Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazad lett, mert 0-1 a 70. perc tájékán.barca99 írta:Meglep, hogy valaki tippelni mer az Atleticóra.Náluk kiszámíthatatlanabb csapat nincs a Ligában. Bárkit képesek megverni, és bárkitől képesek kikapni.
Mellesleg félidőben 0-0 a Sporting - Racing, kíváncsi vagyok, hogy meglesz-e a Sporting idei első (!!) döntetlenje. Bár ha tippelnem kéne, azt mondom, hogy kitámadnak, aztán vagy bejön, vagy nem.
Jah, rohadjon meg az Atlético! minket megvernek, Mallorcán kikapnak, most meg hazai pályán alázza meg őket az Osasuna! Baromira idegesítő, mert megint rajtuk ment el a tippmixem, mint két hete!barca99 írta:Kit érdekel a MU vagy a Juve botlása, amikor az Osasuna idegenben veri az Atleticót?Vadócz hozta 1-2-re az eredményt, azóta már 2-4. Egész jó kis meccs.
szerk.: a MU végül nem botlott...
Parancsolj:Lionel Kicsi Messi írta:elnézést valaki nem tudja nekem leirni h mit jelent magyarul az egész barcelona himnusz?: D
Hát, én 1 percig sem gondolkodnék rajta. Szerintem magától értetődő, hogy melyiket kéne választania.Bányász írta:De ha úgy alakul akkor "illendőbb" lenne a franciákat választani.
Ezt én is tudom. Akkor ugy mondom, játszon a francia nagy válogatottba, majd ha eljön az ideje, legalábbis sztem igy illene. Miért jászon mindenidők legnagyobb francia csillagának fia a spanyol válogatottbandanko94 írta:De az nm számít semit, h a korolysztályos válogatott meccseken hol játszik, mert majd ha behívót kap vmeik felnőtt válogatottba, akkor kell döntenie a 2 nemzet közt. Lásd: Bojan v Koman VladimirLG írta:Nemtudom, sztem inkább a francia válogatottat kéne választania, legalábbis én biztos ezt tenném helyében.
De az nm számít semit, h a korolysztályos válogatott meccseken hol játszik, mert majd ha behívót kap vmeik felnőtt válogatottba, akkor kell döntenie a 2 nemzet közt. Lásd: Bojan v Koman VladimirLG írta:Nemtudom, sztem inkább a francia válogatottat kéne választania, legalábbis én biztos ezt tenném helyében.
köszi Rikinho 20 pont ienre gondoltam:D kösziRikinho20 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197179&Lionel Kicsi Messi írta:elnézést tom h nem ide tartozik de vki tudna nekem adni egy honlapot vagyis linket ahol megtom nézni h a barca meccseknek ebben az évben milett a végeredménye (összesnek)?