Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
húúú, köszi az infót, el is felejtettem,h ilyen hamar lesz már, reggelre gondoltam. na akkor azt meg is nézem, ennyi hónap F1 nélkül,már az is felüdülés leszgianni írta:02:30-tól az első szabadedzés,hajrá ALONSO te vagy a legjobb
jaja, emlékszem még a "régi" pontozást, első 6 kapott ,és ugye első 10 pontot második 6ot. aztán megváltoztatták, h az első 8 kapjon (ez helyes is),de arra nem gondoltak a nagyokosok,h előbb utóbb úgy is változtatni akarnak ,mert így tulajdonképpen a győzelem nem is akkora fegyver. két pont nem sok.LG írta:Meggyőztetek. Annak nagyon örülök én is, h nem vezették be az érmes rendszert, hatalmas baromság lett volna. De az viszont nem lenne hülyeség, ha mondjuk a futamgyőztes mondjuk 2-vel több pontot kapna.ozsimiki írta:
nekem csak a nevetségesen ronda hátsó szárnyak nem tetszenek, na meg a szerencsére elvetett hülye érmes rendszer nem tetszett volna, ezenfelül szerintem bőven több dolog fog történni, még a tavalyi évnél is.
Meggyőztetek. Annak nagyon örülök én is, h nem vezették be az érmes rendszert, hatalmas baromság lett volna. De az viszont nem lenne hülyeség, ha mondjuk a futamgyőztes mondjuk 2-vel több pontot kapna.ozsimiki írta:
nekem csak a nevetségesen ronda hátsó szárnyak nem tetszenek, na meg a szerencsére elvetett hülye érmes rendszer nem tetszett volna, ezenfelül szerintem bőven több dolog fog történni, még a tavalyi évnél is.
Egyetértek Kraloval!Kralo írta:Javallom megtekintésre! A szabályzat körüli herce-hurca az F1 része. Cirkusznak kell lennie akkor is, amikor nem éppen vasárnap 2 óra van.LG írta:Nemtudom nézzem-e...ez a sok cirkusz a szabályok körül nekem elvette a kedvem az egésztől
Rengeteg izgalomra számítok. Egyrészt ismeretlen erősorrend, méregethetik egymást itt az első futamon. Jó pár új gomb a kormányon, elvileg könnyebb előzés, főként kers vs. kers nélküliek között. Érdekes rajt, ha mondjuk Brawnék elöl végeznek, de a kersesek jobban rajtolnak. Aztán ugye a slick gumik, kinek mennyire fekszik majd? Lesznek komoly kanyarvételek.
Ha pedig nincsenek nagy különbségek autók között... akkor hujujuj. Egy ilyen mezőny ahol Alonso, Kimi, Hamilton, Button Kubica, Vettel közel hasonló tudású autóval nem vonatozva körözne az elképesztő lenne. Persze káoszba is torkolhat a futam rengeteg balesettel, sok SC-vel.
Ne az utóbbi legyen. Remélem a futam után is minimum 6 csapattal számolhatunk, akik versenyképesek lehetnek a szezonra nézve.
Javallom megtekintésre! A szabályzat körüli herce-hurca az F1 része. Cirkusznak kell lennie akkor is, amikor nem éppen vasárnap 2 óra van.LG írta:Nemtudom nézzem-e...ez a sok cirkusz a szabályok körül nekem elvette a kedvem az egésztől
E meg egy 3 eves hsz de az iroja szerintem gondolkozzon el rajta hogy pldul a Ferrarinal miert nem barrichello lett 5-szor vilagbajnok,a Renaultnal miert volt az hogy Alonso 2 verseny megnyert mig Piquet 15 pontot gyujtottBleydh írta:Szerintem a F-1 nagyon unalmas.
A penz= 50%
Az autó= 40%
Az ember= 10%
Ez csak ami én dolgozom!