Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Titkon énis ebben reménykedek,de elég gyanús!El Payaso írta:Amúgy szerintem a Riquelme bid azért lehet ilyen kevés, mert a háttérben már ott a megállapodás Gonzalo Rodriguezzel. Szerintem:D:D
De. Tényleg. Őt már Laporta igazolta.Maxi írta:Nem akarok kötekedni de Rüstüt nem Laporta vette?Taibi írta:
Ha Riquelmét beteszed a csapatba, akkor egy nem eu-st ki kell venned a csapatból. Ronaldinhot, Eto'ot vagy Marquezt. Inkább ez a hármas játszon, mint Riq.
Geovanni, Rochemback, Rüstü, Simao ---> őket még az előző, "ügyes" elnök vásárolta. Náluk azért Baptista jobb játékos.
És azért nem kellene több brazil a csapatba, mert már most is alig van spanyol/katalán játékos a kezdőben. Én szívesebben látnék egy új spanyolt a csapatban, mint egy idegenlégióst.
És jobb!!!!Deco01 írta:Én is sajnálom h eladtuk Riquelmet![]()
De ez már a múltValszeg Gallasról is lemondhatunk mert a cselszkij leigazolta Del Hornot
![]()
Egy védö sztem még jöhetne csak ne legyen non EU-sPerea,Chivu kilöve
Marad Milito és vagy G.Rodriguez
Ha választani kellene én az utóbbit venném meg
![]()
-fiatalabb
-olcsóbb
-ö is non EU-s

Nem akarok kötekedni de Rüstüt nem Laporta vette?Taibi írta:
Ha Riquelmét beteszed a csapatba, akkor egy nem eu-st ki kell venned a csapatból. Ronaldinhot, Eto'ot vagy Marquezt. Inkább ez a hármas játszon, mint Riq.
Geovanni, Rochemback, Rüstü, Simao ---> őket még az előző, "ügyes" elnök vásárolta. Náluk azért Baptista jobb játékos.
És azért nem kellene több brazil a csapatba, mert már most is alig van spanyol/katalán játékos a kezdőben. Én szívesebben látnék egy új spanyolt a csapatban, mint egy idegenlégióst.
Ha Riquelmét beteszed a csapatba, akkor egy nem eu-st ki kell venned a csapatból. Ronaldinhot, Eto'ot vagy Marquezt. Inkább ez a hármas játszon, mint Riq.Subinho írta:Miért nem kell több Brazil??? A világ legjobbjai!
Egyébként én is néztem tegnap Riquelmét és hihetetlen, hogy eladtuk!!! A középpályán nagyon elfért volna. Talán Deco, talán Xavi helyett, de felelőtlenség volt eladni egy ilyen hihetetlenül jó játékost! Főleg ennyiért!!! Sokkal többet költöttünk már sokkal gagyibb játékosokra. Geovanni, Rochemback, Rüstü, Simao...és most Baptista??? Nem ugyanaz a kaliber!!!!!
"Akár" Deco-Xavi cseréjének is jó lett volna...csak sajnos nem EU-s!
Én is ezt mondom!Főleg azért mert ha pl Maxit kölcsönadnánk én 100%-ig biztos vagyok abban h utána ő már nem jön vissza!!!Messi meg még tudja hogy fiatal és jobb ez neki ha itt játszik keveset mint máshol mindig mert csak elszálna magától szvsz!Enrique írta:És nem értem miért akarjátok a 2 fiatal tehetséget - Messit, és Maxit kölcsönbe adni... Csak azért h igazoljon a csapat 1 csatárt?? Gondolkozzatok már, melyik az ésszerűbb lépés - Megtartani őket, és játsszanak majd a BLben, vagy elpasszolni őket, így no BL, és igazolni helyettük 23113M€-ért vkit aki tök felesleges...
Atyaúristen!!! Ha ebbe belemennek... Amúgy az se lenne utolsó, ha Nyuszkó Gera Zoli csapattársa lenne. De szerintem ennek nem nagy a valószínűsége.El Payaso írta:Amúgy lehet hogy Saviola ingyen távozik...
http://www.tribalfootball.com/june/span ... 20605.html