Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:34:49

..:Poldi:.. írta:Jó kérdés.. Lehet a spori túlságosan megszokta az angol bajnokságban Ronaldo műeséseit aztán elejét akarta venni a dolgoknak.

(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
OK, lehet, hogy teljesen ártalmatlan szitu volt. Engem csak az idegesít, hogy egy átlagos meccsen ilyenből félidőnként van legalább 10 a mezőnyben, ahol lazán továbbot int a bíró. Most ugyanezt miért nem tehette meg? Ha a védő nem volt szabálytalan, akkor csak az a verzió marad, hogy a támadó csal??? Ez nonszensz! Olyan nem lehet, hogy simán elveszti az egyensúlyát és a lendülettől elesik? Számomra egyértelműnek tűnt, hogy a bíró meg akarja fogni a Barca-t. Tény, hogy semmi nem múlott a tizin, de ezt akkor még nem tudhatta senki. Akár a továbbjutás is múlhatott volna rajta, hiszen egy ilyen feszült szitu után a Bayern akár találhatott volna egy gólt is. Én onnantól kezdve az egy teljesen más történet lett volna. Egy bíró igenis legyen korrekt és pártatlan mindenkivel, függetlenül a pillanatnyi állástól. Ha kell, igenis 8-0-nál is fújjon be egy tizit!
csabooo
Capitá del Barça

2009.04.09. 12:30:41

Titinho írta:Nos, én is leírnám a véleményemet a tegnap látottakról:

Elsőnek elég ennyi: :shock: Másodiknak: :shock: :shock:

Elképesztő, fenomenális, fantasztikus, briliáns, csodálatos, hihetetlen, nagyszerű, bámulatos! Több most nem jut eszembe...

Elég szkeptikus voltam a meccs előtt látva a keddi MU meccsen történteket. Azt hittem, hogy ez a Barcával is megtörténik. DE NEM! És ebből látszik, hogy miért is vagyunk jelenleg Európa legjobb csapata! Hát ezért.

Köze nem volt a tegnap estéhez a Bayern-nek, és az hogy már 12. perc játék után 2-0-ra vezessünk, sőt ha ugye befújja Webb sporttárs a 18. percben azt a jogos tizit, akkor 20 perc alatt rúghattunk volna 3-at egy BL negyeddöntőben. De jött a 38. és a 42. perc és elkezdtem fogni a felyemet, hogy ilyen nincs. :) Aztán rájöttem, hogy mégis van! Kiemelni nem szeretnék senkit, talán csak az ismét csak bombaformában játszó 'Tridenténket'. Messinek is meglehetett volna a mesterhármas, Henrynak is, Eto'o 1 gól, 2 gólpassz. Mi kell még?

A tegnap látottak után úgy érzem mostmár, hogy lehet esélyünk egy esetleges BL győzelemre. Be kell, hogy valljam, hogy a tegnap esti meccsig én úgy gondoltam, hogy nem nyerünk idén BL-t, az áprilisi zsúfolt és nehéz sorsolásunk miatt. De tegnap megvilágosodtam és már kezdek bízni benne. :wink:

A Porto-nak mindenképpen szurkolni fogok, hogy üssék ki a MU-t és akkor már tényleg meglehet, mivel szerintem az Arsenal (szerintem ők lesznek tuti az egyik elődöntősök) és a Porto közül bárki kerülne a döntőbe, ez a csapat el tudna bánni velük.

A Chelsea-nek meg örülök, talán először életemben, mivel sokkal jobban szeretném őket kapni mint a Liverpoolt! A Pool fel tudná velünk venni a versenyt, de a Chelsea nem. Nem tulajdonítok óriási győzelmet a Chelsea tegnapi sikerének, kellett hozzá egy hullagyenge Liverpool is.

Már várom az elődöntőt. Barca-Chelsea! Nagy meccsek lesznek, de itt sokkal jobban esélyesebbnek érzem a Barcát. Ha a Liverpool ellen játszuk mégis valamiféle csoda folytán, akkor ott fifty-fifty. Ott egymásnak esnének a csapatok az tuti. De jöjjön csak a Chelsea!!! :twisted:

Mégegyszer köszönöm a srácoknak a tegnapi szép estét, felejthetetlen élményt okoztak a teljesítményükkel! Csak így tovább!

Na "csak" ennyit akartam...Peace. :wink:
Szerintem ne haladjunk még azért ennyire előre :wink:.Majd amikor jövő héten kedd este München-ben is nyerünk,vagy esetleg döntetlen(én egy 1:1 szívesen örülnék,mert addigra lehet hogy teljesen kész lesz a Bayern és ha már nem is a továbbjutás céljából de a presztizsért harcolni fognak!).Visszatérve az elődöntői sorsolásokra,szerintem is nagy a valószínűsége annak,hogy a Chelsea-t kapjuk,már ha tovább megyünk a Bayern ellen :).Szerintem ez a Porto képes megverni a M.U-t és az Arsenal is a Villarreal-t.
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.09. 12:25:39

..:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
Lell benyalta a testcselt, Messi elindult, de akadályozta Lell lába. :arrow: büntető :)

Ha nem múlik rajta, engem akkor is idegesít, még 4-0 után is idegesít egy rossz passz... nem hogy ez. :D
..:Poldi:..
Banner mester

2009.04.09. 12:22:34

Jó kérdés.. Lehet a spori túlságosan megszokta az angol bajnokságban Ronaldo műeséseit aztán elejét akarta venni a dolgoknak.

(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:16:30

..:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna... :roll:
Szerintem itt legtöbben nem emiatt sírnak, hanem a Messi-nek adott jogtalan sárga miatt. Ami ugye még sokat is nyomhat a latban a későbbiek során. Nem tudom a spori mennyire jártas a spanyol fociban, de tudhatná, hogy Messi egyértelműen nem az a típusú játékos, aki csak úgy dobálná magát egy vacak tiziért. Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon Messi akkor is sárgát kapott volna, ha történetesen nem angol csapat a következő ellenfél???
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.09. 12:13:08

..:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna... :roll:
Ebben abszolút igazad van semmi nem múlott rajta.
Ebben a szituációban inkább a sárga lap, mintsem a büntető idegesített.
Meg persze az, hogy ilyen amatőr bírok vezetik a Bl meccseket.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
..:Poldi:..
Banner mester

2009.04.09. 12:09:06

nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna... :roll:
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Titinho
Director del Fútbol

2009.04.09. 12:09:01

Nos, én is leírnám a véleményemet a tegnap látottakról:

Elsőnek elég ennyi: :shock: Másodiknak: :shock: :shock:

Elképesztő, fenomenális, fantasztikus, briliáns, csodálatos, hihetetlen, nagyszerű, bámulatos! Több most nem jut eszembe...

Elég szkeptikus voltam a meccs előtt látva a keddi MU meccsen történteket. Azt hittem, hogy ez a Barcával is megtörténik. DE NEM! És ebből látszik, hogy miért is vagyunk jelenleg Európa legjobb csapata! Hát ezért.

Köze nem volt a tegnap estéhez a Bayern-nek, és az hogy már 12. perc játék után 2-0-ra vezessünk, sőt ha ugye befújja Webb sporttárs a 18. percben azt a jogos tizit, akkor 20 perc alatt rúghattunk volna 3-at egy BL negyeddöntőben. De jött a 38. és a 42. perc és elkezdtem fogni a felyemet, hogy ilyen nincs. :) Aztán rájöttem, hogy mégis van! Kiemelni nem szeretnék senkit, talán csak az ismét csak bombaformában játszó 'Tridenténket'. Messinek is meglehetett volna a mesterhármas, Henrynak is, Eto'o 1 gól, 2 gólpassz. Mi kell még?

A tegnap látottak után úgy érzem mostmár, hogy lehet esélyünk egy esetleges BL győzelemre. Be kell, hogy valljam, hogy a tegnap esti meccsig én úgy gondoltam, hogy nem nyerünk idén BL-t, az áprilisi zsúfolt és nehéz sorsolásunk miatt. De tegnap megvilágosodtam és már kezdek bízni benne. :wink:

A Porto-nak mindenképpen szurkolni fogok, hogy üssék ki a MU-t és akkor már tényleg meglehet, mivel szerintem az Arsenal (szerintem ők lesznek tuti az egyik elődöntősök) és a Porto közül bárki kerülne a döntőbe, ez a csapat el tudna bánni velük.

A Chelsea-nek meg örülök, talán először életemben, mivel sokkal jobban szeretném őket kapni mint a Liverpoolt! A Pool fel tudná velünk venni a versenyt, de a Chelsea nem. Nem tulajdonítok óriási győzelmet a Chelsea tegnapi sikerének, kellett hozzá egy hullagyenge Liverpool is.

Már várom az elődöntőt. Barca-Chelsea! Nagy meccsek lesznek, de itt sokkal jobban esélyesebbnek érzem a Barcát. Ha a Liverpool ellen játszuk mégis valamiféle csoda folytán, akkor ott fifty-fifty. Ott egymásnak esnének a csapatok az tuti. De jöjjön csak a Chelsea!!! :twisted:

Mégegyszer köszönöm a srácoknak a tegnapi szép estét, felejthetetlen élményt okoztak a teljesítményükkel! Csak így tovább!

Na "csak" ennyit akartam...Peace. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:03:42

Egy kis statisztika a műfaj kedvelőinek:)
A BL történetében eddig minden angol győzelmet spanyol siker követett:
- 1999 MU - 2000 Real
- 2005 Pool - 2006 Barca
- 2008 MU - 2009 Barca/Villareal ???

Egy másik érdekesség, hogy 1992-ben, amikor a Barca megnyerte a BEK-et, az akkori csoportkörben (ami akkor elődöntőnek számított) szintén egy portugál és egy ukrán csapattal kerültünk egy csoportba (Benfica és Dinamo Kiev, a harmadik a Sparta Praha volt) és a Barca akkor is 4-1-1-es mutatóval abszolválta a csoportot. Reméljük ez jó ómen lehet az idén is:)
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.09. 11:03:57

A Manchester-nek 1986 óta nincsenek edzőproblémái.
Remélem hogy a Barcának sem lesz az elkövetkezendő 20 évben. :D
socio66

2009.04.09. 10:59:19

Tavaly a Manchester is mindent vitt,mégis ott vannak idén is valamennyi kupa végjátékában.
Sok múlik az edzőn is,Rijkaard nem tudta megfelelően kezelni azt a helyzetet, ami kialakult a 05-06-os csapatnál. Ez a veszély viszont Peppel nem igen fenyeget.Persze megvan a veszélye,hogy néhány játékos-ha idén minden klappol-leengedhet,gondolok itt Eto'o-ra,aki egy esetleges aranycipő,valamint 2 Bl és 3 PD trófea begyűjtése után nem biztos,hoyg ugyanazzal a motivációval futna ki a gyepre,vagy ott van Titi,ő sem biztos hogy kipengetne egy ilyen évet jövőre is egy Bl és egy PD siker után..
De azért van az edző-aki ráadásul nem is akárki-hogy vagy helyretegye a játékosokat,vagy pedig kicserélje őket..
Nem lesz itt gond,én azt mondom,gyűjtsük be a trófeákat,aztán majd ráérünk a motivációs problémákon agyalni :)
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.09. 10:51:58

Az idei csapatnak csupán egy problémája van a balszél. Illetve az sem olyan rossz de a másik oldalhoz képest.Túlságosan függ a csapat játéka Messi-től.Az lenne a jó ha sikerülne mindent megnyerni és majd nyáron a gyémántot tovább csiszolni. És talán a csapat ugyanolyan SŐT jobb is lehet.
Az pedig irónikus lenne ha jövőre is sikerül megnyerni a BL-t mert a Bernabeu-ban lesz a "le grande finale".
Röviden azt mondanám hogyha a BL döntőt elbuknánk(márha bejutunk) lehet akkor lehet hogy a csapat megfosztja magát még 1 BL serlegtől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.04.09. 10:59:31-kor.
House
Entrenador del Barça

2009.04.09. 10:50:40

hát, ha arra gondolsz, hogy amikor 05/06-os szezonban megnyertük a BL-t és a bajnokásogot is, és a köv. szezonban annyira elbíztuk magunkat, hogy egyiket se nyertük meg, akkor igazad van, de attól még küzdenünk kell, hogy megnyerjük a BL-t, és a bajnokságot. Forca Barca, húzzuk be mindegyik serleget! :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.09. 10:43:55

OvaMind írta:
Szerintem meg nem vagy normális... és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.
Nah látod az nincs kizárva hogy van 1 kis bajom...

Viszont soha, de soha 1 hsz-ben se írtam azt és nem éreztettem senkivel hogy ne a csapatért szorítanék. Én is ugyanúgy örülök, ugyanúgy sírok.

De ne bízza el magát senki, nincs megnyerve még 1 cím se.
És lehet hogy a Chelsea ellen bukunk ha az lesz. Benne van a pakliban. Ahogy az is hogy a döntőben bukunk.
Viszont 1 Bl döntőben 1 Mu szerintem bőven esélyesebb lenne mint mi, nem játéktudásban, mert abban idén a világon senki se jobb mint mi, viszont lelkiekben. Aki ott van 1 11esre attól hogy elbukjon 1 Bl döntőt, azt szerintem sok meglepetés nem érheti, nem pánikol be ha hátrányban van.

Természetesen bízom a csapatban, de úgy érzem jövőre lehet csak lemérni majd a csapat igazi erejét. És hosszútávon, hogy sikersztori és happy end legyen ez az éra, SZVSZ nem kéne megnyerni idén a Bl-t. :arrow:
Igen lehet hülyézni hogy így gondolom, de ez nem jelenti azt hogy ne lennék ki.....ttul letörve ha nem nyernénk meg a Bl-t.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 10:39:46

OvaMind írta:
lluisllach89 írta:
gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.

Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.

Maximalista vagy, és ez jó. Én is szeretném az összes címet. Nekem azonban a tavalyi év után túl erős a kontraszt, a következő év lesz a legfontosabb talán ott lehet majd az igazi erőviszonyokat felmérni.

De hogy a mostani évhez több hasonló jöjjön, előnyösebb lenne ha nem nyernénk meg a Bl-t. És a véleményem nem változik, mert a lejjebb található érveimet továbbra is tartom.
Szerintem meg nem vagy normális...értem, hogy mire gondolsz, de nagyon nagy baromság. A BL hihetetlenül fontos trófea, és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.

Megjegyzem, hogy Henryn, Alvesen kívül (akikkel hozzáállásbeli problémák sosem voltak, sőt...) mindenki ott volt a nagy menetelések idején, így már most jóllakottnak kellene lenniük a te logikád szerint...
Abszolút igazad van. Egy igazi sportolónak ilyen szinten már nem lehetnek motivációs problémái. lluisllach89 logikája alapján soha nem lettek volna címvédések a különböző sportágakban. A mi fantasztikus pólóválogatottunk pl. hogyan volt képes csodálatos játékkal bezsebelni sorozatban harmadik Olimpiai címét? Hiszen a keret nagy része már mindent megnyert, amit a sportágon belül meglehet. Egy sportember nem így gondolkodik. Neki minden nap, minden új meccs új kihívást, új motivációt jelent. Biztosan nem fog mindent megnyerni a Barca sem, mert ez abszurdum. Viszont ezzel a mentalitással szinte elképzelhetetlen hogy ne nyerjünk trófeát az idén. A jövő pedig bizonytalan, nem hiszem, hogy ennél egységesebb, motiváltabb csapatot tudnánk jövőre kiállítani, hiszen semmilyen garancia nincs erre. Sok apró dolog kavarhat be egy csapat életébe: elnökválasztás, új igazolások, komolyabb sérüléshullám, stb stb. Ezek a fiúk most vannak egyben, most nagyon akarnak és ez látszik is rajtuk. Szvsz csak rajtuk múlik, hogy mit érnek el év végére.
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.09. 10:38:50

"előnyösebb lenne, ha nem nyernénk meg a Bl-t"
"nem szabad idén megnyerni a bajnokok ligáját"

Öcsém szerintem keress egy kötelet meg egy rozoga sámlit... :D
recrea
Llegenda del Barça

2009.04.09. 10:21:40

"előnyösebb lenne, ha nem nyernénk meg a Bl-t"
"nem szabad idén megnyerni a bajnokok ligáját"

Ne haragudj, ekkora marhaságot már rég olvastam. A motivációs érved szerintem elég gyenge, pl.: lance armstrong, schumacher, jordan, SAF-ezek a sportemberek aztán tényleg jól laktak, mégsem otthon isszák a sört a tévé előtt. Egy bl győzelemtől még senki nem száll el. Ronnie sem attól lett gatya...
dickricsi
Capitá del Barça

2009.04.09. 10:07:28

Köszönöm a tegnapi estét a csapatnak!

Azulgrana para siempre!
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.09. 10:05:12

lluisllach89 írta:
gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.

Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.
A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.

Maximalista vagy, és ez jó. Én is szeretném az összes címet. Nekem azonban a tavalyi év után túl erős a kontraszt, a következő év lesz a legfontosabb talán ott lehet majd az igazi erőviszonyokat felmérni.

De hogy a mostani évhez több hasonló jöjjön, előnyösebb lenne ha nem nyernénk meg a Bl-t. És a véleményem nem változik, mert a lejjebb található érveimet továbbra is tartom.
Szerintem meg nem vagy normális...értem, hogy mire gondolsz, de nagyon nagy baromság. A BL hihetetlenül fontos trófea, és egy normális szurkoló a csapatáért szorít.

Megjegyzem, hogy Henryn, Alvesen kívül (akikkel hozzáállásbeli problémák sosem voltak, sőt...) mindenki ott volt a nagy menetelések idején, így már most jóllakottnak kellene lenniük a te logikád szerint...

Viszont egyrészt már Deco és Dinho nincs a csapatban, másrészt nem Rijkaard az edző.

A 2 renitens játékos (sajnos) ott tart ahol, fanatikusabb edzőnk van most, és egz a gárda egy igazi CSAPAT!

Forca Barca, szép volt fiúk!
bando8
Jugador del Barça

2009.04.09. 09:30:12

úgy gondolom h most már ott leszünk az elődöntőben. fantasztikus játékkal ütöttük ki ellenfelünket, de vegyük figyelembe, h ezt a wolfsburg is megtette a hétvégén és ennek fényében tekintsünk az eredményre.
nagyon nagy párharc van készülőben az elődöntőben. de senki ne várjon ott is ehhez hasonló meccset. és igen is fontos dolog h Guus Hiddink áll majd az ellenfél kispadja előtt, mert ő egy hatalmas stratéga és fantasztikus edző. biztosan kitalál majd vmi jó taktikát. viszont én abban reménykedem h ők sem tudják majd megállítani a mi fantasztikus támadótriónkat.
Viszont még egy dolog ami majd nekik kedvez, h ez után a meccs után mindenki azt mondja majd h mi vagyunk a párharc favoritjai. és minket nyom az esélyesség terhe. persze talán majd emiatt sem kell aggódnunk mert ez a csapat eddig az esélyesség terhét is nagyon jól viselte.
a lényeg persze h fantasztikus a csapat! Forca Barca! gyerünk gyerekek!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.09. 09:20:14

Nagyon örülök!
Fantasztikusan játszott a csapat!
És hosszú idő után megint fogadtam a győzelmünkre! :lol:
A "mágikus trió" jellemzi a meccs összképét.

A Chelsea viszont nagyon meglepett.
de lehet hogy rosszul teszem, de tőlük kevésbé félek mint a Pooltól!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 09:17:57

lluisllach89 írta:V az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Értem, mire akarsz kilyukadni, de véleményem szerint ez nonszensz. Éppen ezért küzdenek, a szurkolók is ezért szorítanak, csak a trófeák számítanak. Igen is mindent meg kell nyerni, amire lehetőség van!
Etooka írta:Mindenki Hiddinktől fél, holott tudtommal nem ő fog játszani... :roll:

Hiába tudja az orosz a megfelelő taktikát, azt meg kell valósítani
Hiddink holland.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.04.09. 09:43:42-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.09. 09:15:03

ami engem illet az aggódó, pesszimistább fajtához tartozom, így volt ez a meccs előtt is!
A tisztesség úgy kívánja, hogy elismerjem ezúttal az optimistább forgatókönyv közül is a leg optimistább jött be!
Az első félidő... hát az maga a gyönyörűség! MINDEN úgy klappolt ahogy a nagykönyvben meg van írva, felejthetetlen, csodaszép.
A második játékrészben is maradt az elképesztően kreatív pontos sokmozgásos JÁTÉK, egy meggyőző erő demonstrásió ( igz gólok nélkül)
Azért a kisördög:
Most miből lehet tudni, hogy nem a Bayern volt TULONTÚL gyenge?! Mert ha igen akkor ugye, kicsit más a leányzó fekvése.
Senki ne értse félre, ez a győzelem a helyén van, tétmérkőzésen, neves csapat ellen ez OK.
Talán azt mondanám még, hogy a patinát erre a trófeára, a további győzelmek tehetik fel, és nincs kétségem, hogy látunk még ilyet.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.09. 08:55:12

Először is gratulálok a srácoknak!!Zseniális volt!!Ilyen játékkal minimum 2 kupát nyernünk kell.Lenyűgöző az a mentalitás ami Guardiola átadott a srácoknak és ahogy ők megvalósítják!

Az elődöntőről meg annyit hogy először azért legyünk túl a Bayern elleni visszavágón és majd utána gondolkozhatunk... Mert ne feledjük álltak már talpra ilyen vereségről is mint ahogy azt Henry is említette.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.09. 08:48:00

Mindenki Hiddinktől fél, holott tudtommal nem ő fog játszani... :roll:

Hiába tudja az orosz a megfelelő taktikát, azt meg kell valósítani, márpedig ezt a mai BARCA ellen ebben a drukkerekkel teli Camp Nouba szinte lehetetlen küldetés megvalósítani!

Az elmúlt két évben mi féltünk, kit kapunk, most hadd féljenek már az ellenfelek?! :roll:
.
Válasz küldése