Balinho írta:
Ezzel a részével mélységesen nem értek egyet. Txiki balf***ságaitól égnek áll a hajam (Caceres dupla áron Garay helyett, Keita jócskán áron felül - annyiba került mint Lassana, 2Santos mélyen áron alul -igenis akkor 100x többet lehetett volna kisajtolni érte, Dinhoért -akit kb kétszeres áron fog eladni a Milan nyáron - Decoért, Zambiért...). Ráadásul Xavi, Ini, Puyí, VV, Messi, Bojan, Sergi egyik sem az ő érdeme, utóbbi kettő kivételével mind alapember. És ha úgy vesszük Pedja összeállított egy olyan csapatot mely sorfalat állíttatott velünk a 4-1-es klasszikuson. Idén jól megy, de ez elsősorban egy hatalmas kockázattal járó, amolyan dupla vagy semmi Guardiola kinevezésnek köszönhető.
-Caceressel szerintem semmi probléma nincs. Tegnap is milyeneket mentett. Én mindig ámulok-bámulok a becsúszásain, közbelépésein. Szerintem nagyon jó vásárt csináltunk Vele, más kérdés hogy én is soknak tartom egy picit az árát, de szerintem be fogja hozni azt a pénzt...
-Dos Santos azt sem érdemelte meg hogy a Barca mezét magára húzhassa...ekkora arccal nekem senki se játszon az Fc Barcelona-ban...azóta is meg lehet nézni hogy mi lett a srácból. A másik meg hogy mennyit kérjünk el egy 18 éves srácért? 20 milliót? Kiröhögnek...még 15-ért is...főleg egy olyan szezon után, amiben leginkább azzal tűnt ki hogy valószinűleg az Ő nevéhez fűződött a legtöbb kaput eltévesztő kapura lövés.
-Dinho...nem is játszik a Milan-ban. Nem hiszem hogy egy ilyen szezon után akárki is kifizetne 40 millió eurót érte....kivétel a ManCity. De ha nagyon a Milan-ba akart menni, akkor nem tehettünk Neki ennyire keresztbe. Elég nagy g.ciség lett volna a klubtól hogy ha nem a Milan-ba hanem a ManCity-be adják el. A másik dolog meg hogy amúgy sem akart oda menni...
-Deco 2 évig nem csinált semmit. Érte szintén nem nagyon kérhettünk volna többet.
-A Mijatovic-os összehasonlítást meg mint Barca szurkoló egyenesen nevetségesnek és sértőnek érzem, hogy egyáltalán eszedbe juthatott Mijatovic-ot jobbnak titulálni Txikinél....Isten mentsen meg minket egy olyan sportvezetőtől mint Pedja.
A teljesség igénye nélkül felsorolnám azokat a neveket, akiknek bajnokságokat és BL győzelmet köszönhetünk, és mindet Txiki hozta ide.
Marquez, Deco, Gio, Sylvinho, Ronaldinho, Eto'o, Larsson, Giuly.
Szerintem köszönjük meg, hogy ezeket az üzleteket tető alá hozta. Én nagyon fogom sajnálni, amikor befejezi a munkát a Barcánál.