Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
-Caceressel szerintem semmi probléma nincs. Tegnap is milyeneket mentett. Én mindig ámulok-bámulok a becsúszásain, közbelépésein. Szerintem nagyon jó vásárt csináltunk Vele, más kérdés hogy én is soknak tartom egy picit az árát, de szerintem be fogja hozni azt a pénzt...Balinho írta:
Ezzel a részével mélységesen nem értek egyet. Txiki balf***ságaitól égnek áll a hajam (Caceres dupla áron Garay helyett, Keita jócskán áron felül - annyiba került mint Lassana, 2Santos mélyen áron alul -igenis akkor 100x többet lehetett volna kisajtolni érte, Dinhoért -akit kb kétszeres áron fog eladni a Milan nyáron - Decoért, Zambiért...). Ráadásul Xavi, Ini, Puyí, VV, Messi, Bojan, Sergi egyik sem az ő érdeme, utóbbi kettő kivételével mind alapember. És ha úgy vesszük Pedja összeállított egy olyan csapatot mely sorfalat állíttatott velünk a 4-1-es klasszikuson. Idén jól megy, de ez elsősorban egy hatalmas kockázattal járó, amolyan dupla vagy semmi Guardiola kinevezésnek köszönhető.
Ezt csak én nem értem? Minek a száma elenyésző?a véleményem az, h kb a két végletből ( "utálomabarcatakkorismivagyunkakirályok" és a "szarokvagyunknelegyünkbajnokokszégyenacsapat" madridisták) kb uannyi van, szerencsére elenyésző a számuk.
Megszámoltad őket?mondjuk úgy, h Barca-s oldalon is megvannak uígy a renitens személyek, csak ezen a fórumon szerencsére még kevesebben vannak...
A Madriddal legalább 20-30 játékost hoznak szóba egy nyár alatt...Most még elnökválasztás is lesz, szóval idén még több lesz. Már most forog egy rakás név, és még csak március van... Kiemelkedő nagy sztárból maximum kettőt lehet leigazolni, de már egy is jó eredmény! Viszon a jelenlegi kereten nem csak a kiemelkedő nagy sztárok erősítenének, hanem a "közepesen nagy nevek". Xabi Alonso, Silva szintű játékosokra gondolok.Mit gondoltok, van esélye a madridnak elhozni azt a rengeteg sztárt, akikkel mostanában kapcsolatba hozzák őket?
A statisztika konkrétan 'mit is' ? sem ér... lehet, hogy egy bizonyos időszakra le lehet bontani a dolgokat, és akkor kijöhet összességében Robben! De lőtt összesen 6 gólt...Nemrég volt egy kisebb sérülése, hiányzott két meccset, azalatt asszem 10 gólt lőttünk...1. szerintük a barcát csak messi viszi előre nélküle sehol sem lennénk, ezzel kapcsolatban volt egy kimutatás statiszkiailag, hogy a real sokkal jobban függ robben játékától.
1. Cáceres áron felül? Csak egy példa: Pepe 30on felül ment a Madridba, mégsem nyújt semmivel sem jobbat CáceresnélBalinho írta: Ezzel a részével mélységesen nem értek egyet. Txiki balf***ságaitól égnek áll a hajam (Caceres dupla áron Garay helyett, Keita jócskán áron felül - annyiba került mint Lassana, 2Santos mélyen áron alul -igenis akkor 100x többet lehetett volna kisajtolni érte, Dinhoért -akit kb kétszeres áron fog eladni a Milan nyáron - Decoért, Zambiért...). Ráadásul Xavi, Ini, Puyí, VV, Messi, Bojan, Sergi egyik sem az ő érdeme, utóbbi kettő kivételével mind alapember. És ha úgy vesszük Pedja összeállított egy olyan csapatot mely sorfalat állíttatott velünk a 4-1-es klasszikuson. Idén jól megy, de ez elsősorban egy hatalmas kockázattal járó, amolyan dupla vagy semmi Guardiola kinevezésnek köszönhető.
Ezzel a részével mélységesen nem értek egyet. Txiki balf***ságaitól égnek áll a hajam (Caceres dupla áron Garay helyett, Keita jócskán áron felül - annyiba került mint Lassana, 2Santos mélyen áron alul -igenis akkor 100x többet lehetett volna kisajtolni érte, Dinhoért -akit kb kétszeres áron fog eladni a Milan nyáron - Decoért, Zambiért...). Ráadásul Xavi, Ini, Puyí, VV, Messi, Bojan, Sergi egyik sem az ő érdeme, utóbbi kettő kivételével mind alapember. És ha úgy vesszük Pedja összeállított egy olyan csapatot mely sorfalat állíttatott velünk a 4-1-es klasszikuson. Idén jól megy, de ez elsősorban egy hatalmas kockázattal járó, amolyan dupla vagy semmi Guardiola kinevezésnek köszönhető.ke.andy írta: Meg kell nézni, hogy amíg nekünk van egy Txiki-nk, aki ezt a csapatot összeállította, a real egy Mijatovich-t kapott... A kettő nem egy szint...
Ez nagyon kedve gesztus.dzsí írta:jóéjszakát![]()
először is elszeretném mondani h madridista vagyok és mindent szívből gyűlölök ami a barcelonával kapcsolatos.a nou campot a vörös kék színkombinációt a barca himnuszát egyszóval mindent.de akkor ugye miért vagyok én itt?a tisztelet, a respect miatt ami annyira kihalt a mai világból.ugyanis ma este tapsoltam a barcelonának.évek óta a galaktikus madridot sírom vissza.hát ma megkaptam csak éppen a barcelonától.minden régen minden barca meccset ugy néztem végig h az ellenfelének szurkoltam.ma nemtudtam ugyanis megkaptam azt a focit amit angyon hiányolok ami végülis a mi focink volt.és mivel barcelonába a játékosoknak nemtudok íírni így gondoltam ide írok.szval gratulálok és képzeletbeli sorfalat állok a barcelonának
![]()
és őszintén szólva nemis nagyon szeretném már h a mi nyerjük a ligát.és itt most nem a játékosaink képességei miatt hanem emberileg.ugyanis akik most a real madridban jáccanak emberileg méginkább nemkedvelem mint a teljesítmányüket.ha bajnokságot nyerünk csak casillasnak raulnak lassnak és marcelonak tudnék örülni.a többi játékost egyszerüen mint embert nemtudom elfogadni.felőlem aztán lőhet az az önző F...szo.pó robben akárhány gólt akkor is utálni fogom,és játszhat raul akármilyen gyengén akkor is imádni fogom mert ami ő a real madridnak azt csak az igazi madridisták érzik nem az ijen majmok akik a madridistán elküldik a ge.ci.be.
szval sajnos azt kell mondjam h a régi imádott real madridomból ahol ronaldok zidane ok játszottak és úgy örültem minden góljuknak mint ha én rúgtam volna ma már huntelaart góljánál is csak szidtam oknélkül talán azért mert ő nem ronaldo![]()
szval méggegyszer respect
hogy lehet ennyire szapulni folyton a realt....Erre annyit mondok,h szerencse.
Nem kis mázli 2x oda pattan elé a laszti
Odapattant de be is lőtte!Sanama írta:Erre annyit mondok,h szerencse.gianni írta:A HÓD megint hozta a kötelezőt,őt is és a leigazolását is lehet dicsérni.
Nem kis mázli 2x oda pattan elé a laszti
Erre annyit mondok,h szerencse.gianni írta:A HÓD megint hozta a kötelezőt,őt is és a leigazolását is lehet dicsérni.