Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem tényleg nem vetted zokonCFirpo3 írta:Na. Védekezésképpen: azok, amiken mez van, azok nem sablonosok??? Pont olyanok, mint a mostani.
Háát igenCFirpo3 írta:Na. Védekezésképpen: azok, amiken mez van, azok nem sablonosok??? Pont olyanok, mint a mostani.
Elég keméyn kritika, de nem veszem zokon.gekkodan írta:Hát a 4-es szerintem pont hogy az egyik leggyengébb (rem. nem bántom meg a szerzőt). Egyszerűen túl sablonos, ráadásul a felirat is gyenge + kimagaslik a logo a jobboldalon, ami meg szerintem nem sikerült annyira jól, mint amennyire komoly helyen van. Szóval nem vitatom, hogy volt vele munka, de a címer is inkább a sablonosság érzetét kelti, sokkal jobb lett volna a két kép minőségi összedolgozása. Szemben ezzel a megoldással, kicsit olyan a feeling, mintha a címer takarná a munka hiányát...
Szerintem egyértelmű, hogy a legtöbb ötlet és stílus balboa cimborám munkájában van, de a 8-9 is mindenképpen esélyes egy 2. helyre.
És tényleg nem akartam senkit bántani, csak a 4-es szerintem túl gagyi ahhoz, hogy fejlécbe menjen.
de respect a melokra!
szerk. Savi! Ha a játékosok távozását említed hiányosságnak, akkor spec már a mostani is elavultnak számított, amikor készült, hiszen 3 évvel ezelőtti mez van rajta...
socio66 írta:de hátha ezzel befolyásolom a jövőbeli szavazókat. Smile
Nincs ez még lefutva, hidd el!socio66 írta:Úgy látom,a fórumerek részéről lassan eldőlni látszik a fejléces dolog.
Nem azért de nem értem miért a 4. kép kapta a legtöbb szavazatot. Persze az is profi munka meg minden,de valahogy nekem elég sablonos, megszokott. Ellenben az 5-ös sorszámúval,ami modern,fiatalos,nem megszokott és egy kicsit Barátok Köztös is ugyan,( Smile )de sokkal egyedibb,jobb,vagányabb..
Persze ez csak az én véleményem,lehet nem sok értelme volt leírni,de hátha ezzel befolyásolom a jövőbeli szavazókat. Smile
Miért gondoltam hogy Te leszel az,aki leolt?Perrero írta:
Köszönjük, majd eldöntjük, hogy melyikre szavazunk..
szerintem király lett, de nem volt vmi nagy sztem most torghelle, sőt talán eddig még nem mutatott vmi sokat.socio66 írta:
![]()
Ha már a válogatottban olyan jó volt!
fényDanka00792 írta:Bocsi a kérdésért, lehet hülyén hangzik, de az Eurobarcás fejlécek között, az 5-ös és a 7-es kép között mi a külömbség? Kontraszt? Vagy csak én láttam bele, anyira kerestem a külömbséget?