Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem fér bele az elképzelésébe Rijkaardnak.Mondjuk azért azt is be kell látni,hogy Ronaldinhoval szemben nem csak neki,de senkinek sincs esélye bekerülni arra a posztra.Kitfisto írta:Én azt mondom hogy Riquelme már stabil kezdö lenne nálunk ha IGY FOJTATNÁ!................DE SAJNOS ELMENT............LG írta:Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.![]()
![]()
![]()
HAJRA NEMETORSZAG!!!![]()
![]()
![]()
Én azt mondom hogy Riquelme már stabil kezdö lenne nálunk ha IGY FOJTATNÁ!................DE SAJNOS ELMENT............LG írta:Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.![]()
![]()
![]()
HAJRA NEMETORSZAG!!!
Az..és pont a németeknek kellett golt rugniaZsolti írta:Most megint elgondolkoztam azon,hogy vajon normálisak a vezetők?
ez a Riquelme egy isten!sztem ezt mostmár mindenkinek el kell ismernie.
Én megmondtam a meccs elején hogy RiquelmeBoixos írta:elég jelentéktelen gólt rúgott megint a rikelme. olyan jó, h egy zsák búzáért és fél kiló disznózsírért sikerült elpasszolni...
akkor: Na szerintetek ki fog nyerni este!!Enrique21 írta:Ez nem lehet kérdésZsolti írta:Na szerintetek ki fog nyerni este?
Én nem örülnék neki mert ha nyernek az Argentín akkor Brazilokakkal kerülnek össze(ha nyernek de az biztos)És akkor végetek!!!!Zsolti írta:Holnap alázás lesz az argentin-németen!
szegénynémeteket előre sajnálom!