Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most nem flegmaságból, de akkor most ki is a király?LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek. Mondom, olyan érzésem van, h igazi gála lesz. Meg ha már Wolfsburg 4-el nyert akkor mi sem adjuk alább.
Itt a pont.MichaaBee írta:Henry pont nem az az ember, aki egy ilyen szituációban direkt ott hagyná a lábát. Felesleges is ezen a témán vitatkozni, elmúlt, kész, vége.
én is ezen az állásponton lennék,de (lehet,csak figyelmetlen voltam,de nem láttam) direkt vártam,hogy oda megy és elnézést kér Butt-tól, és nem igen láttam eztbarca99 írta:Szerencsétlen eset volt, nem hiszem, hogy szándékosan rúgta volna fejbe, de szerintem nem bánta, hogy összecsúszik kicsit a kapussal. Viszont hogy nem akart sérülést okozni, az tuti.

Egyáltalán nem volt szándékos és Henry is kapott egyet, ennyi erővel Butt is vissza húzhatta volna a lábát. Természetes, hogy ő is meg akarta védeni a csapatát a góltól de ilyen természetes, hogy Titi meg gól akar szerezni...:Poldi:.. írta:nem, de azért megpróbálhatta visszahúzni a lábát :S vagy ha már látta, hogy úgyse éri el mert jön kifelé a kapus akkor nem nyújtott lábbal csúszni tovább

Nem az ő hibaja volt nagzin csuszott a fű..:Poldi:.. írta:Na mivan erre senki nem szól semmit?..:Poldi:.. írta:BUTT ARCA AMIT SZÉPEN ELRENDEZETT HENRY..
4 gól két meccsen?andris871120 írta:Köszi szépen. Akkor Gerrard még egy meccsen veszélyezteti Messi elsőségét, de a Chelse megy tovább igy már szinte tuti Messi első helye. Ja mégsem. Lisandronak még lesz esélye mert megy tovább a Porto, ja meg Henry ha beindul még utóléri.

Ne legyel abban olyan biztos hogy megy tovabb a Portoandris871120 írta:Lisandronak még lesz esélye mert megy tovább a Porto, ja meg Henry ha beindul még utóléri.

Ha így játszunk akkor a trófeák számától függetlenül se lehet gyenge csapat.miihii írta:
Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?

Ezekszerint ha én reflexből betöröm valaki orrát, akkor az nem baj?recrea írta:Pontosan így van, szerencsétlen Lell csak reflexből kapott a labda után, dehát...
Ne idézz kettőnél többet!
B.
Nem érzem úgy,h bőven esélyesebb lenne a MU,csak mert tavaly büntetőkig ment a döntő...Persze,h bizonyítéka ez annak,h rettentően erős egységet képez a Manchester,de úgy is fordíthatjuk,h mit sem ér ez,h Terry nem csúszik meg!!!lluisllach89 írta: Viszont 1 Bl döntőben 1 Mu szerintem bőven esélyesebb lenne mint mi, nem játéktudásban, mert abban idén a világon senki se jobb mint mi, viszont lelkiekben. Aki ott van 1 11esre attól hogy elbukjon 1 Bl döntőt, azt szerintem sok meglepetés nem érheti, nem pánikol be ha hátrányban van.
Természetesen bízom a csapatban, de úgy érzem jövőre lehet csak lemérni majd a csapat igazi erejét.