Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.18. 20:20:47

A leshez annyit,h ez sztem egy kényes szitu...vannak itt nálamnál értőbb emberek is(pl Eto'oka) de én úgy láttam a kapus ért bele utoljára...az meg nem ellenféltől kapott labda?

Bár ezt nyilván a partjelző nem láthatta de a végén kiderül,h jó ítélet volt... :) Komolyan érdekelne valakinek a véleménye aki ért hozzá.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.18. 20:05:18

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... esgol.html

Én a meccs összefoglalóját láttam csak, és az volt az első gondolatom: vajon egy 2 méteres leshelyzetet, egy vonalból hogyan nem lehetett észrevenni?
1. ha a partjelző gyengén látó, akkor azért,
2. ha szándékosan "nem látott", akkor azért kell eltiltani jó időre.

Elhiszem a Hull játékosainak, edzőinek elkeseredettségét, hiszen tisztességtelen körülmények között jutott tovább a sokkal esélyesebb Arsenal.

Ha pedig a köpés megtörtént, az a futballista szégyene...Ennél kevés alávalóbb dolgot tudok elképzelni...Ha igaz, no comment...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.17. 23:36:17

Benítez úr mellett kardoskodnék egy picit. Szerintem ez az edző könyvet írhatna arról, hogy mi a szervezett csapatjáték titka. Elképesztően magas szinten szervezi meg csapata játékát, minden részletre alaposan kitérve. Hogy mikre gondolok? Megfigyeltem, hogy a madrid elleni első meccsen majdnem az összes felszabadító rúgás hihetetlen magas ívben szállt el a Pool térfeléről. Ez tuti nem véletlen, ezt 1000% hogy így kérte Benítez, hisz amíg a levegőben a zsuga, lennt mindenki újra elfoglalhatja a pozícióját. De ez csak egy apró adalék, mindenben ilyen alapos. Az a vicc, hogy ez a világ egyik legkönyebb útja a sikerhez, mégsem képesek sokan ennyire szervezett csapatot pályára küldeni, mint Benítez. A recept egyszerű: Irgalmatlan kemény védekezés, amelynek a középpálya közepe a kulcsa. Ide sosem állít labdazsonglőrt Benítez, csak jó rugótechnikájú futballistákat. Emlékezzünk csak a Valencia két brutál emberére középen-(Albelda, Baraja-akkoriban ezt a kettőst tartották a világ legjobb párosának...) Többnyire-vagy szinte-csak egy csatárral támad( most Torres, a Valenciánál Mista), akiket a szélről támogatnak ( Vicente, Rufete, most Kuyt, Riera). Ennyi. Egyszerű, de elképesztően eredményes. Az meg, hogy eddig nem nyert angliában bajnokságot annak köszönhető, hogy egyénileg annyira nem jó a csapata, mint a rivális Mu-nak. A kicsik ellen, amikor plusszt kell adni, amikor kell egy villanás-nem mindig jön össze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.17. 22:55:57

Varga Tamás írta:Az pedig külön szépsége a dolognak, hogy egy hsz-ből kiemelsz egy mondatot, és arra reagálsz.
Pontosan miért is? Az idézett hsz-edben írtál még a MU-ról, és Benitez sikerességéről. Én csupán Benitezre szerettem volna reagálni. De ha probléma, következőleg beidézem az egészet.
Varga Tamás írta:Mondom: van egy edzői elképzelése, amire egy csapatot épített fel. Ez a csapat a kupákban eredményes, ami tiszteletre méltó
Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem ígért volna bajnoki címet. De ígért. Innentől kezdve kevés a BL-győzelem.
Varga Tamás írta:Ennek értéke semmivel sem kevesebb, mint ha valaki mellette nyer bajnokságot vagy hazai kupát. A kettő között ok-okozati összefüggés nincs. Mindkettő, együttesen és külön-külön is értékes, és dícséretet érdemel. Számomra egy bajnoki cím önmagában is értékes, mint ahogy egy BL-győzelem is nagyszerű, még ha önmagában is áll.
Persze, évkönyvekben jól mutat a sok BL-serleg, de mint már írtam: ha tavasszal nincs más dolgod, mint készülni ezekre a meccsekre, akkor jóval egyszerűbb a dologod, mintha még minden egyes pontért küzdeni kellene a bajnokságban is. Persze így sem egyszerű. :)

De végül úgy is ott kötünk ki, hogy ebben sem értünk egyet. Nekem Benitez megmarad a futball félsikeres antikrisztusának. :) Mondom ezt, mint Barca-drukker.
gergo9
Director del Fútbol

2009.03.17. 22:33:50

Boixos írta:uccsó: jobb volt a mu, csak vmi kummanagy tévedés ez az 1-4.
tessék újrajátszani a meccset.

vagy hagyták a poolt. lehet, h megsajnálták őket.

(szr liverpool, négyszer átmennek a felezőn, erre négyszer piszkálja ki a zsugát van der saar, a mu meg ott lakik az ellenfél térfelén, a semmiért...
tényleg egyértelműen a mencseszter akarata dominált a meccsen.
komolyan mondom, politikusnak kellene lenned!)
Nah utolsó+1 hsz. :D Senki sem mondta hogy jobb volt. Csak a pool teljesítményét tulértékelőknek írtam ezt. És sztem te sem láttad a meccset ha igen akkor sorry. Nézzd meg légyszíves a meccset és akkor látni fogod hogy miről beszéltem/írtam. És írd le utánna is gondolataidat Arról nem is beszélve hogy azzal kezdtem hogy én így láttam. Ez szól Benganak is
Aki azzal kezdte hogy nem korrekt az elemzésem.. :D
miihii
KHAL

2009.03.17. 21:38:12

Benga írta:... nehéz véleményt alkotni, ha valaki nem látta a meccset. Persze lehet.
Hangsúlyozom,h nem a meccsről magáról alkottam meg a korábbi véleményemet!
Én csak arra gondoltam,h amikor meghallottam a rádióban,h 4:1 oda,lesápadtam,h úristen szétkapták otthon a MU-t.Aztán miután láttam az említett momentumokat,már biztos voltam benne,h azért ilyen difi nem volt a 2 csapat között.Főleg,amiket olvastam utólag a meccsről...
Azt nem írtam,h érdemtelen a győzelmük,csak azt,h csalóka LEHET ez az eredmény is,mivel a margó elleni IS az.SZERINTEM!

A másik részt pedig nem a MU-Poollal kapcsban írtam,hanem általánosságban.
Attól,h egy adott meccs 4:1 mondjuk,még lehet,h bőven messze volt a győztes játéka a széptől.De a szánalmas szót nem igazán tartanám helytállónak! :oops: Ezt most egyetlen csapat játékára tudom mondani,de az meg nem angol :twisted:
Részemről befejeztem a témát. :-#
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Benga
Entrenador del Barça

2009.03.17. 21:30:25

Akkor én is leírom az utolsót, mert különben nem fogok tudni elaludni.
Az összefoglalód nem hiteles. Torres egyedül többet csinált mint a manchesteri támadó szekció. Szerintem árulkodó, nem?
Nem azért lovagolok rajta, mert ez a perverzióm csak tisztára úgy jön le, hogy a Pool lemakkolta a Manchestert :D
Meg a vége, hogy ha ott nem követ el hibát Vidic. . .:D Amúgy ott peche volt, hogy berúgták a szabadot, ha már beáldozta magát a 3-1 helyett.
De elején ő tartotta a védelemben a lelket.
Amúgy a liverpooli védelmet már nincs időm dícsérni pedig lenne mit.
Az öreg lehozta hibátlanul :)
szajko
Director del Fútbol

2009.03.17. 21:15:07

Ezen vitatkozni...Barcások vagytok nem?:D

Mind2 szurker örülhet a pool nyert a mu meg vezeti a tabellát... :D
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.17. 21:07:37

én nem sajnálok senkit és semmit sem, max azt, h miért kell magyarázkodni egy - kivülállóként nézve - eléggé sima 4-1es győzelmet... pláne úgy, h ha teszem azt a barca nyert volna így, akkor az a taktika csimborasszója lenne és már ki is lennének húzva a lampionok az uccabálhoz...
igaz, ha nekem is a kedvenceim égtek volna meg úgy, mint a rejsztág, pláne a félelmetes arénájukban, azt én is nehezen nyelném be. :D

és a kedvenc fordulatom, így a végére: békepíszpácse 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.03.17. 21:06:35

Nekem elegem volt a Mu-Pool meccsbol, most megy az Arsenal-Hull az FA kupaban es a gyoztes a Chelsea-vel jatszik :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.17. 20:38:13

Látom tudtok ti is lovagolni dolgokon :roll:

vki írta,h a pool lealázta a M.U.-t,erre Gergő beírta a tényeket, nem azt,h ezáltal nem érdemelte meg a pool,csak ,h alázásról nem volt szó,és a különbség nem tükrözi azért az egész meccs képét. húdenagybaj, legalább alá is támasztotta a mondandóját, nem kell itt sajnálni senkit sem, bár én már kezdek sajnálatot érezni,csak nem csapatok iránt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.17. 20:29:01

Sanyi barátom!

Ezen szakadok, tényleg nem tudtam volna jobban összefoglalni. Sajnáljuk szegény Manchestert, mert az átok Pool helyzet nélkül rúgott 4-et nekik. Már mondtam, hogy aki ezt a cikk-címet kitalálta, az mehetne fát vágni az újságírás helyett...

Mindenesetre ezennel megalapítjuk a "sajnálat klubbot", de akkor kit is kell most sajnálni? :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.17. 20:26:51

uccsó: jobb volt a mu, csak vmi kummanagy tévedés ez az 1-4.
tessék újrajátszani a meccset.

vagy hagyták a poolt. lehet, h megsajnálták őket.

(szr liverpool, négyszer átmennek a felezőn, erre négyszer piszkálja ki a zsugát van der saar, a mu meg ott lakik az ellenfél térfelén, a semmiért...
tényleg egyértelműen a mencseszter akarata dominált a meccsen.
komolyan mondom, politikusnak kellene lenned!)
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.17. 19:45:10

Jézusom, de sok időd van :lol: Atya ééééééééég :lol:

Te komolyan percekre bontottad a meccset? Egy napi díjat minimum érdemelsz! Ettől még az eredmény az, ami szombaton is kialakult, szóóóval bárhonnan is közelítjük meg, mindenhonnan 4-1.

De a lelkesedés mindenképp díjazandó, mint ahogy a ManU szereplése is, hiszen nagy eséllyel ők lesznek a bajnokok idén (is).

Szóval a téma tényleg off.

Yaya Touré - a szikla.

gergo9
Director del Fútbol

2009.03.17. 19:41:40

Nah utolsó hsz-em a hétvégi meccsel kapcsoltban.
Ahogy én láttam a meccset
1-15 perc Kiegyenlített játék se itt se ott komolyabb helyzetek szinte csak mezőnyjáték.
15-22 perc kissebb pool fölény de ez abba mutatkozik meg hogy a kaputól 30-40 méterre tartják a labdát
23 perc Gól a semmiből. Ronaldo 11-ese jogos.
23-28 perc A MU beszorítja a poolt a kapuja elé könnyedén meglehetne a második is.
29 perc Egy ujabb gól a semmből Vidics simán hazaguríthatná erre Torres könnyedén elveszi a lasztit és gólt lő.
29-43 perc Ismét kiegyenlített a játék a helyzetek még mindig nincsenek.
44perc Evra buktat. Jogos 11-es. Gerrard belövi.
Második félidő
45-65/70 percig Nyom a MU jönnek a kissebb nagyobb helyzetek pool némi szerencsével kibekkeli ezt az időszakot.
70-75 perc a pool rendezi sorait a félidőben először átmerészkednek a mu térfelére
76 perc Vidics ismét bemutatt egy parádés helyezkedést Gerrard helyzeti előnyben csak lerántani tudja jogos piros.
77 perc Gól. Szintén a semmiből a pool első kapura lövése a második félidőben.
77-90 perc két gólos hátrány+emberhátrány miatt még több gólos vereséget szenvedhetne a MU.
76 perc döntött a kiállítás ha ott nem követ el akkora hibát vidics akkor 65% adok rá hogy kiegyenlít a MU. Az meg már tényleg nevetséges hogy péppé alázta játékban. Csak szervezettségben,összeszedettségben volt jobb semmi másban. Ami köszönhető annak is hogy egy meccsel kevesebbet játszottak le egy hét alatt.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.17. 18:55:55

nem kell a mu-pool bugit túlbeszélni, azon a meccsen egy kalap szr volt a mencseszter, a púl azt csinált velük, amit akart. ettől függetlenül persze nem viccből állnak a pl élén, de most kaptak egy hozzájuk közel hasonló erősségű csapatot, akik ráadásul eléggé fel is voltak spannolva, miután a héten már megaláztak egy nagynevű brigádot és ez lett belőle. 1-4, nem oda. az már más kérdés, h úgy egyébként a liverpool rendszeresen elbohóckodja a bajnokságokat és ebben valószínüleg van sara a szakmai vezetésnek, de h benítez szr edző lenne, ez vicc.
sztem rendkívűl sokan cserélnének vele, h egy-egy meccsre úgy fel tudják tüzelni a csapatukat, mint ahogy ő teszi rendszeresen a bl-ben. így hirtelen a huande vagy talán még rijkaard és ugye az öreg carletto neve jut az eszembe...
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.17. 18:13:12

Én csak azt kedvelem, amikor Benitezre ráhúznak ilyeneket, hogy mire jött rá és mire nem :)

Merthogy biztos akkora barom ilyen edzői eredményekkel, hogy nem jön rá, hogy a bajnokságban valami nem megy. Vélhetően rájött, ezért is igazolta Keane-t nyár végén elég komoly pénzért. Leírtam már reggel is, hogy Torresre nem lehet egy szezont építeni, kell egy klasszis támadó. Ha megnézitek, a gólok hiányoztak csak és ezek a gólok akkor hiányoztak a leginkább, amikor Torres kidőlt ősz végén.

Benitez igenis rájött. Igazolt egy támadót, akinek nagyon ment a PL-ben, hosszú évekig volt a Tottenham meghatázoró játékosa. Állítom, hogy amennyiben Keane úgy játszik, ahogy arra a neve kötelezi, akkor most a Liverpool nem áll ennyi döntetlennel és biztos, hogy nincs ekkora pontkülönbség. Már, ha egyáltalán van.

Benitez igenis rájött és nem hinném, hogy túl nagyot nyernék, ha arra fogadnék, hogy nyáron fog hozni egy izmos támadót.

Mert nem hiányzik más. Biztos vagyok benne, hogy a keret erőssége igenis említhető egy lapon a másik 3 nagy csapatéval. Csak elöl nagyon 1 lábon áll a team.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.17. 18:09:14

barca99 írta:
Varga Tamás írta:Lehet nem szeretni Rafa Benítez edzői stílusát, de hogy eredményes - az biztos. Az eredmények őt igazolják, mint ahogy Sr Alex esetében is erről van szó.
Ja, végülis vagy 5 éve nem jön rá, hogy ezzel a rotálással sosem lesznek bajnokok. Az meg megint egy érdekes téma, hogy simán ráfeküdhetnek minden évben a BL-re, mert a tavasz a bajnokságban már nem oszt nem szoroz Benitezéknek. Szóval oké, hogy a BL-ben jól megy nekik, de ugye nem mindegy, hogy 38 meccsen játszol jól, vagy egy-egyre szívod fel magad.

Én személy szerint azokat a sikereket tudom teljességgel elismerni, ahol a bajnokság mellett csinál valamit az ember (tavalyi MU, 2006-os Barca...).
Ezek szerint 2005-ben a Liverpool a bajnokságban nem lépett pályára, csak úgy szerezte a pontokat...
Meg a Valencia edzőjeként is hasonlóképp edzősködött.

Ne haragudj, de ez a kákán vs csomó tipikus esete.
Hogy mire jött rá, mire sem, azt nem tudjuk megmondani.
Mondom: van egy edzői elképzelése, amire egy csapatot épített fel. Ez a csapat a kupákban eredményes, ami tiszteletre méltó Ennek értéke semmivel sem kevesebb, mint ha valaki mellette nyer bajnokságot vagy hazai kupát. A kettő között ok-okozati összefüggés nincs. Mindkettő, együttesen és külön-külön is értékes, és dícséretet érdemel. Számomra egy bajnoki cím önmagában is értékes, mint ahogy egy BL-győzelem is nagyszerű, még ha önmagában is áll.
Az pedig, hogy egy-egy meccsre kell felszívni magát? Én kíváncsi lettem volna, hogy a MU 3-0-ról felállt volna-e 20 perc alatt a Milan ellen. Nem lennék ebben olyan biztos.

Az pedig külön szépsége a dolognak, hogy egy hsz-ből kiemelsz egy mondatot, és arra reagálsz.

Írom ezt, mint MU-drukker.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.17. 17:59:50

Varga Tamás írta:Lehet nem szeretni Rafa Benítez edzői stílusát, de hogy eredményes - az biztos. Az eredmények őt igazolják, mint ahogy Sr Alex esetében is erről van szó.
Ja, végülis vagy 5 éve nem jön rá, hogy ezzel a rotálással sosem lesznek bajnokok. Az meg megint egy érdekes téma, hogy simán ráfeküdhetnek minden évben a BL-re, mert a tavasz a bajnokságban már nem oszt nem szoroz Benitezéknek. Szóval oké, hogy a BL-ben jól megy nekik, de ugye nem mindegy, hogy 38 meccsen játszol jól, vagy egy-egyre szívod fel magad.

Én személy szerint azokat a sikereket tudom teljességgel elismerni, ahol a bajnokság mellett csinál valamit az ember (tavalyi MU, 2006-os Barca...).
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.17. 17:38:42

Ahogy ennyi erővel egy Pool drukkeré sem. :D

M.U.ra az elmúlt években, 10-15 :lol: nem igen volt az jellemző mint a Poolra,így édesmind1,h idén mennyire alázunk,vagy sem. poolra nem hiába gondolnak úgy,h egy kupacsapat, míg a United azért a bajnokságban is mindig ott van szinte a legelején,és a bajnoki címért küzd. én ezekről írok,nem azokról,h az 1-0ás győzelmekbe ki szeret bele,meg ki nem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.17. 17:29:07

Amennyiben valaki az idén látott először MU-meccset, az sem nyerhet el túl sok szimpátiát irántuk. 1-0-s színtelen, szagtalan meccsek sorozata. Kiszenvedett, vért izzadós győzelmek sorozata.
És ezzel nem azt mondom, hogy nem ők érdemlik meg a bajnoki címet, de korántsem lenyűgöző a játékuk. Az pedig, hogy egy edzőnek milyen a hitvallása, felfogása a futballról - az a saját dolga. Lehet nem szeretni Rafa Benítez edzői stílusát, de hogy eredményes - az biztos. Az eredmények őt igazolják, mint ahogy Sr Alex esetében is erről van szó.

Egy MU-szurkoló véleménye pedig nem lehet teljességgel objektív, mint ahogy az enyém sem. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.17. 17:22:03

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:mihii-t nem kell idézzem, jókat ír.
...
....
sznted áll messze.

írtam másik hszt is, teljesen objektívat. Beniteznek meg igenis hiányossága, nem is kicsi,h a kisebb csapatok ellen nem tudja feltüzelni a játékosait, vagy ha nyernek akkor az ő érdeme, ha 23adszor is x elnek egy noname csapat ellen,az nem az ő hibája? meg amúgy is ígért valamit amikor idekerült, nem tudta még teljesíteni,de a Blben részemről is respekt neki, viszont nem véletlen hogy nagyom sok embernek nem volt szimpatikus, a csapata, mert eddig az idényig (még most se igen) a bajnoksághoz közük sem volt, tipikus kupacsapatként nyomultak a Blben.
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.03.17. 17:16:48

gekkodan írta:Szánalmas játékkal illetni egy 4-1re győztes csapatot, vicc :lol:

Amúgy pedig senkit sem érdekel a játék képe, mint ahogy az sem, hogy Tevez mennyire játszott jól, Rooney balszélen nyújtott teljesítménye is indifferens. Egy dolog volt a lényeg: 3 pontra mérik a focit és azon a délutánon ezt a 3 pontot a Pool kapta. Halálosan mind1, hogy hány helyzetből.

Vidicre fogni megint vicces, ennyi erővel 3-0 v. 2-0 lett volna, ha Reina nem úgy jön ki.

Ezek a fociban nem létező eszmefuttatások. Aki meg helyzet nélküli Pool győzelemről ír címlapon, az gondolkodjon el azon, hogy talán fát kéne vágnia újságírás helyett.
Szerintem mindenki elismeri, hogy nagyon erős a 'Pool, ettől viszont még nem lesznek szimpatikusak. Szerintem oylan csapat, amelyik hibára kényszeríti az ellenfelét, az aktuális riválisok "hibáiból élnek". Emellett vannak nehéztüzéreik (Gerrard, Xabi Alonso), egy brusztolós, erőszakos (Kuyt), illetve egy világklasszis támadójuk (Torres). Emellett ott egy jó cserepad.

Nagyon eredménycentrikus focit játszanak, mezőnyben nagyon ritkán hengerelnek. A másik erősségük, hogy szerintem fizikálisan ők a legerősebb csapat Európában. Ezért jók a BL-ben is. A PL-ben viszont a kiscsapatok is tele vannak brusztolós, kőkemény játékosokkal, akik viszont felvehetik velük a versenyt e téren, emiatt skat botlanak. Ugyanis fineszességben azért érzésem szerint közel sem a legjobbak. Sem Angliában (MU, de főleg Arsenal), sem Európában (pl. Barca).

Én tisztelem mind Benítezt, mind a klub ikonjait, de a játékstílusuk miatt sem a PL-ben, sem máshol nem fogok nekik szurkolni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.17. 17:16:22

ozsimiki írta:mihii-t nem kell idézzem, jókat ír.
...
Én viszont idéznélek Téged, mert ez a vélemény eléggé túlzó, és az objektivitástól nagyon messze áll.
Mire gondolok?
1. leszögezném, láttam a meccset.
2. ezen a meccsen a két csapat nem volt egy súlycsoportban. A Liverpool a kiállítás előtt is jelentős fölényben játszott. A kiállításról pedig egyetlen ember tehetett, ez pedig Vidics. Akinek aznapi játéka Oleguert idézte fel bennem. Elemi helyezkedési hibák sokasága, eladott labdák, a labdabiztonság legelemibb hiánya. Fernando Torres akkor babrált ki vele, amikor akart.
3. azt pedig végképp nem értem, hogy egy MU-Pool kapcsán, honnan esik ide a BL-csoportkör...Elcsalt mérkőzésről sem tudok, max. olyanról, amin a bíró tévedett. Vagy talán Miki, Te tudsz valamit az UEFA illetékeseitől, amiről mi nem tudunk?
4. Pool-Real összecsapás. Hát, ezzel is vitatkoznék, erősen. A RM-nak sem az első meccshez, sem a másodikhoz nem volt egy fikarcnyi köze sem. Mindkét meccset láttam, mielőtt valaki megkérdőjelezné véleményem alátámasztottságát. A 2. meccsen egyenesen a földbe gyalulták a Realt, miközben a MU hatalmas szerencsével, és akadozó játékkal jutott túl az Interen - nem érdemtelenül, mielőtt valaki is kiforgatná.
5. az pedig - szerintem - elvárható, hogy az egyik legeredményesebb edzőről megfelelő módon beszéljünk, nem pedig pejoratív jelzőkkel illetve őt! Mégiscsak spanyol bajnok, UEFA-kupa-győztes, BL-győztes trénerről alkotunk véleményt.

Írja mindezeket egy MU-szimpatizáns.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.17. 17:15:24

Benga írta:csak nem tudom, hogy azon a délutánon mit tett többet a Mu? Mert az ő játékukat senki nem illette szánalmas jelzővel...
szntem senki sem írta,h azon a délutánon többet érdemelt volna a M.U., én is elismertem,h a Pool kihasználta amit ki kell,és megérdemelten nyert.

többen viszont azért írtunk magáról a szezonról is,mert ennek a győzelemnek köszönhetően, jöttek a hszek,h júj ettől a pooltól nagyon kell félni,és ez az a nagy M.U. :?: stb,stb,stb...

nem ebből a meccsből kell kiindulni szntem, és ez nem neked,vagy azoknak szól,akik csak ennek a győzelemnek akartak örülni.
Kép
Lezárt