Srácok, aki járt már úgy Barcelonában, hogy az fcb.com ticketing részlegnél vásárolt jegyet nem tagként, bakkártyával, az segítsen nekem kicsit légyszi:
A megvett jegyeket most ki lehet nyomtatni, vagy ott a pénztárnál átvenni. Az fcbarcelona.com nagyszerű rendszerének köszönhetően pórul jártam kicsit: ki nem jelzett biztonsági időkorlát is van, 1-2 perc kb, és ez letelt mire nyomtatóhoz vittem a laptopot. Így nem tudtam kinyomtatni, és nem tudom hogy a kasszáknál való átvételhez mi jelent igazolást, egy vásárlási számkód, egy nyomtatvány, vagy csak simán a bankkártya.
Sajnos oda visszalépni nem lehet, ahol a kettő közül választhatnék, hogy megtudjam mi kellhet kint, és a remek rendszer további előnye hogy a folyamatról nincsen információ, csak lépésről lépésre lehet haladni, tehát amiket már nem tudtam meg, azokat csak újabb vásárláskor érhetném el.
A kérdések tehát röviden, internetes jegyvásárláshoz:
Tud-e vki mégis arról h vissza lehet oda jutni az oldalon, ahol a jegynyomtatás/igazolás van és csak én meg Iván vagyunk iszonyat bénák?
Aki nem nyomtatta ki otthon, hanem átvette helyszínen, mivel kellett a vásárlást bizonyítania ?
Előre köszi!
Am. a Recre meccsre megyek holnap, majd szállodából is felnézek ide hátha van válasz, mert az Barcelonai okosok nem olvasnak mailt. Pedig jajjde baromi jó helyem van, kb az elnökúrral szemben. Csak nemszeretem ezt a kis bizonytalanságot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila