Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vigyáznék azért a Chelsea lenézésével... Hidding elég sokszor bizonyított! Van egy olyan érzésem, hogy az ellenük vivandó meccsek lesznek az igazi BL döntőnek beillő találkozók...ozsimiki írta:Ilyen teljesítményre mint a mai is többek között, egyszerűen nem képes senki sem. a jó formában lévő M.U., Pool, Chelsea sem.
Bayern ellen tudjuk hozni, egyszerűen JÁTSZUNK, nem görcsölünk, nem lehet kicsit sem látni senkin,h tétre megy,nem is kicsire, ez nagyon fontos. az elődöntőn ugyanilyen hozzáállással, természetesen nehezebb párharcokat megvívva mi fogunk esélyesként a pályára lépni.
akkor lehet probléma, ha görcsölni,és agyalni kezdünk a szitukon, amíg ilyen kis újból és könnyedén jönnek a formációk, passzok, meglátások, nem lesz semmi gond. Persze a chelsea sem hülye, Hiddink meg végképp nem, de a meglátásaimat fent tartom.
Bevallom, biztos vagyok benne, hogy a Chelsea ellen is ugyanígy kezdünk, mármint motiváltság szempontjából, és ha nem sikerül nekik lekontrázni ebben az időszakban, akkor kedvező eredményt érünk el.
Abban meg 1000%ig biztos vagyok, hogy ha MI vezetünk 1-0ra ellenük, nem fordítják meg,és megkönnyíti a dolgunkat az a szitu.
Persze ebben sok a feltevés, még az a vicc is előfordulhat,hogy nem is a Chelseavel játszunk. de nagyon bíztató a helyzet,és nem csak azért mert sanszot sem hagytunk a németeknek, hanem az elejétől fogva tartó eltökéltség, lazaság, és egyben precíz játék képe miatt.
FORCA!!!

A hozzáállást én nem vitattam, ez tiszta sor hogy meg kell halni a pályán.gekkodan írta:Nincs legfontosabb. Minden cím ugyanolyan fontos, amikor játszunk és minden sorozatban 150%-al kell meghalni. Ha így is kiesünk, akkor ez van, de büszkén tettük. Vérrel és verejtékkel kell a győzelemért küzdeni a legutolsó percig.
Egy ilyen csapatnak nincs olyan, hogy a bajnokság-kupa-BL háromszög csúcsai között sorrend lenne. Minden cím fontos és mindegyikért hajtani kell.

Tiszta szívemből szeretném hogy Bl-t nyerjen a csapat.gekkodan írta:
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...
Atya világ.....![]()
Ilyet egy Barca-szurkolói oldalon le lehet írni???
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Kiváltképp, hogy idén még nem nyertünk semmit.

Minden szavaddal egyetértek. Bár remekül mutatnak a vitrinben a kupák, végső soron ennek az egésznek a lényege a közönség szórakoztatása. Lehet, hogy elmarad a koronázás (mint ahogy számtalan példa van erre a sporttörténelemben), de az ÉLMÉNYEKET, amikkel hétről hétre gazdagodtunk, senki nem veheti el tőlünk. És számomra ezek a brilliáns mozdulatok többet érnek bármilyen kupánál. Ettől függetlenül szvsz nem szabad feladni egyetlen kupa megnyerését sem, ugyanis soha nem tudhatod, hogy mikor adatik meg újra a lehetőség a bizonyításra.Fecooo írta:érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...
büszke vagyok a csapatra, büszke vagyok és életem végéig mellettük maradok, legyen bármi is később! VISCA EL BARCA MINDÖRÖKKÉ!
Az én szívemhez is inkább Dani hozzáállása áll közelebb...gekkodan írta:Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Atya világ.....![]()
Ilyet egy Barca-szurkolói oldalon le lehet írni???
Ez a tipikus magyar mentalitás: nyerjünk 3 év alatt 1-et és ne az elsőt, mert akkor kiégünk.
NEM! Mindig, minden évben meg kell halni a pályán és nyerni kell. Aki máshogy gondolkodik, az menjen Fradi-meccsre....Komolyan gyerekek.
Kiváltképp, hogy idén még nem nyertünk semmit.
Meddig nézted?A kezdő sípszóig?Capon írta:Szoros, izgulós meccs volt.
Előttem van a kép, ahogy Iniesta és Puyol kézen fogva áll a kapufa mellett és Valdes egy hajszárítóval tolja befelé a döntőben az ellenfelünk labdáját a gólvonal mögé...lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
Mindamellett hogy imádom a csapatot, ráadásul kiütéssel abszolválták az eddigi legnagyobb erőmérőt azt kell mondjam hogy ahhoz hogy a mostani álom folytatódjon, az én véleményem szerint nem szabad idén megnyerni a Bajnokok Ligáját.
lluisllach89 írta:Véleményem, észrevételem:
...
A Dream Team elbukta az első BEK döntőjét...

érdekes a felvetésed, és vmilyen szinten egyet is értek veled, de egyszerűen nem tudnám feldolgozni, ha ez a csapat, amelyik végigsöpör Európán, nem gyűjtené be a BL-trófeát... tény, h ha ki is esik a csapatunk, ezt az idényt nem veheti el tőlünk senki, és semmi... ez a Barca már történelmet írt... nem sokan gondolják így manapság, de a trófeáknál vannak fontosabb dolgok, és h mi az? hát az, amit ettől a csapattól látunk... h minden héten várjuk a meccsüket, minden héten ott a remény, h újra és újra feledhetetlen focival állnak elő, és ezt az érzést egyetlen egy csapat se képes jelenleg előhozni az emberekből szvsz...lluisllach89 írta:...

Én személy szerint szintén jobban örülök ennek.Sztem az idei kiírás legizgalmasabb dupla-meccse elé nézünk.lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
sztem a chelsea nem fog annyira bekkelni, mint a pool tette volna...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat (semmi jóra )
Te el tudsz aludni?miihii írta:...
Jó éjt mindenkinek!Bár asszem ez meglesz