Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt komolyan gondoltad?:Dmesca írta: Liverpool FC - Aston Villa 2
Legalább vissza tudod forgatni, bár a Madridba nem vagyok biztos.pety27 írta:Bayern-Karlsruhe (0-1*) H
Barca-Malaga (0-1*) H
Real-Almeria (0-1*) H
Villareal-Bilbao H
Liverpool-A.Villa H
200->1905
![]()
hát ez már sajnos el is ment....davebarca írta:Ma estére esedékes TippMixem:
Carolina - New Jersey H (2,26)
Columbus - Chicago H (2,22)
Calgary - Dallas H (1,83)
Anaheim - Nashville H (2,08 )
Grenoble - Monaco V (2,65)
Kecskemét - Honvéd V (3,15)
Tét: 300 -> 47.825 HUF
Még semmire. A hétvégit mindig péntek-szombat környékén csinálom meg.isti010 írta:
Miért te mire tettél ?
Miért te mire tettél ?gekkodan írta:LM10![]()
Nem vitatom el a sikeredet, de én már az előző alkotásodat is olyan szerencsének tartom, ami 10/9x nem jön be(Valladolid, Palermo)
Kicsit merész maradtál és látom ez az 50 ezer ez neked nagyon célszám lett. Szerintem vagy állj le, vagy kezdj a tutikra menni, mert könnyen elsodorhat a dolog.
Helyből elájulok az Osasuna-Espanyol D fogadáson, de mondjuk a Gladbach meccs sem utolsó rizikó![]()
Szerintem, ha nem a pénzre mész és nyersz 1500-ból 10-15 ezret, de tutibb, sokkal jobb vagy hosszútávon
A hendikepes fogadásokat nem szeretem bár előnye, hogy elemi az oddsokat. A német bajnokság nagyon veszélyes arra és a magyarra nem szabad fogadni vagy csak nagy körültekintéssel. A Mu-ba biztos vagyok én is csak az alacsony szorzó zavar. a Fio is jó ötlet nem rosz csapat. Láttam ennél sokkal durvább szelvényeket is.Barca-Malaga(0-1) H 1,62
M'Gladbach-Bochum H 1,95
Genoa-Udinese H 1,75
Fulham-Manchester Utd. V 1,43
Fiorentina-Siena H 1,35
Osasuna-Espanyol D 3,15
Persze hogy érvényes.szajko írta:Ha holnap fogadok hétvégi meccsekre az érvényes?
Mert a szelvény alján mindig a következő nap dátuma van megadva érvényességnek!
Már igen régóta tippmixelek, de ezt még mindig nem tom.