A héten láttam az Elrabolva (Taken) című filmet.Pozitív csalódás volt,mert úgy indultam neki,hogy sablon sztori,sablon jelenetek.Ennek ellenére nagyon pörgős,s kevésbé irreális (persze azért az is van benne rendesen,mármint irrealitás),szóval ajánlom figyelmetekbe.
A sorozatokat kedvelőknek pedig pár,általam nem rég felfedezett sorozatot ajánlanék,ha unatkoznak:
Friday Night Lights:Amerikai foci,középiskola,fordulatok,nekem az első szezon tarolt,a második kicsit laposabb,most a közepén járok.Aki pl. szereti a Tuti Gimit (One Tree Hill) annak ez is ajánlós,mert szerintem még jobb is,mint az elődje és egyes mellékszerepekben feltűnnek az OTHból jól ismert szereplők is.
Fringe:Már elindult az egyik magyar tv csatornán is Rejtély címen.Pörgős,érdekes,a Dr. Walter Bishopot alakító John Nole szerintem eszméletlenül jól játszik a sorozatban,emellett még feltűnik a Dawson és a haverokból Joshua Jackson is,az egyik főszerepben.Nekem ez is bejön.
Dollhouse:Nem rég landolt a sorozat piacon,még csak az első részen vagyok túl,de érdekesnek tűnik.Az első kettő sorozatnál,amit az előbbiekben "elemeztem" nem jobb,de szerintem érdemes belekezdeni.A főszereplő Eliza Dushku,aki elég jól ismert a férfi nézők körében (bár nekem nem nyerő),szóval már ezért megéri megpróbálni a sorozatot.
S persze maradtak a régi kedvencek.A
Supernatural tetszik,bár kicsit zavar Dean,új,depressziós énje és Sam baromságai,mert így kevesebb a jó beszólás és csak a komolykodás megy,de a story jól alakul.Vannak benne nagy bakik,pl.
az angyalok ököllel irtják egymást,ami szerintem nevetséges megoldás .A
Heroes is beindult,az előző szezonhoz képest ez a szezon hatalmas előrelépés,mert sokkal izgalmasabb és összetettebb,mint a második volt,ahol tőlünk majdnem cancelt kapott.A
How I Met Your Mother zseniális,mint mindig,bár itt is becsúsztak gyengébb részek,de ez szerintem természetes.Most kezdtem el a családdal elölről,s így negyedszerre néztem meg az első szezon részeit,s kb. harmadszorra nézem a második szezont,megunhatatlan.A
Prison Break is jön lassan,ismét,kíváncsi leszek,hogy fejezik be az egész sztorit.
Hát,ennyit a filmekről,most megyünk a héten a 3D-s Véres Valentinre,bár nagyon parás vagyok,éppen ezért nem rajongok a horror filmekért,de drága barátnőm megígértette velem,így elmegyek vele,kíváncsi leszek,hogy milyen 3D-ben.Emellett még tervben van a Spirit - a Sikító város című film is,amit most adnak a magyar mozik,de arra valszeg csak jövő héten kerül sor.Azt eléggé lehúzták,szóval..de majd kiderül.