cps46 írta:
Hulkot meg nem értem, miért hurrogja le mindenki. Tény, hogy önző, de elég egyedi stílusban adja elő, én nagyon bírom.

Mellesleg, ha megnézzük Lisandro és Rodriguez játékát is, abból kiderül, hogy a portói csatárok között gyakorlatilag nem létezik összjáték. Ha többet keresték volna egymást, az MU jobban is megfázhatott volna.
Ja és Hulk összehozott egy 11-est. Kár, hogy a bíró nem ezt a meccset nézte.
Én most láttam először játszani Hulkot, szóval nem tudom milyen játékos, de ezen a meccsen sztem is nagyon gyenge volt. Mindig cselezni akart, de soha nem sikerült, akármelyik védővel került össze. Erre mondják azt, h nagyot akart fingani, de bekakkantott.
A másik 2 támadó játéka viszont tetszett, Lisandro és Rodrigez nagyon jók voltak. Akinek még a Portoból nem tetszett a játéka: Bruno Alves. 1értelműen ő volt a gyenge pont a védelemben.
Amugy meg hatalmas grat a Portonak, ismét kiderült, h a mencseszter meg lehet fogni, akár a saját pályájukon is. Nagyon szoritok, h jussanak tovább.
A másik meccsen is számomra kedvező eredmény született, sztem az Arsenal otthon behuzza.
Van azért esély, h 2006 után ismét Barca-Arsenal döntő legyen, csodálatos lenne..