Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nem szerepel a TV műsorukon,legalábbis a saját és a port.hu oldalán semKrojf írta:Szerény véleményem szerint az m1 továbbra is szolgáltatja amiihii írta:Tényleg előfordulhat az a csúfság,h nem fogja közvetíteni semmi M.o.-n a MotoGP-t?![]()
Az Eurosport nem kapott engedélyt a Dornától és ahogy elnézem,a m1 sem tűzi műsorra a futamokat.Legalábbis a jövő hétvégi idénynyitót nem találtam a programban.
Tud vki esetleg erről vmit?
Marad a net?
MotoGP-közvetítéseket.
Talma új motorjának fővárosi bemutatójáról is tudósítottak.
K.
Szerény véleményem szerint az m1 továbbra is szolgáltatja amiihii írta:Tényleg előfordulhat az a csúfság,h nem fogja közvetíteni semmi M.o.-n a MotoGP-t?![]()
Az Eurosport nem kapott engedélyt a Dornától és ahogy elnézem,a m1 sem tűzi műsorra a futamokat.Legalábbis a jövő hétvégi idénynyitót nem találtam a programban.
Tud vki esetleg erről vmit?
Marad a net?
Vagyis Szávay ÁGI-Ivanovic: 6-4 4-6 61!!!barcaloki írta:Szávay - Ivanovic 6-4 4-6 6-1
Sőőőt a döntő szettben 4:1-re vezet bár most Ana jön szval Áginak nagyon kell koncentrálni mert meg lehet nyerni a meccsetfaithnomore írta:Szávay Ági 6-4-re húzta be az első szettet Ana Ivanovic ellen!!!
Mikiiii ezért nagyon....ozsimiki írta:Bogi, hát mit szólsz:
elődöntő Indian Wells:
Murray-Federer 6-3, 4-6, 6-1![]()
Roger koma úgy látszik se Murray-t se Nadal-t nem igen fogja mostanában megverni...talán füvön, de rem ott sem, főleg ne Rafat.
jelenleg meg tart a másik elődöntő:
Nadal-Roddick 4-3, Rafa szervál break előnyben...
ozsimiki írta:Bogi, hát mit szólsz:
elődöntő Indian Wells:
Murray-Federer 6-3, 4-6, 6-1![]()
Roger koma úgy látszik se Murray-t se Nadal-t nem igen fogja mostanában megverni...talán füvön, de rem ott sem, főleg ne Rafat.
jelenleg meg tart a másik elődöntő:
Nadal-Roddick 4-3, Rafa szervál break előnyben...
Nem kis verekedés lesz az biztos.Krojf írta:Ha már box...
22:30, Sport2, élő: Amir Khan-Marco Antonio Barrera derby!
Ínyencek előnyben!
K.
Véleményem szerint ez volt minden idők legnagyobb meccse:Stelios írta:Valaki megmondaná, hogy melyik volt az eddigi legjobb, legkomolyabb Box-meccs, amit valaha is lejátszottak, és van róla videó youtubeon?
Legalizálás az katasztrófához vezetne. Antidoppingra kéne sokkal több pénzt költeni csak hát a fejlesztésbe sokkal több pénz van. Amíg a fejlesztés előbb van addig nem nagyon van megoldás.LG írta: Ezért lenne igazságosabb legalizálni ezeket, és akkor legalább a szegényebb országog sportolói nem indulnának akkora hátránnyal.
Sztem senki sem mondana ilyet, nyilvánvaló, mi a helyzet. Ezért lenne igazságosabb legalizálni ezeket, és akkor legalább a szegényebb országog sportolói nem indulnának akkora hátránnyal.Sanama írta:Ezek után mondja nekem valaki azt,hogy úszók,futók stb. nem doppingolnak.Varga Tamás írta:Dwain Chambers vall a doppingról. Tanulságos...
http://www.nemzetisport.hu/atletika/ann ... 24334.html![]()
Ezek után mondja nekem valaki azt,hogy úszók,futók stb. nem doppingolnak.Varga Tamás írta:Dwain Chambers vall a doppingról. Tanulságos...
http://www.nemzetisport.hu/atletika/ann ... 24334.html