Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Április 8. szerda, 20,45 órahenry1994 írta:senki se tudja hogy akk jövöhéten lesz bajmokokligája???vagy mikor???????????:)
Köszi Bányász. Ezzel azt hiszem le is zárulhat ez a találgatás.Bányász írta:Túlragozzátok!Rivaldo11 mondta meg az igazat de már réges rég...
However, in both 1996 and 1998 it was contested, even though Atlético Madrid and FC Barcelona also won the double, respectively. The losing finalist in La Copa del Rey was selected to play and won both times.
Azt hiszem ezekből a sorokból is valami olyasmi derül ki amit R11 mondott...
Én úgy tudom, hogy a bajnoki 2. helyezettel játszanánk. De lehet, hogy hülyeséget beszélek.Rivaldo11 írta:Amikor legutóbb, 1998-ban összejött a dupla, akkor a szuperkupáért a KUPADÖNTŐS ELLENFÉLLEL, a Mallorcával játszottunk. Ha a vonatkozó szabály azóta nem változott, úgy nyáron ISMÉTLŐDIK A KUPADÖNTŐ.
Ennyit a nyári két classicoról.
Ezt egyszer már leírtam egyébként, de közben látom, recrea is megerősít.
Colos írta:Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Pinto-Puyol, Milito, Cáceres, Abidal-Yaya, Iniesta, V.Sanchez-Pedro, Eto'o, Henry.
Játékvezető: Pep.
Szerintem kiegyenlített, küzdelmes meccs után a Barca emelhetné magasba a szuperkupát.
És a legszebb az egészben, hogy a 22 két játékos közül szinte mindenki folyamatosan kap játéklehetőséget (kiv. 3-4 embert).Colos írta:Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Pinto-Puyol, Milito, Cáceres, Abidal-Yaya, Iniesta, V.Sanchez-Pedro, Eto'o, Henry.
Szerintem kiegyenlített, küzdelmes meccs után a Barca emelhetné magasba a szuperkupát.
Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Akkor már legyen úgy,h a BARCA 2 csapatot állít ki,és egymással játszik.Az egyik a hazai mezben a másik a vendégben.Ennyisocio66 írta:ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()
annyira jók vagyunk, h nem tudnak más megoldástsocio66 írta:ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()
ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()
Lehet hogy hulyeseget mondok de en ugy tudom hogy ha megnyerjuk a bajnoksagot es a kupat is akkor a bajnoksag 2. helyezettjevel szuperkupazunk!A tobbi bajnoksagban igy van es a FIFA-ban isrecrea írta:Ez csupán egy esetben áll fenn: ha a madrid megelőz minket a bajnokságban. Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, akkor a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha a bajnokságot nyerjük meg és a kupát nem akkor is a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha egyiket se nyerjük meg, akkor nem fogunk szuperkupázni.socio66 írta:Ha megnyerjük a Copa del Rey-t akkor biztosan szuperkupázunk a Madriddal,ami asszem a szezon előtt egy-két héttel szokott megrendezésre kerülni.![]()
Ennyi...
Ez csupán egy esetben áll fenn: ha a madrid megelőz minket a bajnokságban. Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, akkor a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha a bajnokságot nyerjük meg és a kupát nem akkor is a bilbaoval fogunk szuperkupázni, ha egyiket se nyerjük meg, akkor nem fogunk szuperkupázni.socio66 írta:Ha megnyerjük a Copa del Rey-t akkor biztosan szuperkupázunk a Madriddal,ami asszem a szezon előtt egy-két héttel szokott megrendezésre kerülni.
Ahogy elnézem az írásodat, szerintem inkább anyudnak kéne ezt az utat megszervezniemetias írta:Sziasztok! Egy nagy kéréssel fordulok mindenkihez!
Édesanyám nagyon nagy Barca drukker,és az élettársával azt tervezzük hogy nyáron a Barca-Real madrid meccsre el akarju vinni meglepetésként.
Azt szertném kérdezni mindenkitől hogy nem tudnak- e esetleg valamilyen szervezett kiutazásról,vagy jegyelővételi lehetőségről.Nagyon szeretnék én is anyukámnak örömet okozi..kérlek segitsen aki tud! Pápai vagyok,az utazással kapcsolatban...a számom 70/9327589,metias@freemail a mailem.
Előre is köszönök minden segítő szándékot!
Hajrá Barca!
Az Utazás Barcelonában topikba nézz be, a Minden más részen belül.Zsolcai1 írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahol a fórumon nincs-e olyanról szó, hogy utat szerveznének barca meccsre?