Varatrix írta:ozsimiki írta:Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencük

Egy szóval sem mondtam, hogy ezen a fórumon!
Lehet, hogy unalmas vagyok, de én is meghalgatom a ti fa**ságaitokat heppjeiteket.
De engem zavar hogy Magyarországon van aki 2 futam után oda adná Buttonnak a bajnoki aranyat.
Kollega, azt kellene megérteni, ha ide írod, akkor joggal vehetik magukra az ITTENI Button drukkerek, akik hosszú idő után végre tudnak örülni,és bizakodni kedvencük győzelmének,és teljesítményének, és jössz utána Te, aki előjön ezzel a dologgal. ha nem itt találkoztál ezzel a problémával, felesleges itt előjönni vele, szerintem
Na de tényleg menjünk át On-ba:
nem kicsi volt a kavarodás sc előtt, fogalmam sem volt,h csak az első kettő van körön belül egymáshoz, most se igen hiszem ezt
Palikék valóban megint mondtak fájó dolgokat, bár én bírom Lacikát,de annak én sem örülök,amikor sokadszorra williamsezi le heidfeld gépét, ugye nákájimááá, meg toro rossot red bullozza, bár az még úgy ahogy hasonlít
na de az volt a csúcspont ,amikor előjött a sztorijával,hogy motogp után egy f1es gépet milyen könnyű felismerni,és h mennyi zsét leakasztott elkényelmesedett külföldi kommentektől

ezek szerint ő is elkényelmesedett eléggé
másik:
40perc alatt nem jutott egyik fantasztikus rendezőnek sem eszébe az rtlnél, hogy a stúdiót is lehetne kapcsolni,és meghallgatni bővebben az eddigi történtekről a szakértőket...