Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetni lehet, csak teljesen felesleges. Perez csendben dolgozik, mindig is már csak a kész dolgokkal jött elő. Aki meg a fél keret lecserélését várja az meg igyon inkább egy sört. Sokkal többet ér vele, mint ezeken gondolkozni.Persze ez jogos, de mivel Perez indulása szinte biztosra vehető, így azért már lehet agyalni az ilyeneken.
Etooka írta:Ha annyi lesz és olyan lesz, mint elődje, felőlem...socio66 írta:Na,jön a Pepe utód:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27057.html?
Ha annyi lesz és olyan lesz, mint elődje, felőlem...socio66 írta:Na,jön a Pepe utód:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27057.html?
Így születnek a LegendákRivaldo11 írta:Na igen. Perez visszatér nyáron, mindenki vegye tudomásul, hogy az lesz, amit ő akar. Perez a mindenható. Odavisz, megvesz mindenkit, állítólag már Platinivel is megegyezett, jövőre nem lesz Bl, mert megkapják, perez megvette azt is. Messit, Samut, és D.Alvest csak azért nem, mert nem akarja, különben odavihetné. Európa nagy klubjainak első emberei széttárt kézzel jelzik: megjött a mindenható perez, nincs mit tenni, bele kell törődni hogy elvisz mindenkit.![]()
Jó reggelt.
Lefogadom,hogy Silva illetve Villa azért jönnének ide,hogy legyen őket kivel cserélgetni. Sőt megkockáztatom,hogy egyik sem fog jönni.Mental_Theo írta:Hát már egy ilyen kezdővel is ütőképes csapat lenne a Madridból.
Casillas - Sergio R, Pepe, Garay, Marcelo - Lass - Xabi Alonso, Snejder - Robben, C.Ronaldo - Ibrahimovic
és a padon Van der Vaart ha jó formában van, meg Huntelaar azért veszélyes.
De ha a Barca megvenné esetleg Silvát meg Villát,nem lenne mitől félni:)
Valdes - Alves, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Silva, Eto'o, Messi
és akkor lenne kivel cserélgetni Villát, Krkicset, bár az az érzésem hogy Henry megy és inkább Fabregas érkezik..
Jaa, oks. Azt hittem Madridista, és a Barcára gondolt. Akkor bocsi.Fecooo írta:olvasd újra, ott írja utána, h rinyáldó is, tehát nem a Barca-ra gondolt, mikor a "hozzátok"-ot írta
tudtommal Menczel a "mi oldalunkon van"Danka00792 írta:Nekünk sem kell, mivel 100% hogy Eto'o maradni fog, és nem férne be sehova.menczel írta:meg kell hagyni van ráció abban amit mondtál. Villa sztem 90% hogy megy hozzátok (nekünk nem kell, Valencia meg csődben)
Nekünk sem kell, mivel 100% hogy Eto'o maradni fog, és nem férne be sehova.menczel írta:meg kell hagyni van ráció abban amit mondtál. Villa sztem 90% hogy megy hozzátok (nekünk nem kell, Valencia meg csődben)
Persze ez jogos, de mivel Perez indulása szinte biztosra vehető, így azért már lehet agyalni az ilyeneken.Majd, ha megtörténtek az átigazolások, akkor írkáljatok, messze vannak még ezek.
Ezzel nem értek egyet.Mint már korábban írtam, szerintem a kezdőben legalább 6, de inkább 7 poszton is változtatni kell-mindössze Casillas, Ramos, Gago, és L.Diarra maradna kezdő a jelenlegi csapatból
Pereznek egy óriási hibája volt, nem figyelt a védekező részlegre, eladta Makalelét,(Cambiassót) aki(k)nek nem találták meg a megfelelő utódjá(ait)t.Pontosan. Ami meg a választásokat illeti: hiba lenne Perezt újra megválaztani. Eleve ilyen visszatérések nem szoktak sikeresek lenni. Perezzel anno szép sikereket is ért el a Madrid, de hosszútávon nem jártak jól vele. Meg a klubb megitélésén is nagyon sokat rontott, a galaktikus éra óta sokan megutálták a Madridot.
nem tudok és nem is akarok mindenki nevében beszélni, de a magam álláspontját megoszthatom veled:flzoli írta:Mondjuk azt a dolgot nem igazán értem, hogy most mire fel is megy a lekicsinylés madridi irányba felőletek (tisztelet a kivételnek).
Tény, hogy nagyon gyengék vagyunk idén, és Mija + Calderon ámokfutása után mindenki tűkön ülve várja Perez érkezését. És bármennyire is el van tájolva 1-2 ember, szerintem a Real kerete még mindig nagyon erős, csak éppen 1 kis +-t kéne belevinni.
Egyébként pedig 1 félelmem van veletek kapcsolatban a jövőre nézve. Ha ne adj isten sikerülne Lahm-ot leigazolni a baloldalra, akkor senki se menti már meg az ellenfelek szélsőit az örökös hátrafutkorászástól. Szerintetek van rá reális esély vagy csak marad továbbra is a rémálmom?:D