Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arra, de már kijavítottambarcafan írta:nem akarok beleszolni, de szerintem Bercy 06.24re gondoltBercy írta:Tisztelt Uraim!
A szombati foci alkalmával kéretik mindenkinek 3000.- pénzt magával hoznia, hogy a kauciót letudjam tenni a mezekre!
Aki nem hozza a pénzt szombaton annak NEM LESZ MEGRENDELVE A MEZE!!!
Köszönettel
mucs1: megkaptam a mailt és átjavítjuk majd a listán az adatokat!![]()
Ronaldinho17: ha tudunk találkozzunk Pénteken (06.04.-én) a pénz miatt, mert mire legközelebb fogunk találkozni már meglesznek rendelve a mezek.![]()
Egyefene, vhogy helyet szorítunk Önnek is a csapatban!mucs1 írta:Főnök Úr, és szerény személyem akkor csak a cserepadot koptatja majd??igy,hogy nincs ronaldinho, igy előrelépek csatárnak a támadó középpályás posztomról!Boogess írta:nektek még csak most van?Ronaldinho 17 írta:Valóban óriási lenne szurkolók előtt játszanI(tapasztalat)én is megprobálok hívni emberkéket!!Most szombaton sajnos nem tudok menni mert évzáró lesz az ESMTK-ban!!
![]()
![]()
![]()
akkor ezek szerint most én alkotom majd Szilvával az ellenállhatatlan csatársort
Rövid, de velős!Silvanus írta:Lényeg a lényeg... zúzunk, mint álat...!
Főnök Úr, és szerény személyem akkor csak a cserepadot koptatja majd??igy,hogy nincs ronaldinho, igy előrelépek csatárnak a támadó középpályás posztomról!Boogess írta:nektek még csak most van?Ronaldinho 17 írta:Valóban óriási lenne szurkolók előtt játszanI(tapasztalat)én is megprobálok hívni emberkéket!!Most szombaton sajnos nem tudok menni mert évzáró lesz az ESMTK-ban!!
![]()
![]()
![]()
akkor ezek szerint most én alkotom majd Szilvával az ellenállhatatlan csatársort
nektek még csak most van?Ronaldinho 17 írta:Valóban óriási lenne szurkolók előtt játszanI(tapasztalat)én is megprobálok hívni emberkéket!!Most szombaton sajnos nem tudok menni mert évzáró lesz az ESMTK-ban!!
Így van, ők a NAGY CSAPAT, az F.C. EuroBarca Team!!! Balról-jobbra: V.KORI, ÉN, MELKOR, GÁBOR, BarcaFan, MIKI, MUCS1, BERCY, G.NORBI (a CSAPATKAPITÁNY), ?.Rivaldinho írta:Silvianus , kik azok az aláírásodban? az eurobarcások? melyik Enriuqe? vagy mondd el balról jobbra!!
NINCS, NINCS, NINCS... úgyhogy GYERE, és hívd el a haverjaidat is!!! TÉNYLEG!!! Mindenkit próbálok befűteni én magam is, hogy ha teheti, akkor jöjjön el, mert jó buli lesz, és a csapatnak is elkél a bíztatás, óriási lenne a hangulat, ha lennének szurkolóink!!! Gyertek minél többen, a torna időpontja, helyszíne alább olvasható!!!...mademan írta:HI!
Van már szurkolói keménymagja a magyar Barcanak?!
Szerintem csinálhatnánk 1 olyat is!
Ja mikor van meccs? Szívesen megnézném!
IGEN-IGEN, én voltam!!! Én voltam oly elégedetlen, hogy megjegyeztem, hogy NEM SIETITEK EL A DOLGOT, ami persze nem baj, ha épp nem focizni jöttök oda szombatonként!?... Ha mégis, akkor szerintem értelmesebb lenne előbb jönni, átöltözni, bemelegíteni (mert nincs senki előttünk a teremben!!!), és mind ez után elkezdeni FOCIZNI 17.00-tól egészen 19.00-ig!!!Bercy írta:Ja és az időpont problémát nem én vetettem fel csak én tettem ki a fórumra! Mielőtt még bárki azt hiszi, hogy nagy spíler lennék.
Köszönöm hogy jelezted az észrevételed!mucs1 írta: ja, és Gábor nr. 1., nem műkszik az oldaladon a fórum!
Csatlakozom.Melkor írta:Nekem beleférne 13 pénzért, de úgy látom a többségnek nem felel meg.