Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
mindenesetre, a döntőbe kerülés akár még nehezebb is lehet, mint a döntő.Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
sztem a chelsea nem fog annyira bekkelni, mint a pool tette volna...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)

Fecooo írta:lehet, h sokan nem gondolják így, de én jobban örülök, ha a chelsea lesz az ellenfél...
sztem a chelsea nem fog annyira bekkelni, mint a pool tette volna...
Hiddink már tapasztalta tavaly nyáron a Xavi-Iniesta-Puyol erőt, szóval tudja mire számíthat(semmi jóra
)

Abszolut adom a véleményt!Ronaldinho&Barca írta:Huu de várom már a kezdő sípszót!Egyértelmű eredményt várok, talán-talán még a továbbjutást is eldönthetnénk. Legerősebb kezdővel állunk ki, meg kell mutatni kik is vagyunk. Tippem: 3:0
CSAK A BARCA!!!
Ronaldinho&Barca írta:Huu de várom már a kezdő sípszót!Egyértelmű eredményt várok, talán-talán még a továbbjutást is eldönthetnénk. Legerősebb kezdővel állunk ki, meg kell mutatni kik is vagyunk. Tippem: 3:0
CSAK A BARCA!!!

Akkor azt nem láttam.kovinho írta:Valakinek a búcsúmeccse volt, és 1-0 lett.House írta:ez a egy gamper meccs nem? 4-0?Mehmet Schollnak asszem.
És az Alienzben volt a möccs.