Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Őszintén szólva minden banneredben látok vmi zöld textúrát, vagy valami zöldes effektet. Nekem személy szerint nem jön be ez a stílus, csak néhány képen, de ez csak az én véleményem.MichaaBee írta:na ezért nem bírom a monitoromat...![]()
Sztem nem illik hozzá ez a zöldes efekt. És Messin van egy textúra széle, kb a unicef F betűjénél függőlegesen. Azt elhomyályosíthatnád...MichaaBee írta:
Vélemény, kritika?![]()
jók lettek, nekem ez jön be jobban a kékes keret miatt, szerintem jobban passzol. nagyon szép, mégegyszre gratulaKatalán88 írta:Na erre a képre most büszke vagyok!![]()
milyen lett?
Szerk. Poldi a Riberys képed nagyon kirááááály, meg a 2pacos is.!!!De a Ribers a legjobb főleg elől a Ribery-s szöveg, kegyetlen jóóó!
![]()
Én próbálom "reklámozni", amikor fent vagyok, mindig befrissítem a hszt, hogy bekerüljön a fórumajánlóban. Igazából rövidhírbe is akartam írni vmit, de azért annyira nem nagy szám ez a szavazás. Ha ennyire nem érdekli a fórumozókat a dolog, akkor kevésbé fog számítani a szavazás eredménye.sneco7 írta:
Szerintem jobban kellene reklámozni,mert itt a fórumban eléggé eltűnik az a topic,bár tény,hogy akkor is elég kevés a szavazat eddig!
Szerintem jobban kellene reklámozni,mert itt a fórumban eléggé eltűnik az a topic,bár tény,hogy akkor is elég kevés a szavazat eddig!Tim írta:Nekem inkább az csalódás hogy ennyien szavaztak csak,a több mint tízezerKralo írta:Nem értem.
Ilyen lehetőséget, hogy nem tudtatok néhányan kihasználni? Miért csak ennyi fejléc született? Kissé csalódtam, azt hittem aktívabbak lesztek a témában.![]()
regisztrált tagból..Az év szavazásán is többen vettek részt.
Nekem inkább az csalódás hogy ennyien szavaztak csak,a több mint tízezerKralo írta:Nem értem.
Ilyen lehetőséget, hogy nem tudtatok néhányan kihasználni? Miért csak ennyi fejléc született? Kissé csalódtam, azt hittem aktívabbak lesztek a témában.![]()
Fúúú, ez nagyon ott van..:Poldi:.. írta:http://i184.photobucket.com/albums/x282 ... upacis.png
Fantasztikus!Katalán88 írta:Varatrix! nem vagyok banner mester, de megpróbáltam.Valahogy így?
szép, bár jobban szeretm messit barca mezben látniKatalán88 írta:
A legkevesebb szavazatot kapó fejléc biztos hogy nem fog kikerülni, de az előfordulhat, hogy a szerkesztők más stilusú képet szeretnének, mint a szavazás nyertese, sőt még az is lehetséges, hogy egy teljesen más fejléc kerül ki, és nem egy a szavazásban résztvevő. Ez előre meg lett már mondva, a szavazás csak közvélemény-kutatásnak van, elsősorban én akartam...Danka00792 írta:Azt ugyse fogják, akkor mi értelme lett volna a szavazásnak?socio66 írta:Mondjuk azon nevetnék egy nagyot,ha a szerk megválasztaná azt a képet,amire a legkevesebb szavazat jött..Demokráciának álcázott egyeduralom.