Hát, azzal nem árulok el gondolom nagy titkot, hogy a nyugalom érdekében a Porto jött volna a legjobban

De én a Bayerntől szintúgy nem félek, sőt...
Ez a München egy gyenge csapat! A hátsó alakzata hajmeresztő dolgokra képes, ezen kívül nem stabil és nem tudja hozni meccsről meccsre az átlagot. Ugyan a Lahm gyerek fel tudja majd venni a versenyt a csatárainkkal, Oddo - Demichelis - Lúció tró kötve hiszem, hogy jó lenne, pláne ha VAn Buyten is kezd,akkor már azt mondom; három gólt biztos rúgunk...
Egyedül Toni fejére és Riberyre kell figyelni, de mostanában volt szerencsém látni pár német bajnokit, és az a rossz ebbe a Bayernbe - többek közt - , hogy mindent a franciától várnak el, ergo ha ráállunk a gatyájára, végük!
Az,hogy az első meccs itthon lesz, attól nem aggódok, ez a csapat bárhol meg tudja tartani és el tudja dugni úgy a labdát az ellenfél elől, hogy szinte hazai pályán érezhetjük magunkat...
Egy szó, mint száz: Én teljes mértékben bízok a csapatban
Porto - MU: Kiröhögtök, és ugyan egyértelműnek tűnik, de pont az ilyen egyértelmű dolgok nem szoktak itt már bejönni...
Villarreal - Arsenal: Ha a Villarreal és Rossi jó napot fog ki, partiban lehetnek, ha nem, ágyús továbbjutás lesz...
Pool - Chelsea: Torres ide, Gerrard oda, a Chelseat tartom erősebbnek! Ugyan a Juve ellen még gyengének tartottam őket, de jött Hiddink és azóta varázsol, nem is akárhogyan...
.