Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a baj, h Pep eltiltása ettől még megmarad...langpeter14 írta:Elvileg eltörölhetik utolag is, ha fellebezünk.És sztem el is törlik majd.gergo9 írta:Nem törölhetik el ezt a jogtalan sárgát?
Elvileg eltörölhetik utolag is, ha fellebezünk.És sztem el is törlik majd.gergo9 írta:Nem törölhetik el ezt a jogtalan sárgát?
Webb jó bírónak tartják a legfoglalkoztatotabb bíró a PL-ben de ez nagy hiba volt. Nem törölhetik el ezt a jogtalan sárgát?Varga Tamás írta:Howard Webb nevű angol majom a labdarúgás szégyene, szégyellje magát, egy angol szhar.
Eddig is annak tartottam, de most újfent bizonyította. Én egy kecske vezetését se bíznám rá, nemhogy egy BL-negyeddöntőt.
Pep a visszavágót is kihagyja...
Gratula ennek a sír-nek.
Le lehetne írni normálisan a nevét a csapatnak..Norberto 25 írta:hááát 11-es gyanús volt! megmenti a bíró egy malagai vereségtől a bájernt????
nem csodálkozok...langpeter14 írta:Nem tom hogy vagytok vele,de Pepet ilyen idegesnek még nem láttam.Amugy most kiállitották??Mert ha igen akk a visszavágon sem lehet a padon...
![]()
Ohh ha Henry ezt berugta volna...![]()
:DD:D:D egyébként, LIV 1 - 0 CHEIlúvatar írta:Úristen, mekkora meccs ez már...
Hihetetlen tempó, Pep begurul, Messi sárga, meg minden... Van feszültség! VÁÁÁÁÁÁ