Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tul szép lenne ha mind megvalósulna.FCBarca88 írta:Ha csak pár dolog valósul meg ezekből már akkor is jól járunk.
pedig qqqq jó a grafikája sokkal jobb mint a fifa sztemRajmó írta:ez jogos.Carles Puyol Saforcada írta:de minimálisan mármint grafikailag. az új gépre felküldtem és nem engedte feltenni magasabb grafikára és azt hallottam több helyről h a vistán nem nagyon megy.
mindegy megpróbálom még 1x
nekem is le van butítva a játék, eléggé minimumon megy, pedig nemolyan rossz a laptopom, 2gb ram, 1.8as dual core proci, ati x1200-as videokari.
van egy olyan érzésem, hogyha felteszem win 7-et ott még ennyire sem fog menni a játék mint vistán.
XP-t meg nem akarom ferkakni
ez jogos.Carles Puyol Saforcada írta:de minimálisan mármint grafikailag. az új gépre felküldtem és nem engedte feltenni magasabb grafikára és azt hallottam több helyről h a vistán nem nagyon megy.
mindegy megpróbálom még 1x
de minimálisan mármint grafikailag. az új gépre felküldtem és nem engedte feltenni magasabb grafikára és azt hallottam több helyről h a vistán nem nagyon megy.Rajmó írta:De megy.Carles Puyol Saforcada írta:nem mondjátok hogy a pes 2008 nem megy windows vistán!!!!!
ez beszarás
Nekem is az van, és simán megy.
Persze rengeteget. Az már ha jól tudom egy teljesen új grafikával rendelkezik, amit most a 09-ben még jobbra fejlesztettek.albicelesteX írta:A 2008 nak a grafikája javult valamit a 6-hoz képest?
Jó videó! A játékstílusod hasonlít az enyémhez, szinte ugyan ilyen akciókat szoktam én is levezetni.FCBarca88 írta:Volt egy kis időm, összedobtam egy új videót, minden extra nélkül.
A képminőség még most se az igazi... de azért látni a lényeget.
Íme hát
Nem hát! A Pes jó kis gamma, de nagyon sok benne az idegesítö hiba, amitöl idönként nagyon elmegy a kedvem töle.Senki nem állítja az ellenkezőjét.Ennek ellenére ezek rendkívül idegesítő hibák, ami miatt speciel nem fogom megvenni erdetiben sem... így nem lenne élvezetes az online játék.
jó lett szerintem szép gólok a válogatottban isFCBarca88 írta:Volt egy kis időm, összedobtam egy új videót, minden extra nélkül.
A képminőség még most se az igazi... de azért látni a lényeget.
Íme hát
Senki nem állítja az ellenkezőjét.darmian írta:Hiába soroljátok fel ezt a sok hibát, a PES még így is oda-vissza alázza játékélményben a Fifát. Én nem rég letöltöttem ezt legújabb Fifát, hogy nyomjak pár online meccset a haverokkal, de nem húzta sokáig a gépemen, annyira élvezhetetlen a PEShez képest. Ez az online játék az egyetlen amit lehet díjazni a Fifánál a PESel szemben, amúgy pedig fény évekre van tőle...
A "Change Cursor"-t, állítsd át. Térfél választásnál nyomsz egy x-et vagy lövésgombot és akkor jutsz ebbe a menübe.barca99 írta:A kedvencem, amikor át akarok váltani egy játékosra, de a gép egy pillanattal hamarabb vált rá, de én is megnyomom a gombot, így elvált róla, és a játékos megtorpan, és máris előnyben a támadó.Nem lehetne az valahogy kikapcsolni, mert egyszer bele.szom a kontrollert a monitorba...