ozsimiki írta:mihii-t nem kell idézzem, jókat ír.
...
Én viszont idéznélek Téged, mert ez a vélemény eléggé túlzó, és az objektivitástól nagyon messze áll.
Mire gondolok?
1. leszögezném, láttam a meccset.
2. ezen a meccsen a két csapat nem volt egy súlycsoportban. A Liverpool a kiállítás előtt is jelentős fölényben játszott. A kiállításról pedig egyetlen ember tehetett, ez pedig Vidics. Akinek aznapi játéka Oleguert idézte fel bennem. Elemi helyezkedési hibák sokasága, eladott labdák, a labdabiztonság legelemibb hiánya. Fernando Torres akkor babrált ki vele, amikor akart.
3. azt pedig végképp nem értem, hogy egy MU-Pool kapcsán, honnan esik ide a BL-csoportkör...Elcsalt mérkőzésről sem tudok, max. olyanról, amin a bíró tévedett. Vagy talán Miki, Te tudsz valamit az UEFA illetékeseitől, amiről mi nem tudunk?
4. Pool-Real összecsapás. Hát, ezzel is vitatkoznék, erősen. A RM-nak sem az első meccshez, sem a másodikhoz nem volt egy fikarcnyi köze sem. Mindkét meccset láttam, mielőtt valaki megkérdőjelezné véleményem alátámasztottságát. A 2. meccsen egyenesen a földbe gyalulták a Realt, miközben a MU hatalmas szerencsével, és akadozó játékkal jutott túl az Interen - nem érdemtelenül, mielőtt valaki is kiforgatná.
5. az pedig - szerintem - elvárható, hogy az egyik legeredményesebb edzőről megfelelő módon beszéljünk, nem pedig pejoratív jelzőkkel illetve őt! Mégiscsak spanyol bajnok, UEFA-kupa-győztes, BL-győztes trénerről alkotunk véleményt.
Írja mindezeket egy MU-szimpatizáns.