Jéghoki divízió-1-es VB

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.04.03. 20:42:54

Jól becsapták a ma Miskolcra kilátogató szurkolókat :? Gyakorlatilag az első két sor és Szuper Levi sem játszott...
Krojf Koma! Nagyon szerencsések vagyunk, hogy tegnap ott lehettünk!
19
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.04.03. 16:38:14

Hihetetlenül büszke vagyok erre a csapatra! Ennyi fiatallal, azt hittem, csúnyán agyonvernek az egytől-egyig Európa elitligáiban játszó finnek... Ez a finn csapat kb. az A-csoport aljának szintjét képviseli, kb. ilyen ellenfelekkel fogunk játszani az alsóházban a bentmaradásért. Annyi lesz a különbség, hogy azok jobban fognak hajtani. Viszont mi sem leszünk annyira tartalékosak, mint tegnap :D

Szuper Levi és Palkó voltak a legnagyobb hősök, de mindenki Csicsó emlékéhez méltón játszott!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
19
barca500
Barça B

2009.04.02. 23:09:57

Hihetetlen, hogy megvertük a finneket és lehet mondani, hogy nem a legerősebb csapatuk volt, de mindenki tudja, ennek a mérkőzésnek más volt a jelentősége.
Méltón bucsúztak Ocskaytól a fiúk és remélem a vb-n is tisztesen helytállnak, de ha nem akkor se szólhatunk semmit.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.03.26. 23:23:52

Mind az Alba Volán, mind pedig a Magyar Jégkorong Szövetség
visszavonultatja Csicsó mezeit!
Csicsó válogatott mezének visszavonultatása április 2.-án, a
magyar-finn mérkőzés előtt lesz.
Ezentúl senki nem játszhat Csicsó mezében az országban.
K.
Krojf

2009.03.26. 22:57:03

antiimperialista
Director del Fútbol

2009.03.26. 21:47:43

„Számomra a következő kérdés vetődött fel: a lelkét ölöm meg, vagy veszélyeztetem az életét.”
Na, én ezért nem hibáztatom őt sem. Tényleg megölte volna a lelkét, ha eltiltotta volna a hokitól. Nem a doki hibája, ami történt.
19
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.26. 21:41:19

http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/tr ... 28206.html?

Fontos a lélek, ezt nem vitatom. Viszont egy orvosnak a test is legalább olyan fontos kell, hogy legyen.
Erről beszéltem: szívbetegként profi szinten nem szabadott volna engedni jégkorongozni, akármilyen orvosi felügyelet alatt is tette.
Sok kérdést felvet még, de az sem hozná vissza e nagyszerű sportembert az élők sorába!

Nyugodjék békében!
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.03.26. 20:28:29

Azt szerintem tudjátok, mennyire imádom a hokit, és főleg a Válogatottat. Páran azt is tudjátok, hogy Csicsó volt a kedvenc játékosom, ezért még sokkal jobban fáj, ami történt...
Ide nem is írom be, de, ha valakit érdekel, keressen meg pü-ben, és leírom a teljes véleményemet a dologról, és arról, hogy (közvetve) leginkább ki/mi tehet Csicsó haláláról.
19
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.26. 20:14:20

tegnap olvastam egy interjút a Csicsóval az nso-n, amit akkor készítettek vele amikor befékezték az orvosok egy időre (vagy akkor, amikor újra elkezdett játszani...?), de a lényeg, h akkor már tudta, h nem minden okés a szívével. na abban a cikkben eléggé egyértelműen beszélt arról, h neki az élete a hoki, nem nagyon tudja anélkül elképzelni a szitut.
sztem szegény ezért is örülhetett úgy annak, amikor az orvosok visszaengedték a jégre. rendszeres, háromhavi kontroll, folyamatos figyelem, nem is engedték túlpörögni, szal sztem joggal gondolhatta, h innentől kézben van a dolog. sajnos nem így történt, a biztos nagytudású orvosok mellényúltak.
azon meg már csak utólag filózhatunk, h ha akkor abbahagyja, lehet, h szegényebbek lettünk volna egy nagyszerű sportemberrel, viszont gazdagabbak egy nagyszerű emberrel. és ha az ember élete múlik a dolgon, akkor sztem nincs az a kib.tt kupa, amit jobban számítana...
de felesleges és értelmetlen a filózás, mert ez sem segít már szegényen, sajnos ahol most van, onnan már nincs vissza. :(
PUYOL-XAVI-INIESTA
bando8
Jugador del Barça

2009.03.26. 19:49:08

a szívbetegség nem játék.
és egyet értek azokkal az előttem szólókkal akik azt mondják h bizony az élet a fontosabb és nem a karrier. nagyon sajnálom Ocskay Gábort szurkolója vagyok a válogatottnak. de sajnos úgy érzem ő is hibázott.
mindenesetre nyugodjon békében!
senzu
Entrenador del Barça

2009.03.26. 19:35:48

Varga Tamás írta:Nos, elég sokat gondolkodtam, hogy ebben a tragikus órákban papírra vessem-e ezeket a sorokat. Viszont azt gondolom, nem teszek rosszat.

Előre bocsátom, az én szívemben is hatalmas fájdalom lakozik. Tegnap reggel szinte letaglózott a hír, el sem jutott teljesen a tudatomig.

Azonban, mint tudjuk, 2004-ben szívizom-betegséget diagnosztizáltak nála, ergo: szívbeteg volt, ami miatt akkor 4 hónapot ki is hagyott, majd folytatta a sportpáyafutását.Tudom, hogy rendszeresen járt kontrollra, meg rendszeres vizsgálatok alatt is állt. Valahol azonban egy hangyányit felelőtlennek érzem ifj. Ocskay Gábort. Mert amint Édesanyámnak elmondták, mit tehet, mit nem tehet súlyosan veszélyeztetett szívbetegként (2 szívműtét, műbillentyű, egy túlélt infarktus és tüdőembólia után), úgy ezt Ocskay-nak is elmondták. Édesanyám pl. 2 kg-nál nem emelhet többet, nem végezhet közepes fizikai munkát sem, 1992-ben leszázalékolták.
Akkor nehéz fizikai megterhelést igénylő sportot sem feltétlenül sem szabadott volna folytatnia Gábornak. Én elhiszem, hogy nehéz lett volna befejeznie a pályafutását, de mi a fontosabb: a sport vagy az Élet?

Nem kívántam vitát indítani, vagy azt a benyomást kelteni, mintha okoskodnék, csupán felvetettem a saját felelősségét.
Ettől még szívből sajnálom, és imádkozom lelki üdvéért - mint ahogy tegnap este is megtettem.

R.I.P.
ezt már én is be akartam tegnap írni, csak kicsit bukóbb stílusban...
mondhatni kockáztatott, de nem jött be :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.26. 19:02:17

Krojf írta:Amit írtál Tamás abban van igazság nem kevés, de lehet hogy ha
Csicsót akkor eltiltják a jégtől, akkor már abban az évben elveszítettük
volna Őt!
Dr. Papp Lajos szívsebész-professzor kezelte, aki azt mondta, hogy
akár a hirtelen leállás is okozhatta Csicsó halálát.
Azzal hogy újra jeget kapott akkor Csicsó, azzal lehet hogy az élete
hosszabbodott meg.
Egyébként is a JÁTÉK volt az élete és nem abba halt bele.
Mennyi siker maradt volna ki az életéből, ha örökre leparancsolják
a jégről!
K.
Nem tudom. Édesanyám első szívműtéte 1984-ben volt. És még él.
Persze, embere válogatja, minden szervezet más és más. A stresszmentesebb életmód, a nehéz fizikai életvitel kiiktatása inkább erősítették volna a hosszabb életét, mintsem rövidítették volna. Persze, sosem lehet tudni.
Abban igazad van, hogy a sok gyönyörű és emlékezetes sikerből kimaradt volna, és csak a palánk széléről élhette volna meg.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.26. 18:59:00

Varga Tamás írta:
Nem kívántam vitát indítani, vagy azt a benyomást kelteni, mintha okoskodnék, csupán felvetettem a saját felelősségét.
Ettől még szívből sajnálom, és imádkozom lelki üdvéért - mint ahogy tegnap este is megtettem.
Én is gondoltam hasonlókra mint Te, viszont az ORVOSOK adtak neki 4 hónap után szabad utat, hogy folytathassa a pályafutását, ergo szerintük IS elhárult a veszély,és nem tanácsolták neki, hogy ne folytassa. így nem érzem felelőtlen döntésnek részéről, ha az orvosi beleegyezés nem lenne, akkor valóban az a helyzet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf

2009.03.26. 18:57:54

Amit írtál Tamás abban van igazság nem kevés, de lehet hogy ha
Csicsót akkor eltiltják a jégtől, akkor már abban az évben elveszítettük
volna Őt!
Dr. Papp Lajos szívsebész-professzor kezelte, aki azt mondta, hogy
akár a hirtelen leállás is okozhatta Csicsó halálát.
Azzal hogy újra jeget kapott akkor Csicsó, azzal lehet hogy az élete
hosszabbodott meg.
Egyébként is a JÁTÉK volt az élete és nem abba halt bele.
Mennyi siker maradt volna ki az életéből, ha örökre leparancsolják
a jégről!
K.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.26. 18:42:21

Nos, elég sokat gondolkodtam, hogy ebben a tragikus órákban papírra vessem-e ezeket a sorokat. Viszont azt gondolom, nem teszek rosszat.

Előre bocsátom, az én szívemben is hatalmas fájdalom lakozik. Tegnap reggel szinte letaglózott a hír, el sem jutott teljesen a tudatomig.

Azonban, mint tudjuk, 2004-ben szívizom-betegséget diagnosztizáltak nála, ergo: szívbeteg volt, ami miatt akkor 4 hónapot ki is hagyott, majd folytatta a sportpáyafutását.Tudom, hogy rendszeresen járt kontrollra, meg rendszeres vizsgálatok alatt is állt. Valahol azonban egy hangyányit felelőtlennek érzem ifj. Ocskay Gábort. Mert amint Édesanyámnak elmondták, mit tehet, mit nem tehet súlyosan veszélyeztetett szívbetegként (2 szívműtét, műbillentyű, egy túlélt infarktus és tüdőembólia után), úgy ezt Ocskay-nak is elmondták. Édesanyám pl. 2 kg-nál nem emelhet többet, nem végezhet közepes fizikai munkát sem, 1992-ben leszázalékolták.
Akkor nehéz fizikai megterhelést igénylő sportot sem feltétlenül sem szabadott volna folytatnia Gábornak. Én elhiszem, hogy nehéz lett volna befejeznie a pályafutását, de mi a fontosabb: a sport vagy az Élet?

R.I.P.
Kép
Krojf

2009.03.26. 18:08:40

Elnyargaltam az újságoshoz kihasználva egy piciny lukat a
munkámban és vettem mai Nemzeti Sportot.
A Csicsóról készült posztert be fogom kereteztetni és majd
fel fogom rakni a leendő házam nappalijának egyik falára.
Bárcsak soha nem ragadtattam volna erre magamat!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.26. 15:13:19

Szandi írta: Hogy lehet ezt kiszűrni? Valami nagyon nincs rendben, ha sorozatban történnek ilyen felfoghatatlan tragédiák. Assetom mit lehetne csinálni. :?
kicsit off:

valóban soknak tűnik, főleg mostanában, de lehetséges,h nap mint nap halnak meg többen ugyanilyen hirtelen,és megmagyarázhatatlanul, csak ők épp nem köz személyiségek, róluk nem tudunk, mert postás, újságos, biztonsági őr,vagy stb. és amikor egy egy ilyen remek sportoló hagy minket itt, az mélyebb nyomot hagy bennünk,és nagyon soknak érezzük az e fajta tragédiákat.

sajnos ezt nem lehet kiszűrni, az lenne a legjobb ha se híressel, se egy átlag emberrel nem történne ilyen sosem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca500
Barça B

2009.03.26. 15:09:47

Istenem, miért kell ilyennek megtörténnie? Az elmúl pár év alatt nem vesztett még el elég nagy egyéniséget a magyar sport?
Nyugodj békében Gábor!
Deus
Boixos Nois

2009.03.26. 14:57:51

Varga Tamás írta:Ocskay Gábort az Isten nyugosztalja, adjon Neki örök nyugodalmat, és az örök világosság fényeskedjék Neki!

http://www.youtube.com/watch?v=_njLxnqX ... re=related

"A nagy emberek meteorok, akik felemésztik önmagukat, hogy fénnyel árasszák el a világot!"

Köszönjük Gábor!

Úúú, ez nagyon szép mondat amit idéztél... Van benne valami :(

Nyugodjék békében Ocskay :cry:
KépKép
Krojf

2009.03.26. 14:02:12

Szandi
Főnökasszony

2009.03.25. 20:12:57

nemhiszem el.sírok. nemtérek magamhoz. [auto_cenzúra] igazságtalan az egész... beteljesül egy álom, és már egy másik is a küszöbön állt, és akkor egy ilyen... Hogy lehet ezt kiszűrni? Valami nagyon nincs rendben, ha sorozatban történnek ilyen felfoghatatlan tragédiák. Assetom mit lehetne csinálni. :?
Teljesen sokkolt. :? :cry:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.03.25. 19:36:26

Ez borzasztó!
Az a baj, hogy már meg sem lepődök csak elkeseredek borzasztóan. Mindenki tudja minek köszönhető ez a rengeteg baleset csak nem mernek beszélni róla.
Egy újabb hatalmas ember hagyott el!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.25. 18:32:21

Szörnyű az élet, a sors, és az a baj, hogy mostanában egyre több ilyen van!

Valami nagyon nincs rendben, mert Fehér Miki is ugyanígy távozott az élők sorából - mindenki szerint makk egészséges, aztán szívinfarktust kapott...

Hihetetlen :cry:
.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.25. 18:27:26

ilyen nincs bazmeg ezt egyszerűen reggel óta nem hiszem el.
a CSicsó az egyik legnormálisabb korongos volt, akit láthattam játszani.
megnyeri a bajnokságot, erre most meg vége.
felmentünk az A csoportba, mindjárt itt a vb, az volt az álma, h ott játszhasson, erre annyi...
természetesen minden elmenő emberért kár, de őérte különösen az.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt