Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://fmhungary.huretek írta:valaki FM 09 hez tudna magyarítást lökni ?
www.fmhungary.huretek írta:valaki FM 09 hez tudna magyarítást lökni ?
Az ehhez a játékhoz elég kevés, de futnia kell.Pety-d írta:1,8 GHz, meg 512 mega RAMVictor_Valdes írta:Elromlani nem fog.
De leírhatnád, hogy milyen processzorod illetve mennyi RAM-od van..
potike1 írta:Telepitsd fel a .net framework egyik verzióját, és azzal elvileg működnie kellPety-d írta:Segítség kellene! Nem tudjátok, hogy mikor feltelepítem és el akarom indítani, akkor miért írja ki azt, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! ?
Telepitsd fel a .net framework egyik verzióját, és azzal elvileg működnie kellPety-d írta:Segítség kellene! Nem tudjátok, hogy mikor feltelepítem és el akarom indítani, akkor miért írja ki azt, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! ?
Köszi és milyen alkalmazásokat állítottál le mert nem akarnék olyat amitől elromlik a géptenkl írta:Nekem ilyen még tavaly a Fifa Manager 08-al volt. Akkor túl sok volt a lefoglalt memória, meg a CPU használat. Ctrl+alt+delete nél leállítottam néhány alkalmazást, és ment.Pety-d írta:Segítség kellene! Nem tudjátok, hogy mikor feltelepítem és el akarom indítani, akkor miért írja ki azt, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! ?
Hát, én a Leicester Cityvel voltam 2 évig, feljutottam velük harmadosztályból az elsőbe, igaz utána ki is estem volna, de lemondtam.LM10 írta:Üdv! Aki jártas az FM-ben, tanácsot szeretnék. Engem az nem motivál hogy egyből kiválasztok egy nagyobb csapatot és 1-2 éven belül jó csapatot csinálok belőlük. Azt szeretném hogy egy kisebb csapattal vagy válogatottal lenni és majd 2-3 év múlva felkérne egy nagyobb csapat. Tudnátok ajánlani olyan KONKRÉT csapatokat mondani amelyikkel már tapaszaltátok h ha jó eredményt értetek el velük, felkért egy nagyobb csapat. Előre is kösz!
Nekem ilyen még tavaly a Fifa Manager 08-al volt. Akkor túl sok volt a lefoglalt memória, meg a CPU használat. Ctrl+alt+delete nél leállítottam néhány alkalmazást, és ment.Pety-d írta:Segítség kellene! Nem tudjátok, hogy mikor feltelepítem és el akarom indítani, akkor miért írja ki azt, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! ?
Pety-d írta:Segítség kellene! Nem tudjátok, hogy mikor feltelepítem és el akarom indítani, akkor miért írja ki azt, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! ?
Amikor hivatalosan is elkezdődik a következő szezon.CFirpo3 írta:A szezon végén pontosan mikor adkják oda az új átigazolási keretet?