Victor_Valdes írta:Punnyadunk? Punnyadunk

Fogjuk rá.

A múlt héten otthon voltam táppénzen így volt időm egy kicsit FM-ezni, ezen a héten még nem jutott rá időm. Előre szólok, hogy hosszú lesz!
Szóval ott fejeztem be, hogy a
Valenciával a második szezont kezdtem el. Ahogy írtam, ismét nem kezdtem jól a bajnokságot, viszont az UEFA-kupában egészen jól ment. Tehát a bajnokságban a 6. fordulóban tudtam megszerezni az 1. győzelmemet. Sokáig megint nem vált be a taktikám (4-3-3) ezért kb. a 8. forduló környékén váltottam a 4-4-2-re, ekkor a 14. helyen voltam. Ez úgy nézett ki, hogy beválni látszik, hiszen féltávnál 7. voltam 3 pontra a 6. Sevilla mögött. Az UEFA-kupában semmi gond nem volt A Napoli, Auxerre, Rapid Wien hármas előtt az első helyen jutottam tovább a csoportból, ahol később az Rangers várt, a Király-kupában pedig a Murcia.
Itt a téli átigazolási szezonban elhoztam Oscar Cardozo-t, 12,5 millió+záradékokért, így a Rossi-Cardozo duóval tudtam rohamozni. Jól is sikerült a bemutatkozás, első 5 meccsén 4 gól és 3 gólpassz. De ezután mintha megint elvágták volna a csapatot (pedig hozzá se nyúltam a taktikához) a következő 7 meccsemből csak 1-et nyertem meg, ez is a Rangers volt otthon 2-1-re, idegeben pedig 1-1-el jutottam tovább. A bajnokságban visszaestem a 10. helyre, erre visszaálltam a 4-3-3-ra és elkezdtem újra "zsírozni" a gépezetet. Ami úgy látszik, hogy be is vált hiszen a 27. fordulóban vesztettem utoljára meccset a bajnokságban, sikerült végre a védőimet jól beállítani így kevés gólt kaptam, viszont én meglőttem a 2-3 meccsenkénti gólomat. Legalább a 6. helyre oda akartam előzőleg érni, de jobban ment a csapatnak és 12 pontot ledolgozva sikerült megszereznem a 4. helyet és csak 2 ponttal maradtam le a 3. Villarreal előtt. (ha otthon megverem őket a 36. fordulóban akkor meglett volna, de csak 1-1 lett a vége). Viszont a Király-kupából kiütöttem őket a negyeddöntőben, az elődöntőben a Sevillát és mehettem a döntőbe ahol a Barca várt. Nehéz meccsre számítottam, de végül egy sima 3-1-es győzelemmel megnyertem a sorozatot hála Aquino 7 góljának!
A Bajnok a Real lett 19 ponttal előttem a Barca második 6-al lemaradva.
Közben az Uefa-kupában nem tudtam a döntőbe jutni mivel az elődöntőben a Man.City állított meg. Az első meccsen otthon játszottam vele 1-1-et, így mentem tehát idegenbe. Ilyen még sohasem történt velem mint azon a meccsen. Az első félidőben 32 perc alatt!!! kaptam 3!!! piroslapot! 1 Miguel Veloso, 1 Fazio, 1 Montolivo. Természetesen beálltam teljesen védekezni, 5 védő lett belőle, egy védekező középpályás és legelől Cardozo mint egy szem csatár! A félidőt kihúztam kapott gól nélkül, én pedig már csak egy szögletgólban bíztam, hogy hátha sikerült Albiol-nak befejelni egyet. De jött a második játékrész ahol az 51. percben Robinho meg is szerezte a vezetést. Na mondom ez nagy verés lesz, jöttek sorra a City támadások. De jött a 78. perc és Albiol egy szögletből kiegyenlített! 8 emberrel sikerült kiegyenlítenem! Na mondom ez hosszabítás még lehet, ha azt kihúzom akkor a 11-eseknél bármi lehet. Vége a 90. percnek...hosszabítás...112. perc Garrido gól, 2-1 oda. Áhh mondom ez kész, annyi, vége...de errefel jött a 117. perc és Cardozo egy 30 méteres bombagólt lőtt (nem tudott kinek passzolni elől és elvállalta) és feljöttem 2-2-re 8 emberrel és így már én álltam továbbjutásra idegenben lőtt több góllal! Örültem mint majom a farkának, de erre jött a 121. perc és egy szöglet után levágódó labdát Palombo vágott a léc alá 20 méterről.

Hát mondom ilyen nincs...így estem tehát ki az Uefa-kupából amit végül a Paris-SG nyert meg 3-2-re a City ellen.
A szezon végén elküldték Ranierit a Juventustól és meg is kerestek egyből engem, ajánlottak egy 65.000 fizetést és 100 milliót igazolni. Itt mentettem el a játékot és egy időre jegelem is, majd ha lesz kedvem akkor visszatérek a Valenciához és megpróbálok mostmár nyerni valami komoly címet.
Viszont kedvet kaptam ismét a Seria-A-hoz, de nem a Juventushoz, így kezdtem egy új karriert ismét az
AS Roma csapatával. Lóvé nem volt, úgyhogy teremteni kellett az eladásokból, hiszen a védelmet akartam megerősíteni.
Eladtam Taddei-t 15 millióért a City-nek és Perrottát 10,5-ért a Tottenhamnek. Érkezett kölcsönbe: Buonanotte, Cardozo, Razvan Rat. Leigazoltam: Aquino 425 ezerért, Palochi-t 800 ezerért, Thiago Silvát 4 millióért, Pepét (Udinese) közös tulajdonnal 2,3 millióért, Quagliarella-t közös tulajdonnal 2,5 millióért (mindkettő 2 évre). Akartam még egy középső védőt, de elfogyott a pénzem, hiszen csak a 60%-át kaptam meg az eladásoknak a nehéz pénzügyi helyzet miatt.
Kidolgoztam egy 4-2-3-1-es taktikát, a Valenciai 4-3-3-ból vettem az alapot, csak annyi, hogy feljebb lettek tolva a srácok. A felkészülési meccseimet mindet megnyertem. 6 meccs = 35 rúgott, 0 kapott góllal. Ilyen hogy az FC Baselt 8-0-ra vertem idegenben, de volt egy 10-0-ás meccsem is. Így elég jó előjelekkel vártam a szezont. Az Inter ellen az Olasz Szuperkupát viszont elvesztettem 2-1-re (a 92. percben egy Samuel fejessel), a bajnokságot viszont nagyon jól kezdtem.
Az első fordulóban megvertem a Juventust 3-2-re, majd a Sampdoriát idegenben 3-1-re, majd jött a Siena, őket 3-0-ra, a Fiorentinát idegenben 2-1-re, majd a Milant otthon szintén 2-1-re. Így az első 5 fordulóban mondhatni 4 riválist megvertem. Most jelenleg a 16. fordulónál járok, még mindig veretlenül 11 győzelem mellett 5 döntetlennel a 2. vagyok 2 ponttal lemaradva az Inter mögött. A BL-ben elég nehéz csoportba kerültem első ránézésre: Arsenal, Zenit, Din.Kijev. Viszont itt is elsőként jutottam tovább, úgy hogy az Arsenalt, Zenitet oda vissza-vertem. A Dinamoval játszottam idegenben egy X-et, így 5-1-0-ás mérleggel és 14-3-as gólkülönbséggel jutottam tovább a nyolcaddöntőbe ahol majd a Feyenoord fog várni.
A bajnokságban eddig Totti vezeti a góllövőlistát 11 góllal 15 meccsen, Pepe és Riise a gólpassz listát 6-6 gólpasszal, a legjobb teljesítményt eddig Riise nyújtotta 7.42-es átlaggal. Cardozo-t lehet hogy visszaküldöm mivel eddig 12 meccsen szerzett 3 gólt és inkább felhozom a nagycsapatba Paloschi-t. Most következik majd egyébként a téli átigazolási szezon, majd Baptista helyett akarom elhozni Van der Vaart-ot, ha ideadják olcsón, mert Baptistáé a keret leggyengébb formája 6.45.

Buonanotte meg lesérült 5 hónapra, így még majd érkezik Douglas Costa is kölcsönbe január 1-től. Nyáron majd megválok még Brighi-től és Pizarro-tól is, ők is gyenge teljesítményt nyújtanak, inkább akkor helyettük hozok fiatal olasz spílereket.
Na jelenleg tehát itt tartok, remélem sikerül majd megelőznöm az Intert. Kíváncsi vagyok meddig fog tartani a veretlenségi szériám, már így is klubrekordot döntöttem, így hogy még ebben a szezonban nem kaptam ki semelyik sorozatban. Egy kupát ezzel a jó sorozattal mindenképpen nyerni kéne, ha BL-t nem is legalább egy Olasz kupát és mellé egy bajnokságot.
Na majd jelentkezem év végén, hogy mit sikerült elérni ezzel a csapattal! Köszi, hogy végigolvastad, elnézést a helyesírási hibákért ha van.