Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyetértek. Szélesi-Halmosi alkalmatlan volt VKP-nak. Főleg, amikor ott van a padon Vadócz.barca99 írta:Nem teljesen értek ezzel egyet.Gyurinho írta:...
Először is Dzsudzsák. Bár ment előre, agilis volt, volt szép megmozdulása, de beadni nagyon rosszul, védekezni szintén. Belefért.
Halmosi és Szélesi.Kb. az egyetlen csapat volt Málta, aki nem tudta kihasználni az ő játékukat. Szélesi még csak csak ütközött, de passzolni már nem tudott, Halmosi meg alig szűrt, de legalább az előrejáték ment neki. Nem értem, miért nem játszott Vadócz.
Viszont megvannak a kötelezők, 13 pont, eddig végülis nem ment el meccs Koemanon. Remélem ezután is így lesz.
Nem teljesen értek ezzel egyet.Gyurinho írta:...
Naná, ez nem is lehet kérdésPerrero írta:Ati, megyünk a svédek ellen is![]()
Én is ott voltam, iszonyatos jó hangulat volt sztem is. És remélem hogy a svéd illetve a portugál meccsen ennél még jobb légkör lesz!sadudetam írta:Hali mindenkinek.
Most értem haza a meccsről. Eszméletlen hangulat volt. És a srácok is jók voltak.
Hajrá Magyarok.

Stelios írta:Amúgy nemtudom miért van így bezsongva az ország. Még van 2 meccs Portugáliával, ami nem csak, hogy vereség lesz, de még a gólkülönbségünket és bőven mínuszba nyomja majd. Svédek ellen dettó.
Torghelle pedig ma is fog lőni gólt, annak ellenére, hogy technikailag egy hatalmas nulla, aki még 1 km-t se futott Albánia ellen, és még én is lekapnám a pályáról, de egyszerüen mindig talál egy gólt.
4.-ek leszünk a csoportban.

Amíg nyerjük a meccseket, addig felőlem a Dánok nyerhetnek 5:0-kal is. A VB részvétel kiharcolása a fontos, ne feledjük!kovinho írta:Na szép győzelem, csak kiküzdöttük ezt a 3-0-t.
Huszti játéka nagyon tetszett.
Dánia 2-0-ra vezet Albánia ellen...
Van helyette 1 Huszti.baas11 írta:ejj ha lenne egy Xavi-nk