Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fel kéne nőni a kiscsoportból. Egész meccs alatt volt 4 negatív hozzászólás a túloldalon, neked egyből azt kell kiemelni. Miért olyan nehéz felfogni, hogy nem csak a Barca szurkolók a jó emberek és mindenki más a csúnya gonosz?a betis elleni meccsüktöl vannak elesve hogy ök egy félidö alatt rugtak ennyit
Fecooo írta:tudjátok kíváncsiságból megnéztem a madridista fórumot, mit gondolnak erről a meccsről
nem mondok semmit, akit érdekel nézze meg
nem hiszem, h szabad ilyen linket itt leközölnibarcapowa írta:aadd meg legyszi a linket!!! olvasgassak bele a forumba!!!
Énis megtettem és hát igen...Fecooo írta:tudjátok kíváncsiságból megnéztem a madridista fórumot, mit gondolnak erről a meccsről
nem mondok semmit, akit érdekel nézze meg
Varga Tamás írta:Xavi nem, Ini - attól félek - igen. Eléggé sántikált, és fogta a jobb combját belülről.zsoltman írta:Iniesta,Xavi ugye nem sérül meg???
Félek...Meg Touré is...
Csatlakozom!Fecooo írta:vlxe írta:Minden tiszteletem a Malaga-é. Nem úgy álltak hozzá a meccshez, hogy bunkerfociznak, hanem próbálkoznak. Más kérdés, hogy nem jár sikerrel, de próbálkoznak és ez minden tiszteletet megérdemel. Szerintem ezzel a barcával nagyon kevesen fogják tudni érdemben felvenni a harcot.![]()
Boldog vagyok, hogy láthatom őket hétről hétre játszani. Barca "Az élmény megfizethetetlen".
egyetértek! megemelem a nemlétező kalapomat a Málaga előtt!
nyíltsisakos tiszta játék, semmi szinészkedés, semmi bunkerfoci!
Xavi nem, Ini - attól félek - igen. Eléggé sántikált, és fogta a jobb combját belülről.zsoltman írta:Iniesta,Xavi ugye nem sérül meg???