Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és hogy jön eto'o és henry a katalánokhoz?kovinho írta:Off: Nem azt mondta a Farkas Norbi, hogy Salva nagy spanyol? Éppen ezért nem szereti a katalánokat. Ehhez hogy jön a rasszizmus?
bocsi, aranycipőt akartam írni.adam_1519 írta:1 nem lett aranylabdásHouse írta:mi már sosem kapjuk meg azt az TH14-et, aki az Arsenalban aranylabdás lett.
2 pont akkor szidod amikor eddigi Barcás korszaka közül most nyomja a legjobban:golokat rug golpasszt ad , mezönybe is jo
3 tény hogy most nem középcsatárt játszik mint az Arsenalba és nem rá épül az egész csapat
1 nem lett aranylabdásHouse írta:mi már sosem kapjuk meg azt az TH14-et, aki az Arsenalban aranylabdás lett.
Ja....hát mit keres ez itt?Perrero írta:Henry aranylabdásHouse írta:mi már sosem kapjuk meg azt az TH14-et, aki az Arsenalban aranylabdás lett.Ezt gondold át párszor.. de amúgy mekkora sz.r ez a Titi, alig 20 golt lőtt idén... pfuj...
sneco7 írta:De ha elolvasod az általad elsőre belinkelt oldal alján a kisbetűs részt,akkor ott írják,hogy a BL-selejtezős statisztikák nem szerepelnek azon a listán.A uefa oldalán sem számít bele a góllövőlistába a selejtezőkön elért találatok száma.don gamper írta:A hivatalos oldalon is csak 4 gol szerepel a neve mellett.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... index.html
???nicandro írta:hülyeség amit írsz... malaga előtti meccseken is tisztelegtek etoék szóval nem a malagás salvának ment a dolog...chi omega írta:
ez kifejezetten henry+eto'o gólöröm, és farkas norbi biztosra mondta, hogy salvának küldik. kérdés, hogy a malagásnak-e, és hogy miért. az, hogy szélsőjobbos, gondolom enyhe kifejezés.
mindenesetre eto'o és henry is elkötelezett harcosa az antirasszizmusnak, mindkettő fekete is, szóval ebben tuti megtalálták a közös hangot.
hülyeség amit írsz... malaga előtti meccseken is tisztelegtek etoék szóval nem a malagás salvának ment a dolog...chi omega írta:ez kifejezetten henry+eto'o gólöröm, és farkas norbi biztosra mondta, hogy salvának küldik. kérdés, hogy a malagásnak-e, és hogy miért. az, hogy szélsőjobbos, gondolom enyhe kifejezés.Gino911 írta:Nekem más a véleményem a gólörömről
Henry telefonált (gondolom a lányának, hogy mennyire hiányzik)
A tisztelgést meg Eto'o "indította" útjára (mivel neki a barca "csak" egy munkahely, ezért én arra asszociáltam, hogy ő itt "katona" és teljesítette a feladatot...)
De ez az én meglátásom
Üdv
G
mindenesetre eto'o és henry is elkötelezett harcosa az antirasszizmusnak, mindkettő fekete is, szóval ebben tuti megtalálták a közös hangot.
De ha elolvasod az általad elsőre belinkelt oldal alján a kisbetűs részt,akkor ott írják,hogy a BL-selejtezős statisztikák nem szerepelnek azon a listán.A uefa oldalán sem számít bele a góllövőlistába a selejtezőkön elért találatok száma.don gamper írta:A hivatalos oldalon is csak 4 gol szerepel a neve mellett.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... index.html
Ebben nincs benne a BL-selejtezős gólja,azzal együtt valóban 21 gólos.don gamper írta:Akkor valahol elveszett az az egy (vagy neked rúgtaAndrisveres írta:Henry idén 21 gólos már ,nem 20 (kis hiba a cikkben))
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.html
Akkor valahol elveszett az az egy (vagy neked rúgtaAndrisveres írta:Henry idén 21 gólos már ,nem 20 (kis hiba a cikkben)
ez kifejezetten henry+eto'o gólöröm, és farkas norbi biztosra mondta, hogy salvának küldik. kérdés, hogy a malagásnak-e, és hogy miért. az, hogy szélsőjobbos, gondolom enyhe kifejezés.Gino911 írta:Nekem más a véleményem a gólörömről
Henry telefonált (gondolom a lányának, hogy mennyire hiányzik)
A tisztelgést meg Eto'o "indította" útjára (mivel neki a barca "csak" egy munkahely, ezért én arra asszociáltam, hogy ő itt "katona" és teljesítette a feladatot...)
De ez az én meglátásom
Üdv
G
nem a tisztelgésről mondta ezt, hanem a csuklócsókrólTitinho írta:Még az ősszel elmondta egy újságírói kérdésre (amikor elkezdte ezt a gólörömöt), hogy nem árulja el senkinek, hogy mit jelent, EZT CSAKIS A BARÁTAI TUDJÁK. Ennyi... azóta nem is kérdezik róla, mert tudják, hogy úgyse árulja el.Colos írta: Azt mondta, hogy Salva szokta így ünnepelni a góljait, aki ha jól tudom, szélsőjobbos. Ez egy fricska neki.
Salva-nak ehhez, meg a telefonáláshoz semmi köze.
Még az ősszel elmondta egy újságírói kérdésre (amikor elkezdte ezt a gólörömöt), hogy nem árulja el senkinek, hogy mit jelent, EZT CSAKIS A BARÁTAI TUDJÁK. Ennyi... azóta nem is kérdezik róla, mert tudják, hogy úgyse árulja el.Colos írta:Azt mondta, hogy Salva szokta így ünnepelni a góljait, aki ha jól tudom, szélsőjobbos. Ez egy fricska neki.Sanama írta:És mit akar szimbolizálni ez a gólöröm? A kommentátor mondott valamit,csak nem emlékszek már.
Valaki nem tudja?