Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyenkor lehet lemérni,hogy mennyire kétcsapatos lett ez a bajnokság,amit én személy szerint sajnálok.Először is azért,mert a többi csapat nem tud felnőni a feladathoz,hogy befogják a Real-t,pedig,hát nem lenne szerintem egy őrületesen nehéz feladat hozni a szintjüket.Kicsit sajnálom is a Malaga-t,de ennyi volt a meccsben,egy pici kellett volna csak.De azért még a Madrid is fog menni Sevilla-ba,meg meglátogatják a Villareal-t,bízom benne,hogy ellenük ez a játék már nem lesz elég,főleg távol a Bernabeu-tól...fir3bird írta:ez már ilyen szezon. el kell fogadni. tré játékkal is másodikak vagyunk.
ígyvan. ez van, szharok vagyunk, és nem tudom hogy lesz valaha újra a világ legjobb csapata a Real Madrid, de én kitartok a klub mellett mindhaláligmiihii írta:Nah,igen,ez egy ilyen sport.Nem pontozásos a bugi.itt ha többet lősz,mint az ellen,akkor tiéd a 3 pont,akármi is volt a meccsen...fir3bird írta:ez már ilyen szezon. el kell fogadni. tré játékkal is másodikak vagyunk. nem vagyok rá büszke, de jelenleg ez is valami. nyáron talán helyre raknak egy két dolgot, és újra beindul a szekér.
Nah,igen,ez egy ilyen sport.Nem pontozásos a bugi.itt ha többet lősz,mint az ellen,akkor tiéd a 3 pont,akármi is volt a meccsen...fir3bird írta:ez már ilyen szezon. el kell fogadni. tré játékkal is másodikak vagyunk. nem vagyok rá büszke, de jelenleg ez is valami. nyáron talán helyre raknak egy két dolgot, és újra beindul a szekér.
Úgy, hogy több pontot szereztek a mögöttük álló 18 csapatnál.Rivaldo11 írta:Ilyenkor bizony felmerül bennem a kérdés: Milyen jogon áll a Real Madrid a 2. helyen?
Nincs igazság a futballban.
Én ugyanigy gondolom, sztem igy is többet keres nála sokkal jobb kapusoknál. Persze ki tudja, ebből a hirből is mennyi az igaz, szvsz nem sok.IvánC írta:Nemhogy orulne, hogy ilyen gyenge kapus létére egy Barcelónában védhet. Nevetséges. Ha nem lenne katalán, akkor már rég kipakolták volna a keretbol is.
Nem a vezetők választanák meg, hanem a sociok...A vezetőknek semmi közük az egészhez!Ha megválasztanák!
Abban benne lenne a kezük...
Igazad van!
Ha megválasztanák!CS0ki írta:?? Itt arról van szó, hogy el akar indulni a választásokon! Mi köze van ehhez a madridi vezetők elmeállapotának? (mármint az övén, mint ex-vezetőn kívül...)
Szerintem ez nem olyan lényeges kérdés, de én nem így tudom...Nem értitek, hogy madridban semmiképpen sem lesz sorfal, ugyanis csak a csapat SAJÁT stadionjában szokás sorfalat állni a friss bajnoknak!!!
?? Itt arról van szó, hogy el akar indulni a választásokon! Mi köze van ehhez a madridi vezetők elmeállapotának? (mármint az övén, mint ex-vezetőn kívül...)Ezek után elég hülyén nézne ki ha újra felvennék.
Akkor aztán tényleg kétségbe lehetne vonni a madridi vezetők elme állapotát.
Arról beszél, hogy a nevét akarja megtisztitani, ami valljuk be olyan mission impossible feeling. Most neki is az lenne a legjobb, ha meghúzódna a sötétben és nem tömné magát az amúgy Perez kezén lévő madridi médiába.Mondjuk én azt nem értem első sorban, hogy Calderón milyen gondolat menet végett akarja
Ha mégis kikapunk, akkor csak 1 góllal kapjunk ki, hogy pont azonosság esetén is a Barca legyen jobb!LG írta: Nekem nincsenek nagy igényeim, mind1 hol nyerjük meg a bajnokságot, és hogy mikor, csak nyerjünk. Persze a BL szempontjából az lenne a jobb, ha minél hamarabb megtörténne ez, csak ehhez még a Realnak is lesz 1-2 szava. Mindenesetre én az El Classico előtt szeretnék legalább ezt a 6 pont előnyt megtartanánk, h ha kikapunk, ne legyen nagy gond.
Jaja. 2 évig nem nyertünk semmit, most végre komoly esélyünk van megnyerni többek között a La Liga-t. Nem fogok válogatni, hogy hogyan, s hol, csak nyerjük meg.LG írta:Nekem nincsenek nagy igényeim, mind1 hol nyerjük meg a bajnokságot, és hogy mikor, csak nyerjünk.Kluivertinho írta:Akkor viszont nem lenne rossz ott megnyerni a bajnokságot. Bár ha ez előbb sikerül nekünk, akkor sem leszek szomorú.
Nekem nincsenek nagy igényeim, mind1 hol nyerjük meg a bajnokságot, és hogy mikor, csak nyerjünk. Persze a BL szempontjából az lenne a jobb, ha minél hamarabb megtörténne ez, csak ehhez még a Realnak is lesz 1-2 szava. Mindenesetre én az El Classico előtt szeretnék legalább ezt a 6 pont előnyt megtartanánk, h ha kikapunk, ne legyen nagy gond.Kluivertinho írta:Akkor viszont nem lenne rossz ott megnyerni a bajnokságot. Bár ha ez előbb sikerül nekünk, akkor sem leszek szomorú.
Nem értitek, hogy madridban semmiképpen sem lesz sorfal, ugyanis csak a csapat SAJÁT stadionjában szokás sorfalat állni a friss bajnoknak!!! Ergo max mi állhatunk sorfalat meginta Bernabeuban ha esetleg őkk nyerik a ligát.barca500 írta:Épp ma beszéltam a haverokkal erről, szerintetek mi a jobb?
-Bajnokként menni Madridba, persze az ellenfél sorfalat áll?
-Vagy ott szerezni meg a bajnoki címet?
Ezek után elég hülyén nézne ki ha újra felvennék.IvánC írta:A visszaélések miatt, lehet, hogy megvonják a pártolói tagságát, szóval lehet, hogy el sem indul az oreg. Ha mégis, akkor sincs esélye.És mekkora lenne már,ha tényleg elindul és megválasztják?
IvánC írta:Ramost még nem küldtük el, igaz még nem is nyert bajnokságot. Capellot én birtam, de odahaza nem tartozok a többség közé.Először is, ha egy edző nyer egy bajnokságot, az nem elég, elküldjük pl. Capello, J.Ramos