találtam:Ebdon Lake írta:Lehetséges, de úgy emlékszem, hogy tavaly nyár elején volt itt egy cikk am,i azt írta, hogy kb. 200 millió euró adósságunk volt és azt vitték le kb. 180-ra. Jó lenne, ha valamelyik szerkeztő betudná linkelni ezt a cikket.
Lehetséges, de úgy emlékszem, hogy tavaly nyár elején volt itt egy cikk am,i azt írta, hogy kb. 200 millió euró adósságunk volt és azt vitték le kb. 180-ra. Jó lenne, ha valamelyik szerkeztő betudná linkelni ezt a cikket.hau30 írta:Te most melyik klubbot kérdezed? Én úgy tudom a Barca kidellázta az összes hitelét.Ebdon Lake írta:Sziasztok. Meg tudnátok mondani, hogy mennyi a klub jelenlegi tartozása. Én úgy tudom, hogy tavaly olyan 180 millió euró körül volt.
Te most melyik klubbot kérdezed? Én úgy tudom a Barca kidellázta az összes hitelét.Ebdon Lake írta:Sziasztok. Meg tudnátok mondani, hogy mennyi a klub jelenlegi tartozása. Én úgy tudom, hogy tavaly olyan 180 millió euró körül volt.
Nagyon jó irányban közelítetted meg a dolgot, szerintem is meghatározó volt a "Tricampeones" szezon sikerében a saját nevelések nagy száma a csapatban. Ez a követendő út. Megmerném kockáztatni, hogy Európa nagy sztárklubjai közül egyikben sem játszatták volna pl. Piquét a szezon elejétől fogva, s lám, világklasszis védő lett belőle (sztem). Pep meghúzta, bevált.visca el barca írta:...
visca el barca írta:...
LG kedvéért javítom: blaugrana-csapatLG írta:Gondolom Barcelonát akartál irni, mert a blaugrana, az egy szinalex27 írta:A Forbes magazin közzétette szokásos éves toplistáját a világ 25 legértékesebb labdarúgócsapatáról. Ezen a blaugrana a 7. helyet foglalja el 960 millió dolláros értékkel.
mindenesetre még lehet MÉS-es cuccokat kapni, tehát valószínüleg van.Fecooo írta:ez egy nagyon előkelő hely...gondoljunk bele, h amelyik csapatok előrébb vannak, azok mind tele vannak mezreklámokkal...alex27 írta:A Forbes magazin közzétette szokásos éves toplistáját a világ 25 legértékesebb labdarúgócsapatáról. Ezen a blaugrana a 7. helyet foglalja el 960 millió dolláros értékkel.
a Barca-nál meg van az UNICEF-egyezség, amiért még a csapatunk fizet, ilyen nincs másik a világon... akkor van a MÉS-kezdeményezés (ha igaz, még van...)
büszke vagyok a csapatra!
ez egy nagyon előkelő hely...gondoljunk bele, h amelyik csapatok előrébb vannak, azok mind tele vannak mezreklámokkal...alex27 írta:A Forbes magazin közzétette szokásos éves toplistáját a világ 25 legértékesebb labdarúgócsapatáról. Ezen a blaugrana a 7. helyet foglalja el 960 millió dolláros értékkel.
a blaugrana sztem itt a becenevet jelentiLG írta:Gondolom Barcelonát akartál irni, mert a blaugrana, az egy szinalex27 írta:A Forbes magazin közzétette szokásos éves toplistáját a világ 25 legértékesebb labdarúgócsapatáról. Ezen a blaugrana a 7. helyet foglalja el 960 millió dolláros értékkel.
Gondolom Barcelonát akartál irni, mert a blaugrana, az egy szinalex27 írta:A Forbes magazin közzétette szokásos éves toplistáját a világ 25 legértékesebb labdarúgócsapatáról. Ezen a blaugrana a 7. helyet foglalja el 960 millió dolláros értékkel.
már egyszer írtak róla, és most is olvastam hogy Xabier Azkargorta ba*szk születésű, egy hete kötött szerződést a Barcelonával, hogy átveszi a partner FCB Miami csapatának sportigazgatói posztját.mademan írta:nemrégiben a fórumon volt egy érdekes cikk arról hogy a barca az Usa-ban indítana egy csapatot!!! Mivel azóta itt az eurobarcán nem került előtérbe ez a dolog gondoltam közzéteszem ezt a linket amit a minap találtam:
http://www.miamifcb.com
Pontosan nem tudom, de jelentős bevétel volt a területek és a klub ingóságainak eladásaiból, és több mint lehetséges,hogy erre is fordították az így befolyt összeget!Rumig írta:A Laportás interjú szerint törlesztettünk minden adósságot.
Ez az infó eddig csak nekem maradt ki? Meg nem is értem, h eddig évi kb 10-15 milliót törlesztettünk, és volt vissza még jó 60 M. Azt hogy fizettük ki hirtelen egyszerre![]()
Na, igen.LG írta:Nem baj, legalább lesz egy olyan csapat, ahová elmehetnek a kiöregedett játékosaink sok pénzért levezetni.
José Carreras.MichaaBee írta:remélem, h jó helyen érdeklődök!![]()
nem tudjátok, h kinek a gondolata volt ez:
"Két csapatnak szurkolok, a Barcának és a Madrid aktuális ellenfelének"![]()
thx előre