2009.03.23. 18:50:45
Én egy dolgot nem értek Guddy-val kapcsolatban. Csatárnak vettük, aztán Frank középpályást akart faragni belőle, de ez nem igazán jött be szerintem. Erre Pep ugyanezt folytatja. Hleb meg pont az ellenkezője. Ő fullra középpályás, viszont Pep csak szélsőként próbálja használni. Ez még nem is lenne akkora baj, viszont ő mindig csak akkor játszik, amikor rajta kívül Bojan, Keita, Busquets, stb. van a pályán. Ne értsetek félre, nem leszólni akarom őket, de azért nem ugyanaz egy Messi-Ini-Xavi trióval összejátszani, mint az előbb említettekkel. Ezért van az, hogy Hleb inkább megpróbálja egyedül, és az esetek 99%-ban el is veszíti a labdát. Ha meg adja a forintost Bojannak, aki kihagyja a ziccert, simán elfelejtjük, mert csak a gólokra emlékszünk. Henrynak kb 1-1,5 év kellett, hogy elkezdje rendszeresen rugdosni a góljait, és hasznos tagja tudjon lenni a csapatnk, pedig ő már tavaly se csak időhúzó csereként jött számításba. Én remélem, hogy Hleb marad, mert szerintem Xavi és Ini mögött ő lenne a harmadik legjobb kreatív középpályásunk, de ehhez Pepnek is ott kellene játszatnia. Vagyis ha Pep azt mondja, hogy van még hova fejlődni, akkor remélem, hogy ebbe az irányba fogunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR